chart در userform

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Nima

• 2011/07/22
    • 385

chart در userform

با سلام

یک فرم داریم که توش یه لیست باکس هست که با توجه به یه شرط یه سری اطلاعاتو تو لیست باکس نشون میده حالا میخوایم بدونیم که میشه یه نمودار کنار لیست باکس تعبیه کرد که با اطلاعات متغیر لیست باکس تغییر کنه

لطفا اگه از دوستان کسی راه حلی به نظرش میرسه کمک کنه؟

با تشکر
    [CENTER][COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]
    No [COLOR=#32CD32][B]LION's [/B][/COLOR]roar ruins my hut, I afraid of [COLOR=#ff0000][B]TERMITE's [/B][/COLOR]silence
    [COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]

[/CENTER]
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

RE: chart در userform

سلام
    اضافه کردن نمودار به فرم امکان پذیره ولی اینکه نمودار پویا باشه باید چک بشه الان نمیتونم اظهار نظر کنم
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
      • 2011/10/19
      • 4377
      • 70.00

سلام
      چارت رو میشه با کنترل هایی که روی فرم قرار داده میشه تغییر داد بعد اون رو به صورت عکس به فرم اضافه کرد غیر از این راهی به ذهنم نرسید اساتید لطفا نظر بدن شاید راهی باشه[hr]
      تو فایل پیوست این حالتی که گفتم نشون داده شده البته رو کلید های کنترلی کار نکردم فقط خواستم حالتی که پیش میاد نشون داده بشه
      فایل های پیوست شده
      [CENTER]
      [SIGPIC][/SIGPIC]
      [/CENTER]

کامنت

• Amirsayyafi

• 2011/06/25
        • 277

منظورتون رو نفهمیدم ولی یه راه کلی برای اینکه نموارها پویا بشه پیشنهاد میکنم. بنا به نیازتون روی اون فکر کنید. در یک جا بهم جواب داد و اون اینه که فرمول مورد نظرتون رو (البته نه هر فرمولی) رو داخل نمودار بگذارید. خب نمیشه تو نمودار فرمول بگذارید پس در قسمت نامدهی فرمول مورد نظرتونو بنویسید و در نمودار در بخش Edit Seris هم اسم همون بخش نامدهی که فرمول رو توش نوشتید بنویسد اونوقت نمودار شما تابعی از فرمول میشه.
        این کار رو برای یه if انجام دادم خیلی خوب شد. یعنی دو تا ناحیه رو داشتم که نام دهی کرده بودم و یه نامدهی سوم هم داشتم که با یه فرمول خیلی ساده IF با توجه به کدی که در یک سلول قرار داشت، ناحیه اول یا دوم رو اختیار میکرد. اونوقت نمودار با توجه به کد سلول مربوطه، یکی از دو تا ناحیه ها رو نشون میداد.
        از این راه کار خیلی میشه استفاده کرد.
        [color=#6B8E23]
        [b]این نیز بگذرد.[/b][/color]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
          • 2011/10/19
          • 4377
          • 70.00

سلام
          همونطور که فرمودید راه های خیلی متنوع و مختلفی برای پویا کردن نمودار ها وجود داره ولی دوستمون میخواد نمودار روی فرم قرار بگیره درضمن از روشی که فرمودید یک فایل نمونه بذارید
          [CENTER]
          [SIGPIC][/SIGPIC]
          [/CENTER]

کامنت

• Amirsayyafi

• 2011/06/25
            • 277

نوشته اصلی توسط vatanparast
            سلام
            همونطور که فرمودید راه های خیلی متنوع و مختلفی برای پویا کردن نمودار ها وجود داره ولی دوستمون میخواد نمودار روی فرم قرار بگیره درضمن از روشی که فرمودید یک فایل نمونه بذارید
            فایل پیوست رو همین الان درست کردم بنابراین خیلی جالب نشد. ولی جواب میده. یادم افتاد که در قسمت ادیت باید نام فایلتون رو هم ذکر بکنیم.
            در سلول A عدد 1 یا 2 رو بگذارید. (البته فرمول جالب نشده اما ببخشید کار سریع بود)
            به جای سلول A میتونید از چک باکس یا ... استفاده کنید.

[color=#6B8E23]
            [b]این نیز بگذرد.[/b][/color]

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
              • 2011/10/19
              • 4377
              • 70.00

با تشکر از سرکار خانم امیرسیافی ، به علت مشکل همیشگی آپلود فایل نتونستن خودشون فایل رو پیوست کنن، برای روشی که اشاره فرمودن فایل نمونه ای تهیه کردن که میتونید مشاهد کنید
              فایل های پیوست شده
              [CENTER]
              [SIGPIC][/SIGPIC]
              [/CENTER]

کامنت

• Nima

• 2011/07/22
                • 385

با تشکر از دوستان

من هم هرچی تو سایتهای مختلف گشتم چیزی جز اون روشی که اقای وطن پرست هم گفتند پیدا نکردم.:huh:
                [CENTER][COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]
                No [COLOR=#32CD32][B]LION's [/B][/COLOR]roar ruins my hut, I afraid of [COLOR=#ff0000][B]TERMITE's [/B][/COLOR]silence
                [COLOR=#ff0000]************************************[/COLOR]

[/CENTER]

کامنت

چند لحظه..