کمک در ساخت یک فایل جهت صندوق و گزارشات

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ayat2006

• 2011/02/21
    • 14

کمک در ساخت یک فایل جهت صندوق و گزارشات

سلام دوستان اگه براتون زحمتی نیست به این فایل یه نگاهی بندازین و اگر براتون مقدوره راهنمایی بفرماید . توضیحات رو داخل خود فایل نوشتم . ممنون

لینک دانلود :

http://fs2.filegir.com/ayat2006/Sandogh_1.rar
    در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی ****** کاش یارب که نیافتد به کسی کار کسی
  • ayat2006

• 2011/02/21
    • 14

RE: کمک در ساخت یک فایل جهت صندوق و گزارشات

هَل مِن ناصر یَنصُرنی

کامنت

• امين اسماعيلي
      مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
      • 1198
      • 84.00

با درود فراون

دوسن عزيز اولين مشكلي كه تو فايل شما ديدم كه تو شيت نخست اومدي جدول جدول درست كردي و اين به نظر من خيلي دردسر سازه. و زيبا هم نيست
      اگه شما اطلاعات رو زير هم وارد ميكردين. و يه ستون اظافه ميكردين اخرشو سر فصل اون جدول هاي كوچيك رو تو اون وارد ميكردين اين همه دردسر نداشت. تازه ممكنه كه تعداد از 5 تا بيشتر بشه تو يك روز اون موقع چي. اين اوليش. حالا شما ميتونستي يه ليشت از اون سر فصل ها كه گفتم توي يه ستون قرار ميدادي و يه ليستت اماده از اونا درست ميكردي كه مرتب نخواي بنويسي و مثل يه ليست پايين ريز( يا به اصطلاح خودم كشويي) از تو اون انتخاب ميكردي و ثبت ميشد.

اين طور جدول بندي ادمو تو كد نويسي هم به در دسر ميندازه.
      در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• ayat2006

• 2011/02/21
        • 14

ممنون جناب اسماعیلی . بله میدونم این فرمت واسه یکی از دوستانه که قدیمی هست و می خواد مکانیزه بشه . حالا هدف از قرار دادن اصل فایل دقیقا همین بود که دوستان یه فرمت جامع پیشنهاد بدن که کارایی داشته باشه . اگه وقت دارید و براتون مقدوره به سلیقه خودتون روش کار کنید ممنون.

کامنت

• امين اسماعيلي
          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
          • 1198
          • 84.00

يه كار كوچيك روش انجام دادم واسه اطلاعات روزانه . ستون A تو فرمت فرمول داره پاك نكني

يه نگاه بنداز. اگه وقت شد چشم سعي مي كنم يه سرو ساموني بدم. ولي قول ندادما يه ذره درگير كلاس زبانم. معذرت مي خوام.

سعي كن از كدا بهره بگيري. ايده هاتو در مورد فايل رو كاغذ بنويس و تو تالار مطرح كن تا قدم به قدم واسه كاراي بعدي خودت بتوني كلي از مواردو حل كني البته نظر شخصي بنده است.

لينك دانلود:

http://uplod.ir/23tavc8aw6mo/help_help.xlsm.htm

در پناه خداوندگار ايران زمين باشيد
          در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• ayat2006

• 2011/02/21
            • 14

ممنون جناب اسماعیلی فرم رو دیدم . ولی بحث اینجاست که باید براساس تاریخ هر روز موجودی صندوق در هر روز یکجا ذخیره بشه که با روز بعد جمع بشه و پرداختی ها رو از دریافتی ها کسر بشه و هر لحظه که موجودی صندوق رو خواستیم بتونیم به روز موجودی رو داشته باشیم و از ریزی که خواستیم بتونیم گزارش بگبریم

کامنت

• ayat2006

• 2011/02/21
              • 14

از دوستان کسی نیست کمک کنه؟

کامنت

• ayat2006

• 2011/02/21
                • 14

آقا لطفا کسی از دوستان اگه می تونه کمک کنه چون خیلی ضروریه !!!

کامنت

• shamsololama

• 2010/02/15
                  • 940

با درود فراوان

برای اینکه گزارش گیری رو بتونی کاملتر انجام بدی نیاز هست که تاریخ و روز هم به فرم اضافه کنید
                  که با اجازه اقای اسماعیلی دوست خوبم من روی فرم اینکار رو انجام دادم
                  که بر اساس آن فرمی دیگه برای جستجوی آماده کنید و کزارشات مورد نیاز رو ازش بگیرید

[attachment=1121]
                  فایل های پیوست شده
                  ---------------------------------------------------------------------------------------------------
                  بمانیم تا کاری کنیم ،نه کاری کنیم تا بمانیم [size=x-small](دکتر شریعتی)[/size]
                  shamsololama@yahoo.com
                  09177733411

کامنت

• ayat2006

• 2011/02/21
                    • 14

ممنون جناب شمس العلماء . در حقیقت من مشکلی با نحوه ورود اطلاعات به این فرم ندارم . مشکل من با اینه که این کاربرگ باید یه سری اطلاعات پرداخت و دریافت روزانه صندوق داخلش وارد بشه تا اینجا مشکلی نیست ولی این اطلاعات که حدود 31 عنوان هست باید به صورت روزانه بشه از همه آیتم های 31 گانه جمع کل گرفت یعنی برای هر عنوان جداگانه جمع کل گرفت و باید موجودی صندوق رو در روز قبل با موجودی صندوق در روزهای بعد جمع کنیم . در کل ما صندوق داریم که می خوایم در هر لحظه موجودی اون رو بدونیم و بتونیم ازش گزارش های مختلف کا شامل این عنواین هست رو بگیریم . اگه فایل آماده ای هم در مورد صندوق دارید لطف کنید ممنون میشم.

کامنت

• ayat2006

• 2011/02/21
                      • 14

آقا یه کمکی هم به ما کنید

کامنت

• ayat2006

• 2011/02/21
                        • 14

درود به دوستان گرامی .

من قسمت دریافتی و پرداختی رو که آقای اسماعیلی و شمس العلما زحمت کشیده بودن رو کاملتر کردم . چندتا شیت که نمونه گزارش هایی است که از فایل انتظار دارم رو هم کنار او دوتا شیت ایجاد کردم . حالا دوستان اگه می تونن توی قسمت گزارشات کمک کنن تا فایل رو تکمیل کنم . خیلی ضروریه

لینک دانلود :

http://uplod.ir/pjhvezp1un1g/Sandogh.rar.htm

کامنت

• hamidreza313

• 2012/12/08
                          • 131

با سلام خدمت شما دوست عزیز
                          به نظر بنده شما می تونی از گزارشگیری pivot table و یا از ترکیب فرمول های sumifs و offset و یا index جهت گزارشگیری استفاده کنی و یا حتی بهتر از اینها فایل رو به اکسس ببری و از اونجا گزارش بگیری.
                          به هر حال من فایل شما را دیدم و سعی می کنم ان شاءالله گزارش دلخواهتان را درست کنم.
                          ضمنا از تمام دوستان در تالار به علت کمرنگ شدن مشارکتم (به دلیل مشغله زیاد کاری) عذرخواهی می کنم .
                          [B][COLOR=#FF0000]زكات دانش، كوشش در عمل به آن و آموزش به كسانى است كه شايسته آن‏ هستند. [/COLOR][COLOR=#0000CD]امام علي (ع)[/COLOR][/B]

کامنت

• ayat2006

• 2011/02/21
                            • 14

نوشته اصلی توسط hamidreza313
                            با سلام خدمت شما دوست عزیز
                            به نظر بنده شما می تونی از گزارشگیری pivot table و یا از ترکیب فرمول های sumifs و offset و یا index جهت گزارشگیری استفاده کنی و یا حتی بهتر از اینها فایل رو به اکسس ببری و از اونجا گزارش بگیری.
                            به هر حال من فایل شما را دیدم و سعی می کنم ان شاءالله گزارش دلخواهتان را درست کنم.
                            ضمنا از تمام دوستان در تالار به علت کمرنگ شدن مشارکتم (به دلیل مشغله زیاد کاری) عذرخواهی می کنم .
                            ممنون دوست عزیز بابت پیگیری شما . اگه ممکن باشه با گزارشات با VBA باشه یا همون اکسس بهتره

کامنت

• hamidreza313

• 2012/12/08
                              • 131

با سلام خدمت دوستان
                              دوست عزيز فكر مي كنم كه اين گزارش جوابگوي كار شما خواهد بود اما اگر صرفا شكل و نوع گزارش به لحاظ vba و يا اكسس براي شما مهم است ، بايد بگم كه بنده در هر دو زمينه vba و اكسس ضعيف ام و نمي توانم چاره گشاي حل مشكل شما باشم فكر مي كنم در اين زمينه اگر از اساتيد برجسته اي نظير آقاي شمس العلماء بهره گيري كنيد بهتر باشه .
                              http://s1.picofile.com/file/7661975913/sandogh.xlsm.html
                              [B][COLOR=#FF0000]زكات دانش، كوشش در عمل به آن و آموزش به كسانى است كه شايسته آن‏ هستند. [/COLOR][COLOR=#0000CD]امام علي (ع)[/COLOR][/B]

کامنت

چند لحظه..