پرفروش ترين
برترين
آخرين محصولات فروشگاه
فایل الکترونیکی آموزش اکسل پیشرفته ۲۰۱۰
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: ايجاد Lb در يوزرفرم

  1. #1


    آخرین بازدید
    2020/11/02
    تاریخ عضویت
    October 2010
    محل سکونت
    قائمشهر
    نوشته ها
    114
    امتیاز
    54
    سپاس
    150
    سپاس شده
    53 در 27 پست
    تعیین سطح نشده است

    ايجاد Lb در يوزرفرم

    با سلام
    چطوري ميشه در يوزر فرم يه Lb ايجاد كرد. فرق Lb با ListBox اينه كه Lb رنگ زمينه نداره و كاملا بيرنگه و فقط متن توش رنگيه
    با تشكر
    اخطار: این یک موضوع قدیمی است
    به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.
    پاسخ مورد نظر براي اين تاپيك ارسال شده است.
    اگر تنهاترين تنهايان شوم بازهم خدا هست،
    او جانشين تمام نداشته هاي من است...!

  2.  

  3. #2


    آخرین بازدید
    2014/07/28
    تاریخ عضویت
    July 2014
    نوشته ها
    20
    امتیاز
    45
    سپاس
    0
    سپاس شده
    35 در 16 پست
    تعیین سطح نشده است

    سلام
    فکر کنم منظورتان label باشد، اگر اينطور است وقتي يک يوزر فرم تشکيل مي دهيد يک toolbox هم با آن ظاهر مي شود، توي TOOLBOX آن ابزاري که با حرف بزرگ a انگليسي مشخص گرديده همان مورد دلخواه شما است، روي آن کليک کرده و سپس موس را داخل يوزر فرم برده و کليک و درگ کنيد.
    اگر toolbox ظاهر نشد، مي توانيد از قسمت view منوي بالايي به آن دسترسي پيدا کنيد.
    ضمنا" رنگ زمينه دارد، ولي رنگ زمينه اش با يوزر فرم يکي است.
    ویرایش توسط K1P : 2014/07/15 در ساعت 15:45

  4. سپاس ها (2)


  5. #3


    آخرین بازدید
    2020/11/02
    تاریخ عضویت
    October 2010
    محل سکونت
    قائمشهر
    نوشته ها
    114
    امتیاز
    54
    سپاس
    150
    سپاس شده
    53 در 27 پست
    تعیین سطح نشده است

    نقل قول نوشته اصلی توسط K1P نمایش پست ها
    سلام
    فکر کنم منظورتان label باشد، اگر اينطور است وقتي يک يوزر فرم تشکيل مي دهيد يک toolbox هم با آن ظاهر مي شود، توي TOOLBOX آن ابزاري که با حرف بزرگ a انگليسي مشخص گرديده همان مورد دلخواه شما است، روي آن کليک کرده و سپس موس را داخل يوزر فرم برده و کليک و درگ کنيد.
    اگر toolbox ظاهر نشد، مي توانيد از قسمت view منوي بالايي به آن دسترسي پيدا کنيد.
    ضمنا" رنگ زمينه دارد، ولي رنگ زمينه اش با يوزر فرم يکي است.
    با سلام و تشكر از پاسخي كه دادين
    اما ايني كه من ميگم تو قسمت propertis تو قسمت name مينويسه مثلا Lb1 و همينطور از اين دست يكي ديگه هم هست كه مينويسه Cb1
    فرقشون با ليست باكس يا كمبوباكس معمولي اينه كه اينا كاملا بيرنگن و رنگ زمينه اي ندارن. به درد وقتي ميخورن كه يه عكس پس زمينه باشه. بي رنگ رو عكس ميشينن و فقط متن توش رنگي ميشه
    اگر تنهاترين تنهايان شوم بازهم خدا هست،
    او جانشين تمام نداشته هاي من است...!

  6. #4


    آخرین بازدید
    2020/11/02
    تاریخ عضویت
    October 2010
    محل سکونت
    قائمشهر
    نوشته ها
    114
    امتیاز
    54
    سپاس
    150
    سپاس شده
    53 در 27 پست
    تعیین سطح نشده است

    با تشكر.موضوع حل شد
    بايد تو قسمت پروپرتيس ليست باكس گزينه ي BorderStyle رو از 1 به 0 تغيير بديم تا زمينه همرنگ عكس زمينه بشه
    ممنون
    اگر تنهاترين تنهايان شوم بازهم خدا هست،
    او جانشين تمام نداشته هاي من است...!

  7. #5


    آخرین بازدید
    2014/07/28
    تاریخ عضویت
    July 2014
    نوشته ها
    20
    امتیاز
    45
    سپاس
    0
    سپاس شده
    35 در 16 پست
    تعیین سطح نشده است

    نقل قول نوشته اصلی توسط 4017 نمایش پست ها
    با تشكر.موضوع حل شد
    بايد تو قسمت پروپرتيس ليست باكس گزينه ي BorderStyle رو از 1 به 0 تغيير بديم تا زمينه همرنگ عكس زمينه بشه
    ممنون
    البته فکر کنم BorderStyle را اشتباه مي کنيد، BACKSTYLE بايد به صفر تغيير کند
    در اصل اين همان LABEL1 بوده است که اسمش را دستي عوض کرده اند به LB1 و BACKSTYLE آن را به صفر تغيير داده اند.


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. يوزر فرم
    توسط rezahagh در انجمن سوالات پیرامون ويژوال بيسيك - VBA Questions
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 2012/10/03, 19:26
  2. تغيير سايز فونت ليبل در يوزرفرم و00
    توسط alisabet در انجمن سوالات پیرامون ويژوال بيسيك - VBA Questions
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: 2012/07/19, 12:25
  3. ماكرو در يوزر فرم
    توسط sonbol در انجمن سوالات پیرامون ويژوال بيسيك - VBA Questions
    پاسخ ها: 1
    آخرين نوشته: 2012/03/09, 05:38

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

انجمن اكسل ايران , اكسل , اكسس , سوال و جواب اكسل , سوال اكسس , انجمن اكسل ايران , توابع اكسل, آموزش اكسل, آموزش اكسس, VBA, ويژوال بيسيك

کلمات کلیدی این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها فعال هستند
  • شکلک ها فعال هستند
  • کد [IMG] فعال است
  • کد [VIDEO] فعال است
  • کد HTML غیر فعال است
با ما در تماس باشيد