کمک در حذف _

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts

• 2013/04/07
    • 5

کمک در حذف _

سلام
    من یه مشکل اساسی با اکسل پیدا کردم یه فایل اکسل دارم کی یکی از ستون اش یه کد داره مثل 033_11_11 مخوام _ را بردارم بدون اینکه ساختارش عوض بشه یعنی بشه 1111033 اما الان هرکاری میکنم وقتی حذف میشن میشه 331111 صفر رو هم حذف میکنه

• امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

RE: کمک در حذف _

با درود
    من الان همین کارو انجام دادم اما تغییری نکرد. نمونه فایل رو بزارین تا حلش کنیم
    در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• 2013/04/07
      • 5

باسللام
      ممنون از پاسختون
      لینک فایل http://pnu5898.ir/phocadownload/class.xlsx
      ستون شماره درس در شیت یک و دو البته یه جا ستون دیگه باید بدون _ ایجاد بشن
      ضمنن لطف مکنید راهنمایی کنید چون فایل های زیادی این شکلی دارم.

کامنت

• Amin_D

• 2010/12/22
        • 399

سلام
        من هم انجام دادم تغییری نکرد یعنی همون فرمت اصلی خودش رو بدون _ یا همون ترتیب میاره

(البته با روش غیر حرفه ای ) با استفاده از فرمول های Text مثلاً Mid و CONCATENATE برای هر

سل و تعمیم دادن اون برای کل ردیف ها به صورت درگ کردن.

ولی مطمئن هستم یه روش حرفه ای هست برای این کار مثلاً استفاده از ماکرو و روش های کد نویسی در VB

که مطمئن هستم آقای اسماعیلی کمک بیشتری میکنن
        [COLOR=#008000][SIZE=7][FONT=arial][B]خواستن ، توانستن است.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

کامنت

• alieddy0

• 2011/07/21
          • 141
          • 55.00

با سلام خدمت دوستان و با کسب اجازه از جناب اسماعیلی

دوست گرامی
          با توجه به اینکه در ابتدای داده شما عدد صفر وجود داره و احتمالاً وجود آن در کدینگ مربوطه لازمه پس نمیتونید از فرمان Replace استفاده کنید.بنده پیشنهاد میکنم با توجه به اینکه روند کدینگ شما دارای قاعده و بصورت یکسانه ، از فرمول های متنی استفاده کنید.فرمول زیر رو در یک سلول در ردیف دو Paste نمایید و به باقی سلول ها تعمیم دهید.امیدوارم کمکتون کنه
          [(LEFT(A2;3)&MID(A2;5;2)&RIGHT(A2;2][hr]
          نوشته اصلی توسط dadvar
          سلام
          من هم انجام دادم تغییری نکرد یعنی همون فرمت اصلی خودش رو بدون _ یا همون ترتیب میاره

(البته با روش غیر حرفه ای ) با استفاده از فرمول های Text مثلاً Mid و CONCATENATE برای هر

سل و تعمیم دادن اون برای کل ردیف ها به صورت درگ کردن.

ولی مطمئن هستم یه روش حرفه ای هست برای این کار مثلاً استفاده از ماکرو و روش های کد نویسی در VB

که مطمئن هستم آقای اسماعیلی کمک بیشتری میکنن
          با تشکر از شما دوست عزیز باید بگم که پاسخ شما صحیح بوده و جسارتاً بنده پاسخم رو پاک نکردم و باید بگم که پاسخ مربوط به ماکرو و کد نویسی در تالار مربوط به خودش مطرح شده و پاسخ شما در این تالار مناسب تر میباشد

کامنت

• hamidreza313

• 2012/12/08
            • 131

با سلام خدمت دوستان
            در راستاي پاسخ دوستان بايد گفت كه شما مي توانيد از فرمول SUBSTITUTE بهره بگيريد.
            به اين صورت كه : اگر داده شما در سل A1 باشد آنگاه شما بايد در سل مثلا B2 فرمول زير را بنويسيد:
            کد PHP:
            =SUBSTITUTE(A1;"_";""
            [B][COLOR=#FF0000]زكات دانش، كوشش در عمل به آن و آموزش به كسانى است كه شايسته آن‏ هستند. [/COLOR][COLOR=#0000CD]امام علي (ع)[/COLOR][/B]

کامنت

• امين اسماعيلي
              مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
              • 1198
              • 84.00

با درود
              ممنون از همه تلاش ها و وقتی که گذاشتین. امیدوارم مشکل دوستمون حل شده باشه. مورد
              SUBSTITUTE l مثلا ما میتونیم با یه حلقه for each و همین تابع این کارو انجام بدیم برای محدوده ای که پر باشه ولی در کل ممنون. اجازه ما دست شماست .
              قبلا هم فایلی برای حذف عدد و یا text ( که کارکتر هم میباشد) تو تالار گذاشتیم که از اونم میشد بهره گرفت

کامنت

• 2013/04/07
                • 5

باسلام و تشکر از همه اساتید گرامی
                در خصوص فرمول که اساتید بزرگوار اعلام کردن نتونستم به کیه سطرها تعمیم بدم و شماره درس موجود در فایل هم برعکس شده است مثلا شماره درس واقع در شیت 1 سلول L2 بدین صورت است 11_11_033 که درست ان بدین صورت است 1111033 در حال حاضر همه کدها این شکلی شده اند هم برعکس اند هم کارکتر _ دارند .
                لازمه عرض کنم که ساختار کد این شکلی هست ***_**_** از چپ به راست دو رقم بعدش کارکتر _ بعدش دو رقم مجددا کارکتر _ و در آخر سا سمت راست سه رقم قرار دارند که همانطوری که در بالا هم گفتم در این فایل راست به چپ شدن .

سپاسگزارم

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
                  • 2034
                  • 85.00

سلام و تشکر از همکاری دوستان عزیز
                  دوست عزیز، تنها نکته ای که وجود داره اینه که تا زمانی که فرمت general هست، صفر قبل از عدد خونده نمیشه.واسه همین پاک میشه و بهم میریزه.
                  من کاری که کردم اول به text تبدیل کردم و بعد فرمول رو نوشتم
                  فایل رو گذاشتم(چون نتونسته بودید درگ کنید واسه همه ردیف ها)
                  سوالی بود در خدمتم
                  [hr]
                  http://uplod.ir/a09iu5ahgwpc/cl_.xlsx.htm
                  [CENTER][B][COLOR=#008000][SIZE=3]محصولات و جزوات آموزش تخصصی [URL="https://excelpedia.net/"]اکسل[/URL] در:

[URL="https://excelpedia.net/category/excel-functions/"]برترین مرجع تخصصی پارسی اکسل[/URL]
                  [URL="http://www.exceliran.com/shop/"]جامعه اكسل ايرانيان: فروشگاه[/URL][/SIZE][/COLOR][/B]
                  :wcom:

[B][URL="https://excelpedia.net/"]آموزش اکسل تخصصی[/URL] و [URL="https://excelpedia.net/excel-ninja/"]پیشرفته[/URL] - [URL="https://excelpedia.net/"]تهران[/URL][/B]
                  [EMAIL="h.khakzad@yahoo.com"]h.khakzad@yahoo.com[/EMAIL]
                  [/CENTER]

کامنت

• امين اسماعيلي
                    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
                    • 1198
                    • 84.00

والا ما هممون تست میکردیم رو سیستممون و درست کار میکرد . البته سر کار خانم درست میگن

کامنت

• 2013/04/07
                      • 5

عزیزان
                      من عرض میکنم کد الان داخل فایل اکسل راست به چپ شده یعنی باز کد اشتباه هست
                      شرمندم منظورم رو خوب نمیرسونم شاید چندتا عکس میزارم مشاهده کنید[hr]

باسلام و ادب
                      امیدوارم تونسته باشم منظورمو داخل تصویر زیر برسونم و از بابت مزاحمت مکرر دوستان واقع عذرخواهی میکنم
                      http://pnu5898.ir/images/Capture.JPG
                      سپاس از پاسخگویی

کامنت

• امين اسماعيلي
                        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
                        • 1198
                        • 84.00

با درود
                        مشکل از فرمول دوستان نیست که مشکل از فایلی بود که گذاشتین و اینکه شما میدونم یه مورد رو درست کردین دیدین که بازم همونطوره ولی این تور نیست . وقتی که درسش کردین رو همون سل فرمول یه بار کلیک کنید و بعد اینتر درست میشه ما باید یه کاری واسه این برعکس شدنه انجام بدیم . فرمول مشکل نداره.
                        [hr]
                        با درود

خوب هر چند عزیتمون کردی ولی خوب اصلاح شد. اون شیتی رو که خواستین. مشکل از دوستان ولی نبود
                        طبق معمول من که حوصله تایپ اون همه فرمول رو نداشتم اول با vba با کمک توابع left و right فرمت اون ستون خرابتونو درست کردم. بعدشم همون فرمول دوستان رو تو vba براتون نوشتم. کافی دکمه رو فشار بدین به همین راحتی.
                        http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=078c61a8e6b9d8a4dacc2d2859140498
                        البته بی حوصلگی مارو در نوشتن توابع تو خود صفحه ببخشین دیگه. به فرمت سل های ستون f و A هم توجه کن.

کامنت

• امين اسماعيلي
                          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
                          • 1198
                          • 84.00

مشکلتون حل شد

کامنت

• 2013/04/07
                            • 5

باسلام و ادب
                            عذرخواهی میکنم از همه اساتید بزرگوار علی الخصوص جناب آقای اسماعيلي
                            از بابت فایل که درست کردین سپاسگزارم . اما من فایل های دیگری هم دارم روشش رو لطف میکنید راهنمایی بکنید ممنون میشم.
                            چون مخوام رابطه بدم به این کدها داخل اکسس و خیلی مشکل برای من درست کردن . همین فایل شیت 1 اطلاعاتی رو داره که اشتراکش با فایل های دیگه هم همین کد درس هست که باز می بینم داخل شیت 1 باز راست به چپ شدند الان من داخل دستگام با ابزارهای alignment تونستم به حالت چپ به راست دربیارم اما باز فرمول یاد شده با حذف کارکتر _ اطلاعات مجددا برعکس میشوند . شبیه عکسی که در بالا گذاشتم .
                            آقای اسماعیل لطف کردین از بابت فایل چیزی که میخوام شده اما اگه منت بزارید روشش رو به من بگین تا من بتونم بر روی فایل های دیگرم انجام بدم ممنون میشم .
                            سپاسگزارم

کامنت

• smartman

• 2012/01/18
                              • 170

1- Formulas→Calculation Options→Automatic (فایل اصلی Online روی Manual تنظیم شده است!!!)
                              2-
                              کد:
                              F2=RIGHT(A2;2) & MID(A2;5;2) & LEFT(A2;3)
                              3- توسعه فرمول تا انتهای محدوده
                              4- انتخاب محدوده فرمول نویسی شده
                              5- (Copy (Ctrl+C
                              6- (Paste As Value (Alt → H → V → V
                              7- و در صورت نیاز تبدیل نوع محدوده به Text به منظور جلوگیری از تغییرات احتمالی بعدی (حذف صفرهای قبل از اعداد)

کامنت

چند لحظه..