فرمت اعداد در اکسل 2013

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • لقمان.پ

• 2012/02/01
    • 11

فرمت اعداد در اکسل 2013

سلام
    در اکسل 2013 میخوام اعداد به صورت سه رقمی از هم جدا بشن ولی در صورتی اجدا میشن که اعداد من اعشار داشته باشن واسه اعداد بدون اعشار چکار باید بکنم البته تو تنظیمات namber هم رفتم ولی چیزی عوض نشد چکار باید بکنم مرصی
  • Alireza
    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
    • 648
    • 80.00

با سلام
    دوست عزیز من از ورژن 2013 استفاده نکردم و تنظیم namber توی تمام ورزنهای آفیس یکسانه
    فقط کافیه حالت namber رو انتخاب کنید بعد تیک use1000 separator فعال باشه و قسمت decimal places روی صفر باشه
    [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
    [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• mahsa436
      • 2013/11/15
      • 1

نوشته اصلی توسط لقمان.پ
      سلام
      در اکسل 2013 میخوام اعداد به صورت سه رقمی از هم جدا بشن ولی در صورتی اجدا میشن که اعداد من اعشار داشته باشن واسه اعداد بدون اعشار چکار باید بکنم البته تو تنظیمات namber هم رفتم ولی چیزی عوض نشد چکار باید بکنم مرصی
      سلام دوست عزیز
      اگه از راه پیشنهادی شده نتیجه نگرفتید، در ریبون home قسمت number روی فلش سمت راست و پایین گروه کلیک کنید(format cell). در قسمت number تنظیمات دلخواهتون رو اعمال کنید.

کامنت

• mahsa shayesteh

• 2011/12/07
        • 272

نسخه های اولیه آفیس 2013 این ایراد رو دارن بهتره از نسخه های جدید تر استفاده کنید
        [color=#FF0000]در روزگاری که لبخند ادمها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریند[/color]

کامنت

چند لحظه..