تبديل حروف فارسي به عدد

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • zareed

• 2024/11/18
    • 5

تبديل حروف فارسي به عدد

با سلام
    مي خواستم با
    vba
    حروف فارسي رو به عدد تبديل كنم

مثل: یک میلیون و سیصد هزار به 1.300.000

لطفا راهنمايي كنيد
    ممنون
  • karimi6155

• 2011/03/18
    • 59
    • 65.00

سلام
    فایل پیوست رو ببینید تابع " Jadad " برای تبدیل متن به عدد
    البته قویاً توصیه میکنم که فعلاً فقط در حد تست یا در مواردی که خروجی رو حتما چک میکنید ازش استفاده کنید. هر چند که توی طراحیش سعی کردم بیشتر غلطهای املایی یا نگارشی یا تفاوتهای نگارشی پر تکرار رو در نظر بگیرم و در مواردی هم که نتونه تشخیص بده حتماً خروجیش ارور باشه نه یک جواب غلط یا صفر.
    محدوده عملکرد تابع تا 15 رقم صحیح و 6 رقم اعشار تعیین شده و منفی و مثبت بودن هم در نظر گرفته شده.
    فعلاً سه نوع "ی" و دو نوع "ک" براش تعیین شده تا بتونه تشخیص بده.
    بعضی از پسوندهای رایج مثل ریال, تومان, عدد, کیلوگرم, متر, تعداد و چند تای دیگه رو هم پیشبینی شده توش تا اگه توی متن بود درنظر نگیره.
    نیم فاصله ها و اسپیسهای اضافه هم پیشبینی شده و قابل تشخیصه.

حروف دارای اعراب رو نمیتونه تشخیص بده و خطا میده .
    برای تفکیک دو کلمه مربوط به اعداد هم حتما باید حرف "و" با یک فاصله قبل و بعدش استفاده شده باشه مثل (بیست و پنج) و مثلا (بیست وپنج) رو ارور میده.
    برای قسمت اعشار هم حتماً باید از کلمه ممیز استفاده شده باشه (**** ممیز **** دهم یا صدم یا..) .
    برای کلمه "هزار
    " حتماً باید از "یک هزار" یا "یکهزار" استفاده بشه (دارم هنوز روی این کار میکنم)
    امیدوارم دوستانی که استفاده میکنند اگه باگی توش پیدا میکنند اعلام کنند که شاید نهایتاً یه تابع به دردبخور از توش دربیاد.
    و همچنان توصیه میکنم در کارهای جدی ازش استفاده نکنید چون لازمه استفاده از یک تابع توی اکسل اطمینان صد درصدی از درست عمل کردنشه.
    فایل های پیوست شده
    Last edited by karimi6155; 2025/01/29, 08:25.

کامنت

• karimi6155

• 2011/03/18
      • 59
      • 65.00

سلام
      تقریباً همه ایراداتی که داشت و به ذهنم میرسید رو توش رفع کردم. ممنون میشم اگه باگی توش پیدا کردید اعلام کنید
      فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..