من یک فایلی دارم که می خواهم در آن اطلاعاتی درج است و بر اساس آن اطلاعات یک نمودار. می خواهم کاری کنم که اگر داده ها خالی یا error داشته باشد نمودار متوقف شود و رو به پایین نیاید .
منظور نکردن صفر ها در چارت
Collapse
X
-
برچسب ها: هیچکدام
-
RE: منظور نکردن صفر ها در چارت
خدمت شما دوست عزیز
فایل های پیوست شده -
-
سلام
من نموداری را در اکسل رسم کرده ام که این نمودار از مبدا شروع نمی شود برای اینکه از مبدا شروع شود نقطه (0و0) را اضافه می کنم اما نمودار متفاوت میشه من فایل را گذاشته ام لطفا راهنماییم کنیدفایل های پیوست شدهکامنت
-
نوشته اصلی توسط amir-aliسلام
من نموداری را در اکسل رسم کرده ام که این نمودار از مبدا شروع نمی شود برای اینکه از مبدا شروع شود نقطه (0و0) را اضافه می کنم اما نمودار متفاوت میشه من فایل را گذاشته ام لطفا راهنماییم کنید
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
نوشته اصلی توسط vatanparastنوشته اصلی توسط amir-aliسلام
من نموداری را در اکسل رسم کرده ام که این نمودار از مبدا شروع نمی شود برای اینکه از مبدا شروع شود نقطه (0و0) را اضافه می کنم اما نمودار متفاوت میشه من فایل را گذاشته ام لطفا راهنماییم کنید
منظور از ثابت بودن مقادیر x چیست اگر منظور شما داده های من برای x است باید عرض کنم که این داده ها ثابت نیستند بلکه اعداد با هم در حدود 0.0000001 تفاوت دارند مثلا یکی 0.0001304 است و دیگری 0.00013041 است ممنونکامنت
-
نوشته اصلی توسط amir-aliنوشته اصلی توسط vatanparastنوشته اصلی توسط amir-aliسلام
منظور از ثابت بودن مقادیر x چیست اگر منظور شما داده های من برای x است باید عرض کنم که این داده ها ثابت نیستند بلکه اعداد با هم در حدود 0.0000001 تفاوت دارند مثلا یکی 0.0001304 است و دیگری 0.00013041 است ممنون[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
سلام
من وقتی نموداری را رسم می کنم جهت مثبت x را سمت چپ می گیرد یعنی اعداد مثبت را در سمت چپ و اعداد منفی را ئر سمت راست می نویسد این فرض را چگونه می توان تغییر داد
همچنین در ترسیم نمودار بروش scatter چگونه می توان در نرم افزار تعریف کرد که مثلا فاصله اعداد در محور x را 2 واحد، 2 واحد در نظر بگیرد یعنی مبنای فاصله را فاصله اعدادی که من نوشته ام در نظر نگیرد ولی نمودار را با توجه به اعداد داده شده رسم کند.کامنت
-
بر روی اعداد محور افقی کلیک کن و CTRL+1 رو بزن در قسمت axis option قسمت categories in reverse order میشه جهت نمودار رو تغییر داد در قسمت logical scale عدد 2 رو وارد کن تا با اختلاف 2 واحد نمایش داده بشه[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
با سلام خدمت شما
من یک مشکلی دارم !
می خواستم یک نمودار کمبو ( متشکل از دو نمودار ) رسم کنم با ابن تفاوت که مبدا هر کدوم از نمودار ها متفاوت باشه !
یعنی نمودار اولی اگر مبدا صفر در نظر گرفته میشه ، به سمت 100 درصد ، نمودار دومی از 100 درصد به سمت صفر باشه !
متاسفانه در حالت secondery که در انجمن گفتین جفت نمودار ها رو از یه مبدا رسم می کنه ! !
البته فقط محور x نمودار ها مد نظر من هست . به زبان عامیانه یکی از راست به چپ باشه و دیگری از چپ به راست . محل تلاقیشونو می خوام ! !
لطفا کمکم کنین .
مرسیکامنت
-
درود
لطفا نمونه داده ها رو قرار بدید نموداری که میخواید رسم کنید(دستی) تصویرش رو قرار بدید تا راهنمایی بشید
[CENTER]
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]کامنت
-
گزارش.xlsx
سلام
یک فایل اکسل پیوست قرار دام میخوام وقتی نام پروژه رو در شیت گراف انتخاب میکنم صفر رو توی نمودار لحاظ نکنه
دوستان اگه راهنمایی کنند ممنون میشمکامنت
-
ضمن تشکر از توضیحات بسیار مفید اساتید گرامی.
بنده به پیوست فایلی ارسال میکنم که خواستار سه اصلاح در شیت پرینت هستم و متاسفانه بلد نیستم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
اصلاح اول : هر کدوم از سلول ها که عنوان پروژه داشت نشون بده بقیه هیدن بشن
اصلاح دوم : بر اساس تعداد پروژه های باقی مانده نمودار میله ای ترسیم بشه و اگه بعدا یک پروژه اضافه شد هم سلول مربوطه از هیدن بیرون بیاد و نشون داده بشه و در نمودار هم اضافه بشه
اصلاح سوم : در پایین میانگین گیری وجود داره که به دلیل وجود تعداد زیادی صفر در شیت ها عملا عدد واقعی رو نشون نمیده. این مشکل رو چطور برطرف کنم؟
برای اینکه بهتر نشون بدم در نهایت چی میخوام یک شیت به عنوان نتیجه نهایی قرار دادم
تشکر از تمامی اساتید گرامیفایل های پیوست شدهکامنت
کامنت