چطور ماکرویی record کنم که در یک ستون خاص سلول های یکسان رو باهم merge کند. (فایل پیوست رو مشاهده کنید)
سلام دوست عزيز
شما بايد يكم كدنويسي هم انجام بدين. صرفا با ضبط ماكرو فكر نكنم بشه.
يك حلقه for نياز دارين و مشخصات سلول اول هر حلقه. بعد محتويات هر سلول رو بايد با سلول اول چك كنيد. تعداد سلول هاي مشابه رو از اين طريق بدست بياريد
حالا آدرس سلول آخر رو هم دارين. به راحتي ميتونين سلول ها رو انتخاب و merge كنيد
با درود
یادم میاد این سوال قبل هم در همون اوایل ابتدا که با این سایت اشنا شدم پرسیده شد . در ابتدا ما که نمیدونیم این سل های مشابه کجا دقیقا هستنئ. پس قبل از هر کاری باید یه سورت انجام بشه(نیاز به یه کد سورت داریم). بعدش اگه اشتباه نکنم یه حلقه for و دستور مرج مشکلمو ن حل میشه. اما نکته بعد اگر سل جدیدی اظافه شد و با یکی از اینها یکی بود خوب این هم راه حل داره. سعی کن به این رویه عمل کنی ببین تا کجاشو میتونی پیش ببری
با درود
یادم میاد این سوال قبل هم در همون اوایل ابتدا که با این سایت اشنا شدم پرسیده شد . در ابتدا ما که نمیدونیم این سل های مشابه کجا دقیقا هستنئ. پس قبل از هر کاری باید یه سورت انجام بشه(نیاز به یه کد سورت داریم). بعدش اگه اشتباه نکنم یه حلقه for و دستور مرج مشکلمو ن حل میشه. اما نکته بعد اگر سل جدیدی اظافه شد و با یکی از اینها یکی بود خوب این هم راه حل داره. سعی کن به این رویه عمل کنی ببین تا کجاشو میتونی پیش ببری
من فایل نمونه ای فکر میکنم از همین سایت در خصوص همین کار دانلود کرده بودم
حالا خودتون باید برا کاری که میخواین برا فایلتون انجام بدین میتونین از این فایل الگو بگیرین
با درود
اگر اشتباه نکنم منبع این فایل یکی لز دوستان به نام میر در سایت فراسان بوده. البته یکم کارایی این چیزی که دوستمون اینجا مطرح کردن با این فایل فرق داره
کامنت