تبدیل عدد به حروف به کمک اکسل بدون vba

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • smartman

• 2012/01/18
    • 170

آموزشی تبدیل عدد به حروف به کمک اکسل بدون vba

تبدیل عدد به حروف به کمک اکسل بدون vba

دوستان ملاحظه فرمایید.
    فایل های پیوست شده
    Last edited by Ali Parsaei; 2015/05/28, 19:11. دلیل: بارگذاري مجدد فايل ضميمه که قبلا" خراب شده بود
  • azadikhah
    • 2013/06/15
    • 1

RE: تبدیل عدد به حروف به کمک اکسل بدون VBA

نوشته اصلی توسط smartman
    تبدیل عدد به حروف به کمک اکسل بدون VBA

دوستان ملاحظه فرمایید.
    سلام خسته نباشید آیا از تابعی استفاده کرده اید؟ چطور در فایل خودم از این تابع استفاده کنم؟

کامنت

• Ship Storm
      • 2014/01/14
      • 4

ممنون از زحمات شما
      این فرمول داره ؟ چرا چیزی از محتواش معلوم نیست؟ فقط یک جدولی هست که عدد جایگزاری میکنی و به حروف تبدیل میکنه
      بخوایم روی اکسل خودمون پیاده سازیش کنیم باید چکار کنیم ؟
      ----
      یک تاپیک تو همین انجمن بود این آدرسشه : اكسل آماده تبديل عدد به حروف
      یکی از دوستان یک فایلی رو ارائه کردن خیلی خوب جواب میده ولی نمیدونم علت چیه وقتی میخوای فرمولش رو مشاهده کنی و روش کلیک میکنی سیستم من یکی که هنگ میکنه خواستم بدونم کسی از دوستان میتونه فرمولش رو قرار بده اینجا
      ممنون

کامنت

• Ship Storm
        • 2014/01/14
        • 4

کسی از دوستان نمیتونه این کد رو قرار بده ؟

کامنت

• kami_ttnazy

• 2012/12/24
          • 10

doste khobam karet ali bod kheili formol nevisish ghashang bod karet aliii bod fekram be inja nareside bod vaghean khosham omad merc ke in filo gharar dadi

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
            • 2011/10/19
            • 4377
            • 70.00

نوشته اصلی توسط ship storm
            کسی از دوستان نمیتونه این کد رو قرار بده ؟
            نمیدونم چرا هنگ میکنه ولی اگر با انتقال فرمول مشکل داری میتونی اعدادت رو به فایل پیسوت منتقل کنی ، ولی برای اینکار بهترین روش vba هست
            [CENTER]
            [SIGPIC][/SIGPIC]
            [/CENTER]

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
              • 2034
              • 85.00

نوشته اصلی توسط Ship Storm
              ممنون از زحمات شما
              این فرمول داره ؟ چرا چیزی از محتواش معلوم نیست؟ فقط یک جدولی هست که عدد جایگزاری میکنی و به حروف تبدیل میکنه
              بخوایم روی اکسل خودمون پیاده سازیش کنیم باید چکار کنیم ؟
              ----
              یک تاپیک تو همین انجمن بود این آدرسشه : اكسل آماده تبديل عدد به حروف
              یکی از دوستان یک فایلی رو ارائه کردن خیلی خوب جواب میده ولی نمیدونم علت چیه وقتی میخوای فرمولش رو مشاهده کنی و روش کلیک میکنی سیستم من یکی که هنگ میکنه خواستم بدونم کسی از دوستان میتونه فرمولش رو قرار بده اینجا
              ممنون
              سلام
              دوست عزیز این فایل که گذاشته شده همه فرمول هاش در name manager نوشته شده.ملاحظه بفرمایید
              درمورد تبدیل عدد به حروف هم یک اد اینز آماده دیگه هم هست که داخل همین سایت هم هست بگردید پیدا میشه
              موفق باشید
              [CENTER][B][COLOR=#008000][SIZE=3]محصولات و جزوات آموزش تخصصی [URL="https://excelpedia.net/"]اکسل[/URL] در:

[URL="https://excelpedia.net/category/excel-functions/"]برترین مرجع تخصصی پارسی اکسل[/URL]
              [URL="http://www.exceliran.com/shop/"]جامعه اكسل ايرانيان: فروشگاه[/URL][/SIZE][/COLOR][/B]
              :wcom:

[B][URL="https://excelpedia.net/"]آموزش اکسل تخصصی[/URL] و [URL="https://excelpedia.net/excel-ninja/"]پیشرفته[/URL] - [URL="https://excelpedia.net/"]تهران[/URL][/B]
              [EMAIL="h.khakzad@yahoo.com"]h.khakzad@yahoo.com[/EMAIL]
              [/CENTER]

کامنت

• Ali Parsaei
                مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                • 1521
                • 71.67

ببخشيد، کسي مي تونه بگه table که در فرمول منطقه جواب آمده چيست؟ يا کجاست؟ .... جزو محدوده هاي نامگذاري شده که نيست چون آنها فقط: Alef و input هستند. تابع اختصاصي به اين نام هم ظاهرا" در فايل تعريف نشده (از اين توابعي که خودمان مي سازيم و اسم برايش مي گذاريم)، تا آنجا که من سر در مي آورم شايد کاري شبيه توابع ديتابيسي انجام شده! شايد!، نمي دانم!
                آيا ممکن است که اول تابعي تعريف شده باشد و فرمول نوشته شده باشد و بعد آن تابع را پاک کرده باشند ولي اثرش مانده باشد؟
                کسي هست به من بي سواد کمک کند بفهمم چي شده؟ يا جزو اسرار است؟!
                Last edited by Ali Parsaei; 2014/02/24, 14:21.
                [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• Ali Parsaei
                  مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                  • 1521
                  • 71.67

نوشته اصلی توسط علي پارسا
                  ببخشيد، کسي مي تونه بگه table که در فرمول منطقه جواب آمده چيست؟ يا کجاست؟ .... جزو محدوده هاي نامگذاري شده که نيست چون آنها فقط: Alef و input هستند. تابع اختصاصي به اين نام هم ظاهرا" در فايل تعريف نشده (از اين توابعي که خودمان مي سازيم و اسم برايش مي گذاريم)، تا آنجا که من سر در مي آورم شايد کاري شبيه توابع ديتابيسي انجام شده! شايد!، نمي دانم!
                  آيا ممکن است که اول تابعي تعريف شده باشد و فرمول نوشته شده باشد و بعد آن تابع را پاک کرده باشند ولي اثرش مانده باشد؟
                  کسي هست به من بي سواد کمک کند بفهمم چي شده؟ يا جزو اسرار است؟!
                  جناب smartman گويا کسي جواب سوال مرا نمي داند، جسارتا" خودتان مي توانيد توضيحي در اين خصوص بدهيد؟
                  Last edited by Ali Parsaei; 2014/05/15, 17:47.
                  [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• Behnam

• 2013/03/25
                    • 842
                    • 100

واقعا هم حرفعه ای نوشتن استاد محمدی،من اون زمان که این فایل رو دیدم تا 1 هفته مخم هنگ بود،یعنی ایده فوق العادست
                    این TABLE رو هم نمیدونم اون موقع میدونستم چجوری شده که واسم سوال نبود یا نه اصلا توجه نمیکردم،آخه الان که نمیدونمontnow:
                    Last edited by Behnam; 2014/05/13, 19:58.
                    [CENTER][SIZE=3][B]هرچیز که در جستن آنی، آنی[/B][/SIZE][/CENTER]

کامنت

• Ali Parsaei
                      مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
                      • 1521
                      • 71.67

يکي از دوستان راجع به عکس اين قضيه در آدرس:
                      تبدیل حروف به عدد در اکسل
                      سوال کرده بود، يعني تبديل حروف به عدد که من با الهام از اين تاپيک جوابش را دادم، البته آنجا در جوابم به اين تاپيک اشاره کرده بودم، ولي جا دارد در همين جا هم تشکري دوباره داشته باشم، البته اين مسئله TABLE را سر در نياوردم که از آن هم استفاده کنم.
                      [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• smartman

• 2012/01/18
                        • 170

دوستان، با تشکر خودتون بنده نوازی میفرمایید.

تکنیک به کار رفته در فایل «تبدیل عدد به حروف» را با دو مثال به همراه توضیحات مختصر در حد بضاعت آماده کردم که امیدوارم مفید واقع بشه.

احیانا اگر لازم شد که در مورد فایل اصلی «تبدیل عدد به حروف» هم توضیح بدم، در فرصت مقتضی انجامش میدم.
                        فایل های پیوست شده

کامنت

• misammisam
                          مدير تالار حسابداری و اکسل

• 2014/04/04
                          • 892
                          • 64.00

نوشته اصلی توسط علي پارسا
                          يکي از دوستان راجع به عکس اين قضيه در آدرس:
                          تبدیل حروف به عدد در اکسل
                          سوال کرده بود، يعني تبديل حروف به عدد که من با الهام از اين تاپيک جوابش را دادم، البته آنجا در جوابم به اين تاپيک اشاره کرده بودم، ولي جا دارد در همين جا هم تشکري دوباره داشته باشم، البته اين مسئله TABLE را سر در نياوردم که از آن هم استفاده کنم.
                          سلام
                          واقعا عجيبه ها ، اين كه اصلا چيز عجيب و غريبي نيست ، فكر كنم فراموش كردي ، پيري ديگه
                          ايشون از ابزار DATA TABLE استفاده ميكنن . اين ابزار نشون ميده اگر متغييري در فرمول مورد نظر تغيير كنه ، نتيجه حاصله چي ميشه ( حداكثر 2 متغيير رو ميتونيد جايگزين بكنيد )
                          شما ميتونيد از مسير Data/Data Tools/What if-Analysis/Data Table استفاده كنيد .
                          Last edited by misammisam; 2014/05/14, 04:18.
                          [CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
                          [/CENTER]
                          [CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
                          [CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
                          [/CENTER]
                          [/INDENT]

[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
                          [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..