پرفروش ترين
برترين
آخرين محصولات فروشگاه
فایل الکترونیکی آموزش اکسل پیشرفته ۲۰۱۰
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: سوال در مورد جمع

  1. #1


    آخرین بازدید
    2019/08/19
    تاریخ عضویت
    July 2011
    نوشته ها
    153
    امتیاز
    47
    سپاس
    41
    سپاس شده
    48 در 28 پست
    تعیین سطح نشده است

    سوال در مورد جمع

    من يه فايل دارم كه 12000 رديف داره كه واريز افراد رو داره. مثلا براي كد ملي 1111111111 سه رديف واريز براي كد ملي 2222222222 5 رديف واريز و ...... حالا من ميخوام حساب كنم كي بيشترين واريز رو داره؟ يعني يه فرمولي باشه كه حساب كنه جمع كد مليهاي مشابه چنده بعد از بين اون جمع ماكزيمم چه عدديه؟ چي كار كنم؟
    اخطار: این یک موضوع قدیمی است
    به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.

  2.  

  3. #2


    آخرین بازدید
    2019/08/19
    تاریخ عضویت
    July 2011
    نوشته ها
    153
    امتیاز
    47
    سپاس
    41
    سپاس شده
    48 در 28 پست
    تعیین سطح نشده است

    نمونه فايل هم اينه
    فايل هاي پيوست شده فايل هاي پيوست شده

  4. #3


    آخرین بازدید
    2023/04/24
    تاریخ عضویت
    April 2014
    محل سکونت
    كرج
    نوشته ها
    893
    امتیاز
    4535
    سپاس
    2,336
    سپاس شده
    2,919 در 802 پست
    سطح اکسل
    64.00 %

    سلام
    اول با تابع sumif جمع مبالغ هر كد ملي رو بدست بيار و بعد با تابع max بزرگترين عدد رو پيدا كن .
    موفق باشي


  5. #4


    آخرین بازدید
    2020/02/12
    تاریخ عضویت
    October 2013
    محل سکونت
    جویبار در روستای گل محله
    نوشته ها
    233
    امتیاز
    1007
    سپاس
    2,678
    سپاس شده
    872 در 225 پست
    سطح اکسل
    61.00 %

    خوب شما اول بیا با تابع Sumif جمع مقادیر با کد ملی های یکسان رو به دست بیار و بعد از رنج جمها یه Max بگیر و یا میتونی با Conditionalformatting اون کد ملی ای که بیشترین جمع رو داشته مشخص کنی.
    اینم یه فایل نمونه:

    sumif.xlsx

    تشکر از Misamisam من ندیدم جوابتون رو
    ویرایش توسط komeilex : 2014/04/14 در ساعت 16:47
    وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه به تواناییش ایمان داری و وقتی مشکلت رو حل نمی کنه بدون که به تواناییت ایمان داره...


  6. سپاس ها (3)


  7. #5


    آخرین بازدید
    2019/08/19
    تاریخ عضویت
    July 2011
    نوشته ها
    153
    امتیاز
    47
    سپاس
    41
    سپاس شده
    48 در 28 پست
    تعیین سطح نشده است

    دوستان خب معلومه اولين تابعي كه به ذهن خودمم رسيد همينه!! ولي من حدود 2560 تا كد ملي دارم!!!!! تو سوالمم گفتم فايلم 12000 رديف داره!!!! با sumif نميشه

  8. #6


    آخرین بازدید
    2022/12/05
    تاریخ عضویت
    October 2011
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    4,399
    امتیاز
    12759
    سپاس
    4,642
    سپاس شده
    12,135 در 3,224 پست
    سطح اکسل
    70.00 %

    فایل شما مثل تصویر زیره؟

    یعنی در محدوده آبی کد ملی و در محدوده زرد واریز ها قرار داره و میخواید بر اساس کد ملی اعداد ناحیه زرد با هم جمع بشن؟
    تصاویر کوچک فایل پیوست تصاویر کوچک فایل پیوست 2014-04-15 07-48-48 ق-ظ.png  



  9. سپاس ها (1)


  10. #7


    آخرین بازدید
    2019/08/19
    تاریخ عضویت
    July 2011
    نوشته ها
    153
    امتیاز
    47
    سپاس
    41
    سپاس شده
    48 در 28 پست
    تعیین سطح نشده است

    نه نمونه فايل رو گذاشتم تو پست دوم من يه ستون كد ملي دارم و ستون دوم واريزهاست

  11. #8


    آخرین بازدید
    2022/12/05
    تاریخ عضویت
    October 2011
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    4,399
    امتیاز
    12759
    سپاس
    4,642
    سپاس شده
    12,135 در 3,224 پست
    سطح اکسل
    70.00 %

    نقل قول نوشته اصلی توسط rosesefid نمایش پست ها
    نه نمونه فايل رو گذاشتم تو پست دوم من يه ستون كد ملي دارم و ستون دوم واريزهاست
    این که به راحتی با sumif قابل حله الان ایراد کار چیه من متوجه نمیشم تعداد زیاد رکورد ربطی به استفاده از این فرمول نداره



  12. سپاس ها (1)


  13. #9


    آخرین بازدید
    2019/08/19
    تاریخ عضویت
    July 2011
    نوشته ها
    153
    امتیاز
    47
    سپاس
    41
    سپاس شده
    48 در 28 پست
    تعیین سطح نشده است

    ايرادش اينكه كه 1 ساعت طول ميكشه تا جمعهارو حساب كنه!!!! بايد تيكه تيكه فرمول رو paste كنم كه خيليييي طول ميكشه. گفتم شايد راهي براي فيلتر كردن و .... باشه كه بشه راحتتر جمع زد

  14. #10


    آخرین بازدید
    2022/12/05
    تاریخ عضویت
    October 2011
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    4,399
    امتیاز
    12759
    سپاس
    4,642
    سپاس شده
    12,135 در 3,224 پست
    سطح اکسل
    70.00 %

    نقل قول نوشته اصلی توسط rosesefid نمایش پست ها
    ايرادش اينكه كه 1 ساعت طول ميكشه تا جمعهارو حساب كنه!!!! بايد تيكه تيكه فرمول رو paste كنم كه خيليييي طول ميكشه. گفتم شايد راهي براي فيلتر كردن و .... باشه كه بشه راحتتر جمع زد
    چه کاریه چرا تیکه تیکه

    شما ابتدا در یک شیت دیگه کد ملی هارو یونیک کنید (از طریق remove duplicate ) بعد به راحتی برای اولین سلول فرمول رو بنویسید و فرمول رو تا آخرین سلول درگ کنید ، خیلی سادس شاید 1 دقیقه هم زمان نبره



  15. سپاس ها (1)



صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

انجمن اكسل ايران , اكسل , اكسس , سوال و جواب اكسل , سوال اكسس , انجمن اكسل ايران , توابع اكسل, آموزش اكسل, آموزش اكسس, VBA, ويژوال بيسيك

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها فعال هستند
  • شکلک ها فعال هستند
  • کد [IMG] فعال است
  • کد [VIDEO] فعال است
  • کد HTML غیر فعال است