جستجو بر اساس تاریخ در یک شیت از طریق فروم

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts

• hosseinamerey
    پاسخ داد
    دوستان حالا یه سوال دیگه؟

حالا که تاریخ انتخاب کردم میخوام فروم باز باشه و بدون بستن فروم روی یه سل دیگه کلیک کنم و دوباره تاریخ وارد کنم
    از چه دستوری استفاده کنم؟

Leave a comment:

• hosseinamerey
    پاسخ داد
    دوستام تونستم با این کد فراخونی کنم
    کد PHP:
             Private Sub CommandButton1_Click()

Sheet1.Range(ActiveCell.Offset(00), ActiveCell.Offset(00)).Select
    ActiveCell
    .Value MBCalendar2.SelectedDate
    End Sub 

Leave a comment:

• hosseinamerey
    پاسخ داد
    من از این دستور استفاده کردم اما جواب نداد
    کد PHP:
         Range(ActiveCell.Offset(00), ActiveCell.Offset(06)).Select 

Leave a comment:

• ~M*E*H*D*I~
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط hosseinamerey
    جناب استاد فایل بدون مشکل باز شد و و رجیستری رو تغغیر دادم و کار میکنه
    امااین فایل فقط تو سل A و B تاریخ وارد میکنه حالا من میخوام تاریخ تو هر سلی که احتیاج داشتم وارد کنم آیا امکانش هست که اینطوری بشه
    چون من یه فایل Addinپیدا کردم که بعد از نصب اون تو هر جای صفحه که خواستی میتونی راست کلیک کنی و از زیر منوی ظاهر شده تقویم رو فراخونی کنی و تاریخ مورد نظر خودت وارد کنی که واقعا کار جالبی انجام دادن دوستای خارجیمون و متاسفانه این فایل تاریخ میلادی رو نشون میده
    توروخدا کمک کنید تا من بتونم فایل خودم کامل کنم
    بله این کار به راحتی امکان پذیره می تونی تو محیط اکسل هم وارد کنی این اکتیوایکس رو ، کافیه activecell رو برابر با تاریخ قرار بدی

Leave a comment:

• hosseinamerey
    پاسخ داد
    دوستان و اساتید اگر لازمه میتونم این فایل Addin تو انجمن آپ کنم
    واقعا از کارشون خوشم اومد اگه بشه همچین فایلی رو به صرت شمسی در آورد واقعا کار بسیار عالی انجام میشه و بقیه دوستان و همکاران میتونن به راحتی از این فایل استفاده کنن

به امید سربلندی ایران عزیزمون

Leave a comment:

• hosseinamerey
    پاسخ داد
    جناب استاد فایل بدون مشکل باز شد و و رجیستری رو تغغیر دادم و کار میکنه
    امااین فایل فقط تو سل A و B تاریخ وارد میکنه حالا من میخوام تاریخ تو هر سلی که احتیاج داشتم وارد کنم آیا امکانش هست که اینطوری بشه
    چون من یه فایل Addinپیدا کردم که بعد از نصب اون تو هر جای صفحه که خواستی میتونی راست کلیک کنی و از زیر منوی ظاهر شده تقویم رو فراخونی کنی و تاریخ مورد نظر خودت وارد کنی که واقعا کار جالبی انجام دادن دوستای خارجیمون و متاسفانه این فایل تاریخ میلادی رو نشون میده
    توروخدا کمک کنید تا من بتونم فایل خودم کامل کنم

Leave a comment:

• hosseinamerey
    پاسخ داد
    مرسی جناب استاد وطن پرست

Leave a comment:

• ~M*E*H*D*I~
    پاسخ داد
    فایل نمونه

اگر اجرا نشد از ارور عکس بگیرید ببینم چیه؟
    فایل های پیوست شده

Leave a comment:

• hosseinamerey
    پاسخ داد
    دوست خوبم ممنونم فایل دانلود کردم و نصبش کردم حالا چطوری تقویم به صورت pop تو فایل اکسل و کارتکسهای خودم نشون بدم
    اگر امکانش هست یه نمونه بذارید

Leave a comment:

• ~M*E*H*D*I~
    پاسخ داد
    تقدیم شما فقط روش نصب رو از همون تایپیک ocx ببینید بعد از نصب از طریق tools/references فعالش کنید
    فایل های پیوست شده

Leave a comment:

• hosseinamerey
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط vatanparast
    من نمونه هم بذارم شما نمیتونی ببینی چون باید نصب کنی اول تو همون تایپیک ocx فایل رو گذاشتم و روش نصبش رو هم توضیح دادم اگه نتونستی استفاده کنی یک نمونه درست میکنم ولی قبلش باید حتما نصب شده باشه
    من اون فایل دانلود کردم و اکستنشنشو به zip تغییر دادم اما فایل اکسل و ocx داخل فایل نبود لطفا فایل دوباره Attach کنید یا یه نمونه زحمت بکشید

ممنونم دوست خوبم

Leave a comment:

• ~M*E*H*D*I~
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط hosseinamerey
    ممنونم خیلی استفاده کردم و تونستم مشکلم حل کنم فقط هنوز نتونستم تاریخ به صورت pop نشون بدم اگه ممکنه یه نمون فایل برام بذارید
    مچکرم دوست خوبم
    من نمونه هم بذارم شما نمیتونی ببینی چون باید نصب کنی اول تو همون تایپیک ocx فایل رو گذاشتم و روش نصبش رو هم توضیح دادم اگه نتونستی استفاده کنی یک نمونه درست میکنم ولی قبلش باید حتما نصب شده باشه

Leave a comment:

• hosseinamerey
    پاسخ داد
    نوشته اصلی توسط vatanparast
    نمونه های زیر برای لیست باکس

لیست باکس

انتخاب محتویات لیست باکس

نمایش اعداد منفی به صورت مثیت در لیست باکس

و یک نمونه نسبتا پیشرفته هم به پیوست

برای بخش تاریخ هم رجوع کنید به این قسمت

OCX چیست؟

ممنونم خیلی استفاده کردم و تونستم مشکلم حل کنم فقط هنوز نتونستم تاریخ به صورت pop نشون بدم اگه ممکنه یه نمون فایل برام بذارید
    مچکرم دوست خوبم

Leave a comment:

• hosseinamerey
    پاسخ داد
    دوست عزیز آقای وطن پرست منم دقیا همچین تاریخی رو میخوام اگر ممکنه یه نمونه برام بذارید تا بتونم ازش الگو بگیرم و کارم انجام بدم
    واقعا ازتون ممنونم

Leave a comment:

• ~M*E*H*D*I~
    پاسخ داد
    در فایل پیوست یه فیلم خیلی کوتاه از کاربرد تاریخ شمسی که تو یک نرم افزار مرخصی استفاده کردم می تونی ببینی ، پیشنهاد من برای تاریخ همچین چیزیه
    فایل های پیوست شده

Leave a comment:

چند لحظه..