آپ دیت(اضافه شدن اطلاعات) فایل بایگانی(اصلی) از فایلی متغیر بدون تغییر اطلاعات سلول های قبل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • armey

• 2019/11/08
    • 142
    • 38.00

پرسش آپ دیت(اضافه شدن اطلاعات) فایل بایگانی(اصلی) از فایلی متغیر بدون تغییر اطلاعات سلول های قبل

ضمن عرض ادب و احترام
    خدمت دوستان عزیز و اعضای محترم

و با تشکر از صمیم قلب برای تمامی اعضا که علم خود را درغ نداشته و بدون هیچ چشم داشتی به راهنمایی اقدام می نمایند.

بزرگواران یک فایل دارم که حاوی اطلاعات قرارداد های زونکن های بایگانی شده در اداره .

حاوی حدود 7 هزار ردیف(قرارداد)
    اطلاعات ردیف ها یا همون قرارداد ها دچار تغییراتی شده که جهت انجام توسط نیروی انسانی
    مجبورم فایل رو تخس کنم بین نفرات جهت تکمیل و روزانه تجمیع کنم در فایل اصلی

خوب شیت اصلی رو داریم که فایل پیوست میشه ( نام شیت "arshive")
    (البته چون حجم بایگانی کاربریم پر شده و نمیدونم از کجا تصحیح میشه باید در سایتی دیگر بارگذاری کنم)

هر روز تعدادی از فایل به افراد داده میشه(اسم هر فرد در ستون"مسئول تکمیل" قید میشه)

مثلاً ردیف 1000 تا 1200 به آقای لطفی
    هر زمان این اطلاعات فایل از آقای لطفی گرفته بشه اطلاعات در شیت "new data" کپی می شود
    * هر مرتبه از هر فرد هر زمان اطلاعات در این شیت "new data" کپی می شود replace

حــالا نـــیـــاز بنده :
    اینه که اطلاعات از شیت "new data" در فایل اصلی آپ دیت شود
    *هر ردیف در سلول اول یک عدد یونیک دارد(یکتا) که همان عدد قرار داد است
    افراد فیزیک قرارداد رو میگیرن(زونکن) قرارداد هارو چک میکنند باید 1قرارداد 2مدارک شناسایی 3مجوز راداشته باشد
    هرکداک که بود در سلول آن عدد یک و اگر نبود عدد صفر را مینویسد

چون این اطلاعاتی که میدیم به افراد ترتیبی نداره یا شاید سهوا تکراری باشه

میخوام هر دفعه که فایل رو از فردی گرفتم و ریختم تو شیت "new data"
    شماره قرار داد رو ملاک بگیره
    و در شیت "arshive" سلول های "I" و "j" و "K" روبروی آن را تغییر دهد بر اساس اطلاعات جدید
    و تاریخ این تغییر در ستون مربوط ثبت شود

پس واقعیت کار بطور فیزیکی این است که ما روزانه فیزیک قرارداد هارو تحویل میدیم به افراد با فایل اکسل هر زمان بررسی شد و برگشت اطلاعات در شیت "new data" کپی میشود با توجه به یونیک یا همان یکتا بودن شماره قرارداد موارد بررسی شده با تاریخ در شیت "arshive" بروزرسانی می شود

باسپاس فراوان
    و تجدید احترام
    پیشاپی از تمام زحمت و وزمانی که میگذارید قلبا متشکرم و
    امیدوارم فرصت قدردانی دست بدهد

عزیزان در چند سرور بارگذاری کردم که مشکلی پیش نیاد همه لینک ها منتج به یک فایل است
چند لحظه..