وارد کردن داده در یک سلول و انجام محاسبه در همان سلول !

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • arman_gts
    • 2013/12/29
    • 2

وارد کردن داده در یک سلول و انجام محاسبه در همان سلول !

سلام
    من یه سوال دارم
    مثال : میخوام تو سلول A2 مثلا بنویسم 1000 بعد که اینتر میزنم یا میرم سلول بعدی همین 1000 رو با یه سلول دیگه مثلا b2 جمع کنه همونجا بزاره (A2)
    فعلا این حل شه
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

نوشته اصلی توسط arman_gts
    سلام
    من یه سوال دارم
    مثال : میخوام تو سلول A2 مثلا بنویسم 1000 بعد که اینتر میزنم یا میرم سلول بعدی همین 1000 رو با یه سلول دیگه مثلا b2 جمع کنه همونجا بزاره (A2)
    فعلا این حل شه
    چنین چیزی امکان نداره دوست عزیز، البته میشه کدی نوشت که این کار رو انجام بده ولی نه با زدن enter چون هر بار محاسبه تکرار میشه
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• arman_gts
      • 2013/12/29
      • 2

میشه یه دکمه گذاشت که رو یه ستون که بزرگ یا کوچیک میشه گاها ، یه سری اعمال رو انجام بده ؟
      بزارید دقیق بگم ، من یه سری کالا دارم ، مثلا یکی با قیمت واحد 150000 ریال ، که این مقدار شامل ارزش افزوده هم هست داخل خودش ، اما ما میخایم داخل فاکتور با فی بدون ارزش افزوده محاسبه بشه در این مورد فرمولش میشه [a2*100/106] فرمولش ساده است اما ماکروشو نتوستم جور در بیارم

کامنت

• Ali Parsaei
        مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
        • 1521
        • 71.67

میشه یه دکمه گذاشت که رو یه ستون که بزرگ یا کوچیک میشه گاها ، یه سری اعمال رو انجام بده ؟
        بزارید دقیق بگم ، من یه سری کالا دارم ، مثلا یکی با قیمت واحد 150000 ریال ، که این مقدار شامل ارزش افزوده هم هست داخل خودش ، اما ما میخایم داخل فاکتور با فی بدون ارزش افزوده محاسبه بشه در این مورد فرمولش میشه [a2*100/106] فرمولش ساده است اما ماکروشو نتوستم جور در بیارم
        سلام،
        خوب توضيح نداده ايد ولي تا آنجا که من حدث مي زنم يک فايل ضميمه کردم ببينيد همين را مي خواهيد؟
        اگر همين است ماکرو تعريف کردن برايش کاري ندارد، حتي مي شود از طريق paste special و value ماکرو را طوري تعريف کرد که بعد از محاسبه فقط مقادير را در خانه ها چسباند و فرمولها را پاک کرد و ماکرو را به يک دگمه وصل کرد.
        فایل های پیوست شده
        Last edited by Ali Parsaei; 2014/01/20, 01:40.
        [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
          • 4592
          • 100.00

سلام دوست عزيز
          بدون دكمه هم ميشه با دكمه هم ميشه

بدون دكمه رو ميگم كه بعد كار كردن راحت تر باشه براتون.

اين كد رو داخل شيتي كه ميخواين استفاده كنيد وارد كنيد

کد:
          Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
          On Error GoTo 8
              Application.EnableEvents = False
              Data = Target.Value
              Data = Data * 100 / 106
              Target.Value = Data
              Application.EnableEvents = True
          End Sub
          با اين كد هر سلولي كه عدد وارد كنيد فرمولي كه فرمودين توش اعمال ميشه
          اگر ميخواين رو سلول خاصي اين عمل صورت بگيره كافيه از if استفاده كنيد و اين دستورات رو داخل if قرار بدين

کامنت

چند لحظه..