ضمنا شماره پرسنل در واقع همون اسم عکسهاست. یعنی عکس هر شخص رو با کد پرسنلیش ذخیره کردم
فراخوانی عکس
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام. من یک فایل اکسل دارم که با ویژوال عکس پرسنل رو از پوشه ای در کامپیوتر برام میخونه. فقط یه مشکل دارم که وقتی شماره پرسنل دیگه ای رو میزنم عکس قبلی پاک نمیشه و عکس ها روی هم میاد. درسته دیده نمیشه اما باعث سنگین شدن فایل میشه. کدی هست اضافه کنم که با زدن شماره پرسنل جدید عکس پرسنل قبلی پاک بشه؟
ضمنا شماره پرسنل در واقع همون اسم عکسهاست. یعنی عکس هر شخص رو با کد پرسنلیش ذخیره کردمبرچسب ها: هیچکدام -
سلامسلام. من یک فایل اکسل دارم که با ویژوال عکس پرسنل رو از پوشه ای در کامپیوتر برام میخونه. فقط یه مشکل دارم که وقتی شماره پرسنل دیگه ای رو میزنم عکس قبلی پاک نمیشه و عکس ها روی هم میاد. درسته دیده نمیشه اما باعث سنگین شدن فایل میشه. کدی هست اضافه کنم که با زدن شماره پرسنل جدید عکس پرسنل قبلی پاک بشه؟
ضمنا شماره پرسنل در واقع همون اسم عکسهاست. یعنی عکس هر شخص رو با کد پرسنلیش ذخیره کردم
باید فایل و کد های شما بررسی بشه.[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER] -
سلامسلام. من یک فایل اکسل دارم که با ویژوال عکس پرسنل رو از پوشه ای در کامپیوتر برام میخونه. فقط یه مشکل دارم که وقتی شماره پرسنل دیگه ای رو میزنم عکس قبلی پاک نمیشه و عکس ها روی هم میاد. درسته دیده نمیشه اما باعث سنگین شدن فایل میشه. کدی هست اضافه کنم که با زدن شماره پرسنل جدید عکس پرسنل قبلی پاک بشه؟
لطفاً فایلتون را پیوست کنید تا بتونیم کمکتون کنیم
اینجوری معلون نیست کجای کدتون مشکل داره[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]کامنت
-
سلام.
فایل پیوست شد.
پوشه ی عکس پرسنل در سیستم من روی دسکتاب ذخیره بود و در ماکرو آدرس دسکتاب سیستم من داده شده. بعد از خروج از حالت زیپ آدرس جدید در ماکرو باید اعمال بشه.
ممنونفایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام
فایل جدیدی برای شما کد نویسی گردید.
در این فایل از یک shape رکتنگل جهت لود تصاویر استفاده شده است که ضمن زیبایی، بصورت داینامیک بوده و می تونید اون رو جا به جا کنید.
جهت مسیر دهی تصاویر، داخل کد، مقابل عبارت fdir می تونید مسیر دهی رو انجام بدید.
داخل رنج A2 نام تصویر رو وارد کرده سپس روی باتن یافتن تصویر کلیک کنید.
یا حق.
کد فایل :
کد:Sub loadpic() On Error Resume Next Dim fdir, picdir As String If Range("a2") = "" Then MsgBox ChrW(33) & ChrW(32) & ChrW(1604) & ChrW(1591) & ChrW(1601) & ChrW(1575) _ & ChrW(32) & ChrW(1606) & ChrW(1575) & ChrW(1605) & ChrW(32) & ChrW(1578) & _ ChrW(1589) & ChrW(1608) & ChrW(1740) & ChrW(1585) & ChrW(32) & ChrW(1585) & _ ChrW(1575) & ChrW(32) & ChrW(1608) & ChrW(1575) & ChrW(1585) & ChrW(1583) & _ ChrW(32) & ChrW(1705) & ChrW(1606) & ChrW(1740) & ChrW(1583) ActiveSheet.Shapes.Range(Array("Rectangle1")).Select With Selection.ShapeRange.Fill .Visible = msoTrue .ForeColor.ObjectThemeColor = msoThemeColorAccent1 .Patterned msoPattern5Percent End With ActiveSheet.Shapes.Range(Array("Rectangle1")).Select With Selection.ShapeRange.Fill .Visible = msoTrue .ForeColor.ObjectThemeColor = msoThemeColorAccent1 .Patterned msoPattern5Percent End With Range("a2").Select Exit Sub End If fdir = "C:\Users\Mran\Desktop\ax\tasavir\" picdir = fdir & Range("a2").Value & ".jpg" If Dir(picdir) = "" Then MsgBox ChrW(33) & ChrW(32) & ChrW(1578) & ChrW(1589) & ChrW(1608) & ChrW(1740) _ & ChrW(1585) & ChrW(32) & ChrW(1740) & ChrW(1575) & ChrW(1601) _ & ChrW(1578) & ChrW(32) & ChrW(1606) & ChrW(1588) & ChrW(1583) ActiveSheet.Shapes.Range(Array("Rectangle1")).Select With Selection.ShapeRange.Fill .Visible = msoTrue .ForeColor.ObjectThemeColor = msoThemeColorAccent1 .Patterned msoPattern5Percent End With ActiveSheet.Shapes.Range(Array("Rectangle1")).Select With Selection.ShapeRange.Fill .Visible = msoTrue .ForeColor.ObjectThemeColor = msoThemeColorAccent1 .Patterned msoPattern5Percent End With Range("a2").Select Exit Sub End If If Range("a1") <> "" Then ActiveSheet.Shapes.Range(Array("Rectangle1")).Select With Selection.ShapeRange.Fill .Visible = msoTrue .UserPicture picdir .TextureTile = msoFalse End With Range("a2").Select End If End Subفایل های پیوست شده[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER]کامنت
-
ممنون خیلی خوب بود.فقط یک سوال: سایز عکس کجای کد تعریف شده؟ من میخوام در صورت پرینت سایز عکس ۴*۳ باشهسلام
فایل جدیدی برای شما کد نویسی گردید.
در این فایل از یک shape رکتنگل جهت لود تصاویر استفاده شده است که ضمن زیبایی، بصورت داینامیک بوده و می تونید اون رو جا به جا کنید.
جهت مسیر دهی تصاویر، داخل کد، مقابل عبارت fdir می تونید مسیر دهی رو انجام بدید.
داخل رنج A2 نام تصویر رو وارد کرده سپس روی باتن یافتن تصویر کلیک کنید.
یا حق.
کد فایل :
کد:Sub loadpic() On Error Resume Next Dim fdir, picdir As String If Range("a2") = "" Then MsgBox ChrW(33) & ChrW(32) & ChrW(1604) & ChrW(1591) & ChrW(1601) & ChrW(1575) _ & ChrW(32) & ChrW(1606) & ChrW(1575) & ChrW(1605) & ChrW(32) & ChrW(1578) & _ ChrW(1589) & ChrW(1608) & ChrW(1740) & ChrW(1585) & ChrW(32) & ChrW(1585) & _ ChrW(1575) & ChrW(32) & ChrW(1608) & ChrW(1575) & ChrW(1585) & ChrW(1583) & _ ChrW(32) & ChrW(1705) & ChrW(1606) & ChrW(1740) & ChrW(1583) ActiveSheet.Shapes.Range(Array("Rectangle1")).Select With Selection.ShapeRange.Fill .Visible = msoTrue .ForeColor.ObjectThemeColor = msoThemeColorAccent1 .Patterned msoPattern5Percent End With ActiveSheet.Shapes.Range(Array("Rectangle1")).Select With Selection.ShapeRange.Fill .Visible = msoTrue .ForeColor.ObjectThemeColor = msoThemeColorAccent1 .Patterned msoPattern5Percent End With Range("a2").Select Exit Sub End If fdir = "C:\Users\Mran\Desktop\ax\tasavir\" picdir = fdir & Range("a2").Value & ".jpg" If Dir(picdir) = "" Then MsgBox ChrW(33) & ChrW(32) & ChrW(1578) & ChrW(1589) & ChrW(1608) & ChrW(1740) _ & ChrW(1585) & ChrW(32) & ChrW(1740) & ChrW(1575) & ChrW(1601) _ & ChrW(1578) & ChrW(32) & ChrW(1606) & ChrW(1588) & ChrW(1583) ActiveSheet.Shapes.Range(Array("Rectangle1")).Select With Selection.ShapeRange.Fill .Visible = msoTrue .ForeColor.ObjectThemeColor = msoThemeColorAccent1 .Patterned msoPattern5Percent End With ActiveSheet.Shapes.Range(Array("Rectangle1")).Select With Selection.ShapeRange.Fill .Visible = msoTrue .ForeColor.ObjectThemeColor = msoThemeColorAccent1 .Patterned msoPattern5Percent End With Range("a2").Select Exit Sub End If If Range("a1") <> "" Then ActiveSheet.Shapes.Range(Array("Rectangle1")).Select With Selection.ShapeRange.Fill .Visible = msoTrue .UserPicture picdir .TextureTile = msoFalse End With Range("a2").Select End If End Subکامنت
-
با سلام
دوست عزیز این فایل که ضمینه کردید قبلان خودم در اینجا به اشتراک گذاشتم .
مشکل شما در خط فرمان زیر هستش
کد PHP:If Left(Pictur.Name, 1) = "picture" Then
برای اینکه عکس ها شما روی هم نیاند اینه که 2 تا کار کوچیک باید انجام دهید
اول اینکه عدد 1 را به 7 تغییر دهید
دوم اینکه شما حرف اول picture را کوچیک تایپ کردید
به همین راحتیکد PHP:If Left(Pictur.Name, 7) = "Picture" Then
البطه از استاد عزیزم M_ExceLسپاس گذارم بابت فایل خوبشون
برای سوال بعدیتون برای تغییر اندازه عکس از خط زیر استفاده کنید
کد PHP:ActiveSheet.Shapes.AddPicture Filename:=myDir & EmployeeName & T, _
linktofile:=msoFalse, savewithdocument:=msoTrue, Left:=235, Top:=35, Width:=85, Height:=113.5
Left:=235, Top:=35
برای موقعیت قرار گیری عکس
Width:=85, Height:=113.5
هم برای ابعاد عکس استفاده میشود
و در مورد فایل استاد عزیزم M_ExceL شما با تغییر همان کادر، عکس کوچیک و بزرگ میشود
Last edited by میثم مقدم نیا; 2019/05/08, 01:14.[HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]کامنت
-
سلام،
سایز شیپ رو می تونید به اندازه دلخواهتون تغییر بدید سپس فایل رو سیو کنید.
میتونید شیپ رو حذف کنید و شیپ مورد نظر خودتون رو اضافه کنید.
بعد از اضافه کردن شیپ یا شکل مورد نظر، اسم اون رو حتما به Rectangle1 تغییر بدید.
تصاویر روی شکل جدید ظاهر خواهند شد.
یا حق.[CENTER]Telegram Channel : [url]https://t.me/UltraOfficeSkills[/url]
[/CENTER]کامنت
-
ممنون مشکلم برطرف شد. در مورد سایز عکس در کدنویسی شما متوجه شده بودم که مربوط به اون اعداده.ولی در کد نویسی این کاربر گرامی که کد جدید برام ارسال کردن پیدا نکردم که ممنون از توضیحتون.واقعا عالی بودبا سلام
دوست عزیز این فایل که ضمینه کردید قبلان خودم در اینجا به اشتراک گذاشتم .
مشکل شما در خط فرمان زیر هستش
[ATTACH=CONFIG]18873[/ATTACH]کد PHP:If Left(Pictur.Name, 1) = "picture" Then
برای اینکه عکس ها شما روی هم نیاند اینه که 2 تا کار کوچیک باید انجام دهید
اول اینکه عدد 1 را به 7 تغییر دهید
دوم اینکه شما حرف اول picture را کوچیک تایپ کردید
به همین راحتیکد PHP:If Left(Pictur.Name, 7) = "Picture" Then
البطه از استاد عزیزم M_ExceLسپاس گذارم بابت فایل خوبشون
برای سوال بعدیتون برای تغییر اندازه عکس از خط زیر استفاده کنید
کد PHP:ActiveSheet.Shapes.AddPicture Filename:=myDir & EmployeeName & T, _
linktofile:=msoFalse, savewithdocument:=msoTrue, Left:=235, Top:=35, Width:=85, Height:=113.5
Left:=235, Top:=35
برای موقعیت قرار گیری عکس
Width:=85, Height:=113.5
هم برای ابعاد عکس استفاده میشود
و در مورد فایل استاد عزیزم M_ExceL شما با تغییر همان کادر، عکس کوچیک و بزرگ میشود
- - - Updated - - -
سلام. ممنون. بله مشکل سایز حل شد. تشکر از توضیحتون.عالی بودکامنت

کامنت