رفع مشکل استخراج خودکار کلیدواژه ها از یک عبارت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • farzaneh gh
    • 2020/02/20
    • 1

پرسش رفع مشکل استخراج خودکار کلیدواژه ها از یک عبارت

با سلام واحترام و سپاس از سایت خوبتون. سوالی در خصوص نرم افزار اکسل داشتم که ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:

بنده یک پایگاه داده از اطلاعات حدود 85 هزار تا مقاله رو از پایگاه وب آو ساینس دریافت و در اکسل ذخیره کردم. اطلاعاتی که در اکسل ذخیره کردم شامل عنوان، کلیدواژه ها و تاریخ انتشار مقالات بوده است. قرار است با استفاده از روش سری زمانی، موضوعات گذشته ی مقالات (میزان رشد واژگان مقالات) را در گذشته بررسی و بر اساس میزان رشد موضوعات گذشته، موضوعات آینده (رشد این کلیدواژه ها در آینده) را پیش بینی کنم. البته این کلیدواژه ها در گروه هایی که برچسب هاشون از قبل موجوده دسته بندی خواهند شد که احتمالات از الگوریتم های شبکه های عصبی برای دسته بندی این کلیدواژه ها استفاده خواهد شد.

در این خصوص به 2 مشکل مرتبط برخورد کردم: با توجه به حجم زیاد داده های مورد بررسی، چطور میشه کلیدواژه های عنوان رو به طور خودکار استخراج کرد؟؟؟؟؟

و یک سوال دیگه هم اینکه وقتی با استفاده از توابع اکسل واژگان عنوان رو استخرج کردم، کلیدواژه های مقالات رو در ستون های جداگانه قرار دادم و بعد هم این کلیدواژه هارو دسته بندی کردم، چطور مشخص میشه هر دسته از واژگان مربوط به کدام سال بوده است؟ بین کلیدواژه ها و سال انتشار مقالات چطوری ارتباط برقرار میشود؟ چون برای بنده مهمه که مشخص باشه یک حوزه موضوعی که متشکل از تعداد زیادی واژگان است در طی هر سال چقدر بسامد داشته است، به عبارت دیگر چقدر در آن حوزه موضوعی پژوهش انجام شده است؟
چند لحظه..