سلام
جواب ارسال شد ، البته این روزهای آخر سالی که سر همه شلوغه ، کسی حال فکر کردن نداره ( منم اولین جوابی که به ذهنم رسیدو فرستادم ) ، اگه زمان مسابقرو تا چند روز بعد از عید تمدید میکردید فکر کنم تعداد شرکت کننده ها خیلی بیشتر میشد .
سری نهم مسابقات مهارت اکسل - سوال اول
Collapse
X
-
باعث افتخار ماست که دوستان شرکت می کنند به هر حال ما از هر نوع جوابی استقبال می کنیمسلام
من هم به عنوان یک مبتدی دارم روی حل مسئله فکر و مطالعه می کنم . می دانم شرکت در مسابقه ای که اساتید شرکت دارند شاید خنده دار باشد اما حداقل استفاده اش برای من آشنا شدن با صورت مسئله است نه حل آن (البته سعی خودم را می کنم) . یاد حکایت آن ÷یر زنی می افتم که با چند تخم مرغ در صف خریداران یوسف بود؟!!
برای تمام دوستان و اساتید آرزوی سرافرازی می کنم
درضمن چیزی به پایان نمونده
سوال بعدی هم اماده شده که فک میکنم دوستان مدیر هم کمی شوکه بشن و یه تکونی به خودشون بدن
Leave a comment:
-
سلام
من هم به عنوان یک مبتدی دارم روی حل مسئله فکر و مطالعه می کنم . می دانم شرکت در مسابقه ای که اساتید شرکت دارند شاید خنده دار باشد اما حداقل استفاده اش برای من آشنا شدن با صورت مسئله است نه حل آن (البته سعی خودم را می کنم) . یاد حکایت آن ÷یر زنی می افتم که با چند تخم مرغ در صف خریداران یوسف بود؟!!
برای تمام دوستان و اساتید آرزوی سرافرازی می کنمLeave a comment:
-
دوستان گرامی مسابقه تا 25 اسفند تمدید میشه لطفا تا این تاریخ فایل های خودتون رو ارسال کنید
پ ن: تاالان از مدیران عزیز ما کسی شرکت نکرده و اینبار دیگه گمان نکنم مشکل از سطح سوال باشه چون به اندازه کافی سطح بالاست دیگه برداشت دومم رو نمینویسم
Leave a comment:
-
درود
چشم این مورد انجام میشه
زمان هم تمدید میشه نگران زمان نباشیدLeave a comment:
-
با سلام
من هفته پیش به صفحه اصلی شایت سر زدم وتبلیغات مسابقه رو دیدم اما سوال مسابقه رو پیدا نکردم لطفا از مسابقات بعدی لینک سوال رو تو همون صفحه ای که تبلیغو انجام دادید قرار بدید من امروز اتفاقی سوالو دیدم
اگه زمان مسابقه تمدید بشه حتما روش کار میکنم اما اگه تمدید نشه
Leave a comment:
-
با درود
جواب دریافت شده تا الان دوستان 6 پاسخ ارسال کردن که با توجه به اختیاری شدن بخش دوم سوال انتظار اینه تعداد بیشتری شرکت کنندLeave a comment:
-
آقا مهدي منم فايلمو ارسال كردم
يه لطفي ميكنيد يه روز قبل از پايان فرصت هر مسابقه اسامي كساني كه فايلشون رو ارسال كردن رو ليست كنين تا از رسيدن فايلمون به دستتون مطمئن بشيم
ممنونمLeave a comment:
-
خب قاعدتا باید فاصله نداشته باشه ، بخش دوم رو هم در واقع همگی به روش های مختلف پاسخ دادن که بنا به سادگی روش و کیفیت، امتیاز تعلق میگیرهLeave a comment:
-
-
-
با سلام
استاد یه روش دیگه برا حل مسله پیدا کردم تا فردا تکمیلش میکنم .
اگه فردا تکمیلش کردم امکانش هست فایل جدید رو جایگزین قبلی کنید؟
با تشکرLeave a comment:
-
با درود
استاد مهدی عزیز فایل جدید رو با کمی اصلاحات خدمتتون ارسال کردم، اگه لطف کنید و فایل جدید رو ملاک قرار دهید ممنون میشم.
ممنون از زحمات شماLeave a comment:
-
فایل ارسال شد
دوست دارم ببینم استادان از چه روشی مسئله رو حل کردن.
ممنون از زحماتی که میکشید.
خوبی این سوال برای من این بود که یکم فکر کنم و مغزم از آکبندی در بیاد
Leave a comment:
Leave a comment: