بزرگ شدن اندازه نمایش ریبون در اکسل 2013

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

بزرگ شدن اندازه نمایش ریبون در اکسل 2013

سلام و شب خوش
    من از اکسل 2013 استفاده می کنم. دو سه روزی است یه مشکلی پیدا کردم. ریبون بالای صفحه 2 برابر حالت معمولش شده و هر کاری می کنم کوچیک نمیشه. از فشردن همزمان کلید کنترل و اسکرول موس استفاده می کنم فقط صفحه گسترده کوچک و بزرگ میشه و تغییری در حالت و اندازه ریبون نمیشه. با تشکر منتظر راهنمایی شما هستم.
  • امين اسماعيلي
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
    • 1198
    • 84.00

با درود
    اینو تست کن شاید جواب داد
    رو desktop راست کلیک کن و بعدش personalize و بعدش اگر ویندوز 7 هست dispaly - احتمالا اینجا تغییراتی رخ داده بعد قرار شد تو این زمینه مشکلات بگین مثلا اخرین تغییرات چی بوده از کی این حالت رخ داده - بعدش احتمالا جدیدا ویندوزتون خودشو اپدیت نکرده

راه بعد ( که تو لینکی که برات میزارم کاربرا بیشتر تاییدش کرده بودن )

It is easy to change the font and font size of the text in the ribbon. Right-click on your Windows desktop; then click on the "Personalize" option. Along the bottom, you will see an icon for "Window Color". Click on it. It will offer an option for "Advanced appearance settings." Click on it. Under "Item", select "Menu", then change the font or font size. This will change the Ribbon text. Yes, it will change the size for menus in all other programs, but I find this approach much more useful than changing the overall size of screen items by 125%, etc.

Bigger Icons and Fonts in the Ribbon and Tabs, Please - Microsoft Community
    در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• امين اسماعيلي
      مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
      • 1198
      • 84.00

باد درود
      جدا دیگه این مشکلات رو برسی نمیکنم - خب مشکل دارین چرا تست نمیکنین که اگر جواب داد که هیچ بگین داد و تیک رو بزنین اگرم نداد بگین جواب نداد که یه فکر دیگه کرد
      در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
        • 450

سلام دوباره. آقای اسماعیلی ممنون از شما. مشکل حل شد. همونطور که گفتید رفتم و درست شد. راستی بابت پست دومتون هم بگم که تو اینترنت گشتم ولی جوابی نگرفتم و وقتی نتونستم درستش کنم اینجا پست گذاشتم. بازم ممنون

کامنت

چند لحظه..