سلام دوستان،من یه سری اطلاعات دارم همیشه هم با این مشکل درگیرم مجبور دونه به دونه اینکارو بکنم لطفا" راهنمایی کنید : ما اعدادی بین 1 تا 10 داریم بین این اعداد سلولهای خالی وجود دارد من برای تکمیل این خالی ها نیاز دارم که مثلا سلولهای بین 1 تا 2 بشن 1 دوبار بین 2 تا 3 بشن 2 دوباره 3 تا 4 بشن 3 مثل سلول سبز رنگ که کردم برای این کار روی عدد مورد نظر دابل کلیک میزنم میره تا پائین و خودش وامیسه بله من این یک روش رو بلدم ولی فکرشو بکنید من کلی کد اینجوری دارم که وقت زیادی میبره بخوام بیام دونه به دونه روشون کلیک بزنم گفتم ترفندی یا راهی که اینجوری بشه ممنون میشم بی زحمت روش شو هم بهم نشون بدید.
پرکردن سلول های خالی
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
-
سلام دوست عزیز
ویدیوی زیر را نگاه کنید:
موفق باشید.
فایل های پیوست شده[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]!With [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]God [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia][COLOR=#800000]all [/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#800000][FONT=georgia]things are [/FONT][/COLOR][COLOR=#006600][FONT=georgia]possible[/FONT][/COLOR][/SIZE][/B][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/CENTER]
[CENTER][B][FONT=Tahoma] [IMG]http://forum.exceliran.com/attachment.php?attachmentid=5334&d=1419428336[/IMG]
[/FONT][/B][SIZE=1][FONT=Tahoma][B][FONT=Tahoma]
[/FONT][/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER] -
با سلام
ضمن تشکر از سرپرست انجمن چناب آقای بحرانی
لطفا فایل ضمیمه را بررسی نمایید. میتوانید از دو فرمول ساده نیز استفاده نمایید
موفق باشید میرفایل های پیوست شدهکامنت
کامنت