جایگزینی مقدار به جای آدرس

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • abairej
    • 2013/12/29
    • 2

جایگزینی مقدار به جای آدرس

با سلام و خسته نباشید
    من یک سری داده دارم که میخوام سورت*اش کنم، از کوچیک به بزرگ یا برعکس، انجام نمی*شه. بعد از کمی کشمکش فهمیدم که ردیف*هاش به هم وابسته هستند، حالا می*خوام که این وابستگی رو بردارم و به جاش مقدار بذارم.
    یعنی فرض کنید که در سلول c4 فرمولی هست که وابسته به مقدار سلول b3 هست.
    حالا من می*خوام در فرمولی که برای c4 تعریف شده، به جای آدرس دهی به b3 مقدارش رو بذارم که دیگه وابسته نباشه
    یعنی تابعی می*خوام که بیاد در فرمولهای ستون c از شماره ی یک تا شماره ی صد بگرده و هر چی که آدرس هست، جایگزین کنه و مقدارش رو قرار بده.
    آدرس دهی مطلق هم کاربردی نداره، چون بازم وابسته هست.
  • amirmohammad

• 2014/02/13
    • 54

نوشته اصلی توسط abairej
    با سلام و خسته نباشید
    من یک سری داده دارم که میخوام سورت*اش کنم، از کوچیک به بزرگ یا برعکس، انجام نمی*شه. بعد از کمی کشمکش فهمیدم که ردیف*هاش به هم وابسته هستند، حالا می*خوام که این وابستگی رو بردارم و به جاش مقدار بذارم.
    یعنی فرض کنید که در سلول c4 فرمولی هست که وابسته به مقدار سلول b3 هست.
    حالا من می*خوام در فرمولی که برای c4 تعریف شده، به جای آدرس دهی به b3 مقدارش رو بذارم که دیگه وابسته نباشه
    یعنی تابعی می*خوام که بیاد در فرمولهای ستون c از شماره ی یک تا شماره ی صد بگرده و هر چی که آدرس هست، جایگزین کنه و مقدارش رو قرار بده.
    آدرس دهی مطلق هم کاربردی نداره، چون بازم وابسته هست.
    با سلام
    دوست عزیز نمونه فایل بذار..خواستتون زیاد واضح نیست

کامنت

• Ali Parsaei
      مدير تالارتوابع اکسل

• 2013/11/18
      • 1521
      • 71.67

جايگزيني مقدار به جاي فرمول تابع نمي خواهد، بايد اول محدوده را کپي کنيد و همانجا سرجايش دوباره با paste special و گزينه value فقط مقدار را به جاي فرمول بچسبانيد.
      البته سوالتان يک کم گنگ است، وابستگي فرمولي معمولا" در سورت اشکال ايجاد نمي کند! مگر مثلا" تابع خاصي در فرمول نوشته شده باشد يا ....
      به هر حال اگر نمونه فايل بگذاريد بهتر مي توان راهنمايي کرد.
      ببينيد يک مقوله هم اين است که اگر فيلتر را به چند ستون اعمال کرده باشيد و يک ستون را سورت کنيد بقيه ستونها هم که بالايشان فيلتر اعمال شده به صورت وابسته به ستون سورت شده تغيير خواهند کرد و اون بحث ديگري است، من نمي دانم شايد مشکل شما آن باشد!؟
      [SIGPIC][/SIGPIC]

کامنت

• mostafap4

• 2010/07/12
        • 191
        • 75.00

با سلام
        من فکر میکنم با یک Ctrl+H زدن بتونید رپلیس کنید هرجایی که در فرمولتون میخواهید عدد ثابت بشه
        مثلا در فرمولتون دارید $a$1 حالا میخواهید به جای سلول a1 عدد ثابت 24 نوشته بشه که میتونید با انجام رپلیس تغییرش بدید.
        فقر شب را "بی غذا" سر کردن نیست ... فقر روز را "بی اندیشه" سر کردن است !

کامنت

چند لحظه..