شرط اول : اينه كه اصلا جواب مورد نياز با همه ي شرايط حاصل شده باشه . بين اونهايي كه از اين مرحله عبور كردن بهترين راه حل ها امتياز بيشتري بگيرن. كه منطقي هم هست.
نتایج اولین مسابقه از سری دهم مسابقات مهارت اکسل
Collapse
X
-
البته قطعا مديران سايت دارن وقت مي ذارن و زحمت مي كشن و اين زحمات رو ناديده نمي گيريم ولي براي دلگرمي بيشتر و ادامه ي مسابقه بنده هم با نظر اين دوستمون موافقم.
شرط اول : اينه كه اصلا جواب مورد نياز با همه ي شرايط حاصل شده باشه . بين اونهايي كه از اين مرحله عبور كردن بهترين راه حل ها امتياز بيشتري بگيرن. كه منطقي هم هست. -
[CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
[COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
[/CENTER]کامنت
-
سلام
مطلبی رو خدمت شما و دیگر عزیزان عرض کنم :
به هیچ عنوان نگران امتیازات نباشید. تیم داوری و بقیه همکاران تمام سعی خودشون رو می کنند تا درست ترین امتیاز داده بشه.
دلیل این تأخیر هم دقتی است که بکار گرفته شده و نیز تغییراتی است که در سیستم امتیازدهی انجام شده است.
با خیال آسوده به ادامه مسابقات فکر کنید و سعی کنید از جشنواره ی مهارت در اکسل نهایت لذت رو ببرید.
موفق باشید.[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]کامنت
-
سلام. روزتون بخیر آقای وطن پرست. پاسخ سوال اول رو من نگاه کردم اما متوجه اشتباهم نشدم!
تمام خواسته هایی که در صورت سوال بوده تامین شده و از طرفی در پاسخی که روی سایت قرار دادید در مقایسه با پاسخ خودم تفاوت عملکردی مشاهده نکردم. ممکنه بررسی بفرمایید؟ ممنونکامنت
-
کامنت

کامنت