تنظیمات پرینت در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • h.sharifi

• 2013/10/23
    • 22

تنظیمات پرینت در اکسل

دوستان سلام

تو فایل پیوست میخوام هنگام پرینت (در محدوده پرینت مشخص شده) ، پرینت بصورت دو بخش باشه ، یعنی تو نصف راست صفحه بخش اول پرینت و تو نصف چپ بخش دوم پرینت باشه، اینطوری میتونم تو مصرف کاغذ صرفه جویی کنم!
    فایل های پیوست شده
  • Ali Parsaei
    مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
    • 1521
    • 71.67

اگر من باشم از يک صفحه کمکي استفاده مي کنم و مقاديرش را برابر صفحه اول قرار مي دهم، ولي اگر رديفهايتان فوق العاده زياد باشد مثلا" 3 يا 4 هزار رديف و هر روز اضافه شود اين کار صرف ندارد!. مگر اينکه برابر قرار دادن خانه هاي صفحه کمکي با صفحه اصلي را با يک کلکي انجام دهيم که بشود با کپي تعميمشان داد.
    من فايل را با يک صفحه کمکي برايتان مي گذارم. البته اگر بخواهيد خانه هاي برابر صفر خالي باشند بايد موقع برابر قرار دادن cell ها از if هم کمک بگيريد.
    البته ممکن است فايلي که آپلود مي کنم صفحه بندي اش به هم بريزد چون مي دانيد که بر حسب پرينتر مورد استفاده هر شخص فايل در کامپيوترهاي مختلف با صفحه بندي متفاوت باز خواهد شد که بايد خودتان درستش کنيد ولي از لحاظ اندازه و سايز بندي سل ها درست است.
    فایل های پیوست شده
    Last edited by Ali Parsaei; 2013/12/10, 12:36.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• h.sharifi

• 2013/10/23
      • 22

جناب پارسا بسیار سپاسگزارم از پاسخگوییتون ولی یه مشکلی هست،همونطور که سمت چپ فایل مشاهده میکنید یک تقویم بسیار ساده است که باید روزانه طبق همون تقویم آیتم هایی که زمان انجام فرا رسیده فیلتر شه و سپس پرینت گرفت ، همچنین ردیف های فایل خیلی زیاده ،، آیا امکانش نیست رو تنظیمات پرینت اینکار رو انجام داد؟

کامنت

چند لحظه..