نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: جمع زدن 3 در میان ؟

  1. #1

    آخرین بازدید
    2012/04/10
    تاریخ عضویت
    April 2012
    نوشته ها
    1
    امتیاز
    0
    سپاس
    0
    سپاس شده
    0 در 0 پست
    تعیین سطح نشده است

    جمع زدن 3 در میان ؟

    sسلام و درود
    با چه فرمولی میشه سه در میان اعداد یک ستون رو جمع زد؟
    مثلا
    سل های a1 , a4 , a7, a10,...
    یا یک سطر
    مثلا
    a1 , d1 , g1 , ...

    پیشاپیش متشکرم
    اخطار: این یک موضوع قدیمی است
    به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.

  2.  

  3. #2


    آخرین بازدید
    2022/12/05
    تاریخ عضویت
    October 2011
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    4,398
    امتیاز
    12755
    سپاس
    4,636
    سپاس شده
    12,131 در 3,223 پست
    سطح اکسل
    70.00 %

    RE: جمع زدن 3 در میان ؟

    سلام
    دوست عزیز لطفا فایل پیوست رو ببین برداشت من از سوالت درسته؟
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

  4. #3


    آخرین بازدید
    2022/12/05
    تاریخ عضویت
    October 2011
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    4,398
    امتیاز
    12755
    سپاس
    4,636
    سپاس شده
    12,131 در 3,223 پست
    سطح اکسل
    70.00 %

    RE: جمع زدن 3 در میان ؟

    سلام
    تو فایل پیوست در قسمت conditional formatting لطفا بجای 3 ، سل $D$2 رو قرار بدید

  5. #4
    komeilex
    مهمان

    RE: جمع زدن 3 در میان ؟

    با تشکر از وطن پرست عزیز من یک نمونم جواب براتون گذاشتم. امید هست که مفید باشه.
    http://parsaspace.com/files/1078454884/?c=1166

  6. #5


    آخرین بازدید
    2023/08/14
    تاریخ عضویت
    March 2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,039
    امتیاز
    4524
    سپاس
    2,500
    سپاس شده
    4,112 در 1,244 پست
    سطح اکسل
    85.00 %

    khakzad به Yahoo ارسال پیام

    RE: جمع زدن 3 در میان ؟

    سلام
    با تشکر از دوستان
    با اجازه ی تغییر خیلی جزئی تو فایل جناب قلی زاده دادم، که گام ها رو بتونیم تغیییر بدیم.و از اولین داده شروع کنه.
    با تشکر فراووووووووووون.خیلی فرمول خوبی بود
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

  7. #6


    آخرین بازدید
    2023/08/14
    تاریخ عضویت
    March 2010
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,039
    امتیاز
    4524
    سپاس
    2,500
    سپاس شده
    4,112 در 1,244 پست
    سطح اکسل
    85.00 %

    khakzad به Yahoo ارسال پیام

    RE: جمع زدن 3 در میان ؟

    با سلام
    دوستان فایل قبلی اشکال داره.برای اعداد 4 به بعد جواب نمیده.
    تو این فایل حل شد
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

انجمن اكسل ايران , اكسل , اكسس , سوال و جواب اكسل , سوال اكسس , انجمن اكسل ايران , توابع اكسل, آموزش اكسل, آموزش اكسس, VBA, ويژوال بيسيك

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها فعال هستند
  • شکلک ها فعال هستند
  • کد [IMG] فعال است
  • کد [VIDEO] فعال است
  • کد HTML غیر فعال است