سری هشتم مسابقه مهارت اکسل -سوال چهارم
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سری هشتم مسابقه مهارت اکسل -سوال چهارم
با سلام. از بنده هم ارسال شدLeave a comment:
-
با سلام من هم دیروز پاسخ را ارسال کردم ولی سایت مشکل پیدا کرده بود الان اعلام میکنم که فرستادم با تشکر از زحماتتونLeave a comment:
-
-
با سلام.
جناب وطن پرست ما الان نفهمیدیم که جوابمون باید دقیقا مطابق Sample شما باشه یا مرتب کردن TRUE هم توش لحاظ شده باشه؟Leave a comment:
-
دوستانی که در صدر جدول مسابقات هستند میدان رو خالی کردن مثل اینکهLeave a comment:
-
با سلام و عرض تسليت ايام عزاداري سرور و سالار شهيدان امام حسين (ع)
پاسخ ارسال شد
التماس دعاLeave a comment:
-
با سلام خدمت دوستان
پاسخ ارسال شد
این سری مسابقات برای من شخصا خیلی مفید بوده امیدوارم برای بقیه دوستان هم همینطور باشه
تشکر میکنم از آقا مهدی که زحمات این مسابقات رو میکشن:53::53:Leave a comment:
-
این سوال تو آرشیو سوالایی بود که قبلا دوستان پرسیده بودن و مثل اینکه جاهای مختلف هم به این سوال جواب داده شده ، خدمت دوستان عرض کنم جواب های بهتری برای این سوال هست بهتره از ابتکار و خلاقیت خودتون استفاده کنید
Leave a comment:
-
پاسخ ارسال شد.
با لحاظ کردن همون دوبار average...
لطفا بررسی کنید ببینید درسته؟!!!Leave a comment:
-
-
سلام.
خسته نباشید به بچه ها و تبریک به اونایی که تا اینجا رو سکو هستن...
جواب ارسال شد.
امیدوارم ایندفعه نمره کامل رو بگیرم.Leave a comment:
-
سلام
جواب ارسال شد
البته همونطور كه دوستمون iranlover گفتن ، sample يه ايراد كوچيك داره ، اونم به خاطر TRUE هست ، چون تو اكسل اينو يه متغير حساب ميكنه و براي جواب دادن يكم مشكل پيش مياره ، البته براي اينكه به سوال دست نزنيم و با TRUE جواب بده يه نكته كوچيك داره كه درست بشه ، گفتم شايد يه نكته انحرافي باشه تو طرح سوال كه خود مهدي گذاشته پس منم راهنمايي نميكنم .
پس جواب درست اينطوري ميشه ، قسمت Sort جواب درسته .
Sort Sample Average Average Bin2hex Average Covar Bin2hex Delta Covar Edate Delta Find Edate IF Find Large IF Mod Large Now Mod Offset Now Small Offset TRUE Small Upper Upper Vlookup Vlookup Workday Workday Leave a comment:
Leave a comment: