سوالات گوناگون و متنوع از اکسل

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • termal

• 2010/03/30
    • 16

سوالات گوناگون و متنوع از اکسل

باسلام

قسط دارم در این تاپیک سوالات متداول و گوناگون اکسل مطرح و در بحث و بررسی گذاشته شود .

سوالات می تونه مشکلات شما در استفاده با اکسل و انواع مشکلاتی که برایتون در این محیط پیش می آید رو در این تاپیک قرار دهید .

سوال ؟؟

من از یک برنامه جستجو برای پیدا کردن داده ای در شیت های زیادی که در اکسل دارم استفاده می کنم .
    نتیجه این برنامه به این گونه می باشد که در ستون اول Workbook ( در این ستون مسیر فایل اکسل رو نشان می دهد) و در ستون دوم Worksheet (در این ستون شیت های که در جستجو قرار گرفته اند رو نشان می دهد) و در ستون سوم Address (آدرس داده ای که پیدا شده است که مسیر یک سلول می باشد رو نشان می دهد )

حال به دنبال راه حلی برای ادغام کردن این داده ها (منظور سه داده موجود در سه ستون مذکور) در یک سلول که نتیجه آن مقدار داده جستجو شده می باشد .

برای درک بهتر یک فایل اکسل طرح سوال رو در زیر قرار می دهم .
    http://rapidshare.com/files/369703282/Question.xls.html
  • Amir Mohsenpour

• 2010/02/10
    • 146
    • 53.33

RE: سوالات گوناگون و متنوع از اکسل

دوست عزیز سوال شما مفهوم نیست و ضمن اینکه فایلی که در رپیدشیر آپلود کردید ( بدلیل فیلتر بودن رپیدشیر از این مکان ) قابل بررسی نیست اگر مطلبی برایتان پرسش شده می توانید به آدرس ایمیل بنده amir_mohsenpour در یاهو بفرستید تا با همفکری سایر دوستان راه حلی برای آن پیدا کنیم.
    [align=center]با تشکر
    امیر محسن پور[/align]

کامنت

• amator

• 2010/03/24
      • 113

نوشته اصلی توسط termal
      باسلام

قسط دارم در این تاپیک سوالات متداول و گوناگون اکسل مطرح و در بحث و بررسی گذاشته شود .

سوالات می تونه مشکلات شما در استفاده با اکسل و انواع مشکلاتی که برایتون در این محیط پیش می آید رو در این تاپیک قرار دهید .

سوال ؟؟

من از یک برنامه جستجو برای پیدا کردن داده ای در شیت های زیادی که در اکسل دارم استفاده می کنم .
      نتیجه این برنامه به این گونه می باشد که در ستون اول Workbook ( در این ستون مسیر فایل اکسل رو نشان می دهد) و در ستون دوم Worksheet (در این ستون شیت های که در جستجو قرار گرفته اند رو نشان می دهد) و در ستون سوم Address (آدرس داده ای که پیدا شده است که مسیر یک سلول می باشد رو نشان می دهد )

حال به دنبال راه حلی برای ادغام کردن این داده ها (منظور سه داده موجود در سه ستون مذکور) در یک سلول که نتیجه آن مقدار داده جستجو شده می باشد .

سلام
      اگر فرض کنیم داده هاتون موجود باشند و صرفاً بخواهیم اونا رو باهم merg کنیم، از فرمان concatinate استفاده می کنیم.

موفق باشید

کامنت

• Amir Mohsenpour

• 2010/02/10
        • 146
        • 53.33

با سلام خدمت دوستان عزیزم

اگر منظور termal همان چیزی است که amator درک کرده است باید بگویم برای این منظور استفاده از & نیز موثر می باشد که به سادگی با اضافه شدن به فرمولها یا متنها یا اعداد می تواند انواع کاراکترهای دیگر را در نتیجه ها بگنجاند. برای درک بیشتر مطلب به لینک زیر مراجعه کنید.
        [align=center]با تشکر
        امیر محسن پور[/align]

کامنت

• esyoo

• 2010/03/09
          • 151

نوشته اصلی توسط Amir Mohsenpour
          دوست عزیز سوال شما مفهوم نیست و ضمن اینکه فایلی که در رپیدشیر آپلود کردید ( بدلیل فیلتر بودن رپیدشیر از این مکان ) قابل بررسی نیست اگر مطلبی برایتان پرسش شده می توانید به آدرس ایمیل بنده amir_mohsenpour در یاهو بفرستید تا با همفکری سایر دوستان راه حلی برای آن پیدا کنیم.
          دوست عزیز
          اگر فایل های شما زیر 20 مگ هست از اینجا میتونید به طور مجانی به لینک مستقیم تبدیل کنید و استفاده کنید
          http://rapidbaz.com/from/9027

کامنت

• hmp2136
            • 2010/05/17
            • 1

سلام
            من کارشناس رشته حسابداری هستم و مدت 5 ساله که با اکسل کار میکنم و بیشتر از شما نباشه تا حد پیشرفته و قابل قبولی اکسل رو بلدم.ولی چند روز پیش از اینترنت پروژه ای از اکسل دانلود کردم که توسط یک شخص خارجی طراحی شده و سیستم منو به هم زده.احساس می کنم از اکسل چیزی نمیدونم.میخواستم با کمک شما این مشکل رو حل کنم.من تا 80% متوجه شدم چیکار کرده.مشکل من سر یه قسمت از نموداره.اگه ممکنه یه شماره موبایل و ایمیل از خودتون به من بدید تا من فایل رو براتون که ایمیل کردم بتونیم با هم در ارتباط باشیم.
            شماره من هم هست 09119105287
            منتظر شما هستم.اگر لطف کنید و به من اس ام اس بدید ممنون میشم.چون از اینکه هر سری بیام توی سایت ولی جوابی نبینم ضدحاله.مرسی .منتظرم.

کامنت

• Amir Mohsenpour

• 2010/02/10
              • 146
              • 53.33

amir_mohsenpour@yahoo.com

omidvaram betoonam komaketoon konam:-/
              [align=center]با تشکر
              امیر محسن پور[/align]

کامنت

• farzadezk
                • 2010/06/06
                • 1

با سلام
                از اینکه این موضوع رو در اينجا می نویسم عذر میخوام, لینک طرح موضوع جدید را پیدا نکردم

فرض کنید یک سلول مرج شده, حاصل از 8سلول با متن مشابه داریم, که اکنون در سلول مرج شده یک متن نوشته شده است.
                حالا میخوام این سلول رو "آن مرج" کنم بطوریکه هر سلول دارای متن باشه
                آیا راهی می شناسید؟

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                  • 940

با درود فراوان
                  دوست عزیز وقتی که چند سلول باهم در یک سل مرج می شود یعنی اینکه بجز یکی از آن سلها بقیه خالی میشود در واقع نیاز مرج شدن خالی بودن سلها بوده که اگر خالی نباشد نیز بصورت خودکار خالی شده تا به سلوی که حاوی متن است مرج شود و در مورد سئوال شما اگر سلول های که از حالت مرج خارج می کنی قرار است دقیقا شبیه به همان متن داخل سل اول باشد و تکرار شود یعنی همه هشت سل یک متن نوشته شود که در حالت عادی با کپی پیست انجام میدهیم یک راه که به نظر من میرسه این است که یک ماکرو برای آن مرج بنویس که در موقع آن مرج متن مورد نظر نیز هم زمان در هفت سل باقی مانده وارد کند و اگر متن شبیه به هم نباشد هم که بعد از آن مرج با تکس تو کالمن متن را تقسیم کرده و وارد سل ها کند
                  البته اگر منظور شما همین بوده باشد که من فهمیدم[hr]
                  نوشته اصلی توسط termal
                  باسلام

سوال ؟؟

با درود فراوان
                  در مورد سئوال بالا دوستان عزیز جوابهای لازم رو داده اند
                  ولی سئوالی برام پیش آمد که با چه برنامه ای جستجو می کنید که آدرس را به صورت تفکیک به شما داده که بعد می خواهید دوباره آن مرج کنید تا آدرس کامل شود
                  چون معمولا برنامه های جستجو که می نویسیم آدرس را بصورت کامل به ما می دهد.
                  ---------------------------------------------------------------------------------------------------
                  بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم (دکتر شریعتی)
                  shamsololama@yahoo.com
                  09177733411

کامنت

• sparrow

• 2010/08/09
                    • 8

با سلام و تشکر
                    من چند روز دیگه امتحان Excel 2003 دارم ، یه سوال توی نمونه سوالها هست که هر کاری میکنم نمیتونم حلش کنم ممنون میشم اگه کمک کنید

در Sheet جاری برای کلیه مهارتهای هر فرد یک نمره دلخواه بین 0 تا 100 درون سلولهای D4 تا H10 وارد نمایید بطوریکه فقط 7 نمره از نمره های وارد شده زیر 30 باشد

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                      • 940

با درود فراوان
                      سئوال رو اگه میشه بیشتر توضیح بدید
                      می خوای دستی وارد کنی با فورمول وارد کنی و یا ماکرو
                      طوری که گفتی و من برداشت کردم یعنی پنج تا ستون داریم و ده تا ردیف
                      در ردیف اول نام نفرات و چهار ستون باقی مانده مهارتهای نفرات
                      از چهل سل این محدوده باید 36 تا از سلها را نمره وارد کنیم
                      خوب با چه روشیمی خوای؟

یه کم بیشتر بگی که از حالت معما بیاد بیرون می تونم کمکت کنم
                      یا خواستی تماس بگیر 09177733411
                      ---------------------------------------------------------------------------------------------------
                      shamsololama@yahoo.com
                      09177733411

کامنت

• sparrow

• 2010/08/09
                        • 8

با سلام
                        آره دقیقاً یه جدول 5 در 7 که تمام خانه ها خالی هستند و از ما میخواد که درون خانه ها اعداد بین 0 تا 100 وارد کنیم و 7 تا از اعداد از 30 کمتر باشه
                        دستی نمیشه وارد کرد چون در آخر امتیاز اون سوال رو به ما نمیده
                        حتماً باید از یه راه دیگه باشه

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                          • 940

با درود فراوان

دوست خوبم باز هم توضیح کامل نیست تا بتوانم دقیقا چیزی که می خواهید را آماده کنم

ولی کدی که زیر نوشته ام کاری که خواسته اید را تقریبا انجام می دهد که امیدوارم برابر با خواسته شما باشد
                          کد زیر بصورت تصادفی اعداد بین 0 تا 100 را در خانه پر می کند به طوری که 7 تا از اعداد آن کمتر از 30 هستند
                          اما:
                          نگفته اید اگه اگر تعداد اعداد کمتر از 30 از هفت تا بیشتر هم اشکالی دارد و یا می خواهید دقیقا هفت تا باشد
                          (که اگر منظور شما دقیقا هفت تا است کدIf n < 7 Then را به If n <> 7 Then تغییر بدهید درست می شود)
                          و اینکه اعداد لزوما صحیح باشند و یا اعشاری هم داشته باشند که در این مثال اعداد صحیح در نظر گرفته شده

ضمنا کدی هم اضافه کردم که خانه های که از 30 کمتر هستند رنگی کند تا مشخص شود که در صورتی که لازم ندارید مد زیر را از کد اصلی پاک کنید
                          With c.Interior
                          .ColorIndex = 6
                          End With

اگر مشکلی بود در خدمتم

Sub Macro1()
                          point1:
                          n = 0
                          Sheet1.Range("d2:h10").Interior.ColorIndex = xlNone
                          For Each c In Sheet1.Range("d2:h10")
                          Range("A1").Formula = "=ROUND(RAND(),1)*100+ROUND(RAND(),1)*10"
                          Dim t
                          t = Range("A1").Value
                          If t < 30 Then
                          n = n + 1
                          With c.Interior
                          .ColorIndex = 6
                          End With
                          End If
                          c.Value = t
                          Next
                          If n < 7 Then
                          GoTo point1
                          End If
                          Range("A1") = ""
                          End Sub
                          shamsololama@yahoo.com
                          09177733411

کامنت

• sparrow

• 2010/08/09
                            • 8

با سلام مجدد و تشکر فراوان
                            واقعاً شرمندم کردید
                            ولی چند تا مشکل دارم :
                            1- اینو کجای اکسل باید وارد کنم
                            2 - برای آزمون یه نرم افزار هست که 20 تا سوال بصورت تصادفی برای هر فرد داده میشه و زمانشم زیاد نیست فکر نمیکنم راه حلش این باشه
                            از سوال داخل نرم افزار عکس هم گرفتم که شما بهتر متوجه بشید

ولی زیادم خودتونو اذیت نکنید همینکه انقدر کمک کردید خیلی خیلی ممنونم

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                              • 940

با درود فراوان
                              این کد را تو همون فایلی که عکسش گذاشتی تو قسمت ماکروه ها کپی کنی جواب میده

از مسیر tools -Macro-Record New Macro
                              یک ماکرو ضبط کن و بعد به Alt+F11 به صفحه ویژوال رفته و این کد را بجای ماکروه قبلی بزار
                              حالا با اجرای ماکرو جواب میده

اگر مشکلی بود تماس بگیر تا تلفنی بگم

این هم نمونه فایل

http://deurl.me/2EQ17

http://www.xlpar.com/t5je4czl7cxl/اعدادتصادفی.xls.html

کد:

Sub Macro1()
                              point1:
                              n = 0
                              Sheet1.Range("d4:h10").Interior.ColorIndex = xlNone
                              For Each c In Sheet1.Range("d4:h10")
                              Range("A1").Formula = "=ROUND(RAND(),1)*100+ROUND(RAND(),1)*10"
                              Dim t
                              t = Range("A1").Value
                              If t < 30 Then
                              n = n + 1
                              With c.Interior
                              .ColorIndex = 6
                              End With
                              End If
                              c.Value = t
                              Next
                              If n <> 4 Then
                              GoTo point1
                              End If
                              Range("A1") = ""
                              End Sub
                              shamsololama@yahoo.com
                              09177733411

کامنت

چند لحظه..