پرفروش ترين
برترين
آخرين محصولات فروشگاه
فایل الکترونیکی آموزش اکسل پیشرفته ۲۰۱۰
آموزش ایجاد فایل چندکاربره با سطح دسترسی مشخص
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: يك فورمول

  1. #1


    آخرین بازدید
    2011/06/01
    تاریخ عضویت
    April 2011
    نوشته ها
    5
    امتیاز
    0
    سپاس
    0
    سپاس شده
    0 در 0 پست
    تعیین سطح نشده است

    يك فورمول

    سلام
    فورمولي ميخواهم كه
    در محدوده A1تاA3 اگر علامت * داشت
    در خانه A4،
    اگر A1بود عدد 25
    اگر A2بود عدد 30و
    اگر A3 بود عدد 40
    را در ج كند
    اخطار: این یک موضوع قدیمی است
    به دلیل قدیمی بودن موضوع، ممکن است برخی فایل های ضمیمه به درستی کار نکنند. لطفا در صورت عدم ضرورت، از بالا آوردن موضوعات قدیمی خودداری نمایید.

  2.  

  3. #2


    آخرین بازدید
    2022/12/26
    تاریخ عضویت
    November 2010
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    363
    امتیاز
    295
    سپاس
    193
    سپاس شده
    596 در 151 پست
    تعیین سطح نشده است

    MEYTI به Yahoo ارسال پیام

    RE: يك فورمول

    خدمت شما دوست عزیز
    کد PHP:
    =IF(A1="*";25;IF(A2="*";30;IF(A3="*";40;""))) 

  4. #3


    آخرین بازدید
    2011/06/01
    تاریخ عضویت
    April 2011
    نوشته ها
    5
    امتیاز
    0
    سپاس
    0
    سپاس شده
    0 در 0 پست
    تعیین سطح نشده است

    RE: يك فورمول

    با تشكر
    مشكل اينجاست كه محدودت در كاركتر داريم كه براي 30شرط امكان پذير نيست

  5. #4


    آخرین بازدید
    2022/12/26
    تاریخ عضویت
    November 2010
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    363
    امتیاز
    295
    سپاس
    193
    سپاس شده
    596 در 151 پست
    تعیین سطح نشده است

    MEYTI به Yahoo ارسال پیام

    RE: يك فورمول

    نقل قول نوشته اصلی توسط taheri
    با تشكر
    مشكل اينجاست كه محدودت در كاركتر داريم كه براي 30شرط امكان پذير نيست
    دوست عزیز شما فرموده بودید A1:A3 اگر نمونه فایل بزاری بهتر می تونم کمکت کنم.

  6. #5

    آخرین بازدید
    2011/10/10
    تاریخ عضویت
    August 2011
    نوشته ها
    4
    امتیاز
    0
    سپاس
    0
    سپاس شده
    0 در 0 پست
    تعیین سطح نشده است

    RE: يك فورمول

    =IF(A1="*";25;IF(A2="*";30;IF(A3="*";40)))

    dar formol meyti akkarin reshte khali bayad hazf beshe


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

موضوعات مشابه

  1. مشخص نمودن يك كاراكتر خاص از يك رشته
    توسط mostafamatloobian در انجمن سوالات اكسل - Excel Questions
    پاسخ ها: 2
    آخرين نوشته: 2017/02/20, 20:36
  2. نحوه فاكتورگيري از يك عبارت در يك فرمول ؟؟؟
    توسط hamidreza313 در انجمن توابع اکسل - Excel Functions
    پاسخ ها: 4
    آخرين نوشته: 2012/12/18, 12:27

بازدید کنندگان با جستجو های زیر این صفحه را پیدا کرده اند

انجمن اكسل ايران , اكسل , اكسس , سوال و جواب اكسل , سوال اكسس , انجمن اكسل ايران , توابع اكسل, آموزش اكسل, آموزش اكسس, VBA, ويژوال بيسيك

علاقه مندی ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
  • BB code ها فعال هستند
  • شکلک ها فعال هستند
  • کد [IMG] فعال است
  • کد [VIDEO] فعال است
  • کد HTML غیر فعال است
با ما در تماس باشيد