پیام بازدیدکنندگان

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • industrialmchn
    • 2020/10/29
    • 0

    طرز تهیه ارده کنجد در طب سنتی
    ابتدا به مقدار دلخواه کنجد پوست کنده و بو داده را در ماهیتابه بریزید و روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا دانه‌های کنجد گرم شوند. روی شعله ملایم گاز حدود ?? دقیقه برای گرم شدن دانه‌های کنجد و آزاد شدن روغن داخل دانه‌های کنجد کافی است. در این حالت دانه‌های کنجد باید به هم بچسبند. بلافاصله بعد از برداشتن از روی شعله گاز داخل غذاساز یا آسیاب برقی بریزید. چند پالس بزنید تا کنجدها پودر شوند. معمولا در این حالت کنجدها با چند پالس پودر می‌شوند. حالا چند پالس دیگر بزنید و این کار را تا آنجا ادامه بدهید که کنجدها حالت مرطوب و نمناک به خودشان بگیرند. این حالت به خاطر آزاد شدن روغن کنجد است.
چند لحظه..