یوزر و پسورد موقع ورود به اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts

• MEYTI
    پاسخ داد
    RE: یوزر و پسورد موقع ورود به اکسل

با سلام احترام
    خدمت شما دوست عزیز قفل شرطی اگر نتوانشتسد دانلود کنید نمونه هم ایمیل کردم.

Leave a comment:

• MRDJAVANMARDI
    پاسخ داد

سلام لطفا بفرمایید چطور میشه یه cell رو تو اکسل پروتکت کرد البته با شرط مثلا درج 1 در سلول مشخص
    لطفا اگه میشه فایلشو با ماکرو نمونه به ایمیل من هم بفرستید
    mrdjavanmardi@gmail.com
    mrdjavanmardi@yahoo .com

Leave a comment:

• mo-aslani
    پاسخ داد

واقعا ممنونم دوستان
    یک دنیا تشکر

Leave a comment:

• shamsololama
    پاسخ داد

نوشته اصلی توسط MEYTI
    نوشته اصلی توسط mo-aslani
    استاد با درود مجدد
    من منظورم این هست که وقتی روی کامندباتون 1 کلیک میکنیم بایستی صفحه اکسل نمایش داده بشه و یوزرفرم بسته بشه در حالی که الان اینطور نیست و وقتی روی کامندباتون 1 کلیک میکنیم صفحه اکسل باز میشه ولی همچنان صفحه یوزرفرم باقی میمونه و بایستی با کلید close(همون دکمه ضربدر بالای تمام فرم ها) یوزرفرم رو ببندیم
    امیدوارم که تونسته باشم منظورم رو خوب بیان کرده باشم
    بازهم ممنون از راهنمایی های مفید شما استاد بزرگوار
    دوست عزیز برای این کار در آ--- کد کامند باتون کلمه (end) اضافه کن.
    با درود فراوان
    بله همانطور که دوست عزیرم اشاره کردند می توانی در پایان کد کامند باتون یا end اضافه کنی و یا اینکه unload me
    که هر دو باعث بسته شدم فرم می شوند و تفاوت آن دو این است که end تمام فرمهای باز را می بندد ولی unload me فقط همان فرم که کد در آن قرار دارد می بندد و اگر فرمی دیگری باز باشد باز می ماند

Leave a comment:

• MEYTI
    پاسخ داد

استاد با درود مجدد
    من منظورم این هست که وقتی روی کامندباتون 1 کلیک میکنیم بایستی صفحه اکسل نمایش داده بشه و یوزرفرم بسته بشه در حالی که الان اینطور نیست و وقتی روی کامندباتون 1 کلیک میکنیم صفحه اکسل باز میشه ولی همچنان صفحه یوزرفرم باقی میمونه و بایستی با کلید close(همون دکمه ضربدر بالای تمام فرم ها) یوزرفرم رو ببندیم
    دوست عزیز برای این کار در آخر کد کامند باتون کلمه (end) اضافه کن.

Leave a comment:

• mo-aslani
    پاسخ داد

استاد با درود مجدد

Leave a comment:

• shamsololama
    پاسخ داد

با درود فراوان
    خوب تا نبندیش که بسته نمی شه یا اینکه شما میخواهید بعد از باز شدن فرم 2 بعد از مدتی خودش بسته بشه؟

Leave a comment:

• mo-aslani
    پاسخ داد

استاد واقعا که گل هستی
    در ضمن در نمونه ارسالی ،یوزرفرم 2 تا زمانی که دکمه خــروج رو نزنم همچنان باقی میمونه و حذف نمیشه برای این مورد چکار باید کرد؟
    یک دنیا تــــــــشـــــــــــــــــکــــــــــــــــــــر

Leave a comment:

• shamsololama
    پاسخ داد

استاد بزرگوار جناب شمس العلما
    با درود و شادباش خدمت شما و دیگر دوستان
    استاد در فایل نمونه ارسالی شما در صورتی که بخواهیم بعد از لاگین کردن به جای اینکه کاربر به صفحه اکسل وارد بشه به یک یوزرفرمی که قبلا تهیه کرده ایم منتقل بشه چکار باید بکنیم؟
    ممنون میشم اگه مجددا من رو هم راهنمایی کنین
    با تشکر فراوان

نمونه فایل :کلمه های عبور هم همان کلمه های قبلی است

[attachment=184]
    فایل های پیوست شده

Leave a comment:

• mo-aslani
    پاسخ داد

استاد بزرگوار جناب شمس العلما
    با درود و شادباش خدمت شما و دیگر دوستان
    استاد در فایل نمونه ارسالی شما در صورتی که بخواهیم بعد از لاگین کردن به جای اینکه کاربر به صفحه اکسل وارد بشه به یک یوزرفرمی که قبلا تهیه کرده ایم منتقل بشه چکار باید بکنیم؟
    ممنون میشم اگه مجددا من رو هم راهنمایی کنین
    با تشکر فراوان

Leave a comment:

• shamsololama
    پاسخ داد

با درود فراوان
    نام کاربریها و کلمه های عبوری که باری این فایل تنظیم شده در زیز نوشته ام

کلمه عبور ---نام کاربری

a1 --- -------- 1
    a2------------ 2
    a3 --------------3
    a4 --------------- 4
    a5 ---------------5

Leave a comment:

• 4017
    پاسخ داد

نوشته اصلی توسط shamsololama
    نوشته اصلی توسط saeid
    دستوري كه بنده پيشنهاد دادم نمي تواند ليست تغييرات هر كار بر را نشان دهد ولي اگر با اين دستور كار كرده باشيد حتما ديديد كه مي توان سلهاي يك شيت را به هر تعداد كاربر كه نياز داريد اختصاص دهيد به طوري كه ديگري نتواند محيط ديگري را تغيير دهد و كاربر فقط با پسورو خودش مي تواند اطلاعات را درج نمايد ( البته در اين دستور ديگر نام كاربري نياز نيست و من فكر ميكنم دوستي كه سوال داشت با الگو گرفتن از شكل نرم افزارهاي ديگر ، از اكسل چنين انتظاري داشته و اگر نه با همين دستور مشكلش حل مي شود )
    ضمنا هر كس از ديدگاه و تجربيات خودش راهكاري را پيشنهاد مي دهد كه البته فكر نمي كنم اين موضوع ايرادي داشته باشد . چرا كه تا بحال چندين پروژه تحت شبكه با چندين كاربر و سطح دسترسي متفاوت با همين دستور انجام داده ام و مشكلي هم نداشته و با امنيت بالا هنوز هم در حال سرويس دهي مي باشند و تنها مشكل آن اين است كه ظاهر نرم افزار شبيه نرمافزارهايي مثل دلفي نشده و دك و پوز آنها را ندارد .
    براي مثال يك فايل خيلي ساده با 5 كاربر كه كلمه عبور هر كار بر از 1 تا 5 مي باشد به ايميل excel.iran@yahoo.com ارسال كردم تا در صورت صلاح ديد در اين قسمت قرارداده شود .

با درود فراوان

دوست خوبم آقای مفیدی در مورد اینکه برای جواب، هرکس دیدگاه خودش را بیان کند نه که اشکالی ندارد بلکه بسیار خوب و مفید خواهد بود و من بر این باورم که هر راهی برای حل کردن مسئله که بیان شود می تواند به وسیع کردن دیدما در مورد مسئله کمک کند ولی و اینکه روش دیگران زیر سئوال ببریم جایز نیست من هم اگر در مورد راه حل شما نظری ندادم و به نظرم بسیار هم جالب بود و اگر هم چیزی گفتم در مورد اینکه به دوستانی که راحل های متفاوتی ارائه داده بودند خطاب کرد ه اید "" چرا اينقدر موضوع را پيچيده كردين "" که یعنی دوستان راه را اشتباه رفته و راه حل ارائه شده کارا آمد نیست در هر صورت قصدم ناراحت کردن شما نبوده ونیست.

نمونه فایل:

سلام
    ميشه يوزر پسوورد اين فايلي كه گذاشتي رو بزاري تو سايت؟

Leave a comment:

• shamsololama
    پاسخ داد

نوشته اصلی توسط saeid
    دستوري كه بنده پيشنهاد دادم نمي تواند ليست تغييرات هر كار بر را نشان دهد ولي اگر با اين دستور كار كرده باشيد حتما ديديد كه مي توان سلهاي يك شيت را به هر تعداد كاربر كه نياز داريد اختصاص دهيد به طوري كه ديگري نتواند محيط ديگري را تغيير دهد و كاربر فقط با پسورو خودش مي تواند اطلاعات را درج نمايد ( البته در اين دستور ديگر نام كاربري نياز نيست و من فكر ميكنم دوستي كه سوال داشت با الگو گرفتن از شكل نرم افزارهاي ديگر ، از اكسل چنين انتظاري داشته و اگر نه با همين دستور مشكلش حل مي شود )
    ضمنا هر كس از ديدگاه و تجربيات خودش راهكاري را پيشنهاد مي دهد كه البته فكر نمي كنم اين موضوع ايرادي داشته باشد . چرا كه تا بحال چندين پروژه تحت شبكه با چندين كاربر و سطح دسترسي متفاوت با همين دستور انجام داده ام و مشكلي هم نداشته و با امنيت بالا هنوز هم در حال سرويس دهي مي باشند و تنها مشكل آن اين است كه ظاهر نرم افزار شبيه نرمافزارهايي مثل دلفي نشده و دك و پوز آنها را ندارد .
    براي مثال يك فايل خيلي ساده با 5 كاربر كه كلمه عبور هر كار بر از 1 تا 5 مي باشد به ايميل excel.iran@yahoo.com ارسال كردم تا در صورت صلاح ديد در اين قسمت قرارداده شود .

با درود فراوان

دوست خوبم آقای مفیدی در مورد اینکه برای جواب، هرکس دیدگاه خودش را بیان کند نه که اشکالی ندارد بلکه بسیار خوب و مفید خواهد بود و من بر این باورم که هر راهی برای حل کردن مسئله که بیان شود می تواند به وسیع کردن دیدما در مورد مسئله کمک کند ولی و اینکه روش دیگران زیر سئوال ببریم جایز نیست من هم اگر در مورد راه حل شما نظری ندادم و به نظرم بسیار هم جالب بود و اگر هم چیزی گفتم در مورد اینکه به دوستانی که راحل های متفاوتی ارائه داده بودند خطاب کرد ه اید "" چرا اينقدر موضوع را پيچيده كردين "" که یعنی دوستان راه را اشتباه رفته و راه حل ارائه شده کارا آمد نیست در هر صورت قصدم ناراحت کردن شما نبوده ونیست.

نمونه فایل:

[attachment=131]
    فایل های پیوست شده

Leave a comment:

• saeid
    پاسخ داد

Leave a comment:

• mrexcel
    پاسخ داد

براي مديريت زمان و افراد هم ميشه از گزينه trck change استفاده كرد - اين راهي هم كه دوستمون ميگه يك راهه .انشااءالله روشش را هم ميگن

Leave a comment:

چند لحظه..