تبدیل ماژول به تابع در اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

تبدیل ماژول به تابع در اکسل

با سلام و شب خوش.
    من یه ماژول دارم و از طریق اد این به اکسل واردش می کنم. مشکل اینجاست که وقتی فایلی رو درست می کنم و بعد میخوام برای استفاده به کسی بدم باید اون ماژول رو هم براش بفرستم. یکی می گفت میشه اونو تو بیسیک تبدیل به تایع و فرمولش کنی تا وقتی فایل رو برای کسی می فرستی دیگه نیازی به ارسال ماژول نباشه؟ با تشکر
  • ~M*E*H*D*I~
    • 2011/10/19
    • 4377
    • 70.00

نوشته اصلی توسط maziardm
    با سلام و شب خوش.
    من یه ماژول دارم و از طریق اد این به اکسل واردش می کنم. مشکل اینجاست که وقتی فایلی رو درست می کنم و بعد میخوام برای استفاده به کسی بدم باید اون ماژول رو هم براش بفرستم. یکی می گفت میشه اونو تو بیسیک تبدیل به تایع و فرمولش کنی تا وقتی فایل رو برای کسی می فرستی دیگه نیازی به ارسال ماژول نباشه؟ با تشکر
    شما باید ساب روتین رو تبدیل به public function کنید و فاکتور هایی که تو ساب روتین مورد استفاده است باید تبدیل کنید به ورودی های تابع
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
      • 450

نوشته اصلی توسط ~M*E*H*D*I~
      شما باید ساب روتین رو تبدیل به public function کنید و فاکتور هایی که تو ساب روتین مورد استفاده است باید تبدیل کنید به ورودی های تابع
      سلام و تشکر از پاسختون.
      آقا مهدی با کمال معذرت اصلا متوجه نشدم. میشه بیشتر و ابتدایی تر توضیح بدید. واقعا معذرت می خوام. ولی من آشنایی با بیسیک و موارد اینچنینی ندارم و برای مثال اصلا نمی دانم این گزینه های شما کجاست و چطوری قابل انجام است. با تشکر

کامنت

• امين اسماعيلي
        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2013/01/17
        • 1198
        • 84.00

با درود
        این Addin که گفتین باید ماژول هاشو درگ کنی بیاری تو فایل ات که دیگه اون دوستت با مشکل برخورد نکنه - یا کد هاشو کپی کن توی یه ماژول برای فایل خودت - این مواردی رو که آقا مهئی توضیح دادم اگر واقعا آشنایی ندارین با VBA یادگیریش زمان میبره و باید با انواع متغییر ها برای ورودی داده ها آشنا باشین و یا حداقل مدتی بصورت تجربی باهاش سر کله زده باشین
        در پناه خداوندگار ایران زمین باشید و پیروز

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
          • 450

با سلام. راست میگید آقای اسماعیلی. من چون آشنایی با محیط بیسیک ندارم شاید توقعم به این صورت و در حال حاضر غیر منطقیه. میشه ماژولی که براتون گذاشتم تو یه فایل، کارهایی که گفتید انجام بدید و بتونم ازش استفاده کنم. البته خیلی وقته قسد یادگیری بیسیک حداقل به صورت مقدماتی و ابتدایی هستم. ولی متاسفانه بدلیل شلوغی کار متاسفانه مدام به تعویق می افته. با تشکر از شما
          فایل های پیوست شده

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
            • 450

نوشته اصلی توسط maziardm
            با سلام. راست میگید آقای اسماعیلی. من چون آشنایی با محیط بیسیک ندارم شاید توقعم به این صورت و در حال حاضر غیر منطقیه. میشه ماژولی که براتون گذاشتم تو یه فایل، کارهایی که گفتید انجام بدید و بتونم ازش استفاده کنم. البته خیلی وقته قسد یادگیری بیسیک حداقل به صورت مقدماتی و ابتدایی هستم. ولی متاسفانه بدلیل شلوغی کار متاسفانه مدام به تعویق می افته. با تشکر از شما
            با سلام. دوستان کسی پاسخی نمیده؟ با تشکر

کامنت

• khakzad

• 2010/03/17
              • 2034
              • 85.00

سلام
              لازم نیست اون ملژل رو بفرستید
              کافیه طبق گفته جناب اسماعیلی، اون ماژول ها رو درگ کنید تو فایل خودتون
              به اینصورت:
              هم فایلی که ماژول داخلش هست باز ککنید و هم فایل خودتون که م یخواید اداینز اونجا باشه.
              حالا وارد محیط وی بی بشید
              هر دو workbook دیده میشه
              حالا کافیه ماژول ها رو از فایل اداینز به فایل خودتون درگ کنید
              [CENTER][B][COLOR=#008000][SIZE=3]محصولات و جزوات آموزش تخصصی [URL="https://excelpedia.net/"]اکسل[/URL] در:

[URL="https://excelpedia.net/category/excel-functions/"]برترین مرجع تخصصی پارسی اکسل[/URL]
              [URL="http://www.exceliran.com/shop/"]جامعه اكسل ايرانيان: فروشگاه[/URL][/SIZE][/COLOR][/B]
              :wcom:

[B][URL="https://excelpedia.net/"]آموزش اکسل تخصصی[/URL] و [URL="https://excelpedia.net/excel-ninja/"]پیشرفته[/URL] - [URL="https://excelpedia.net/"]تهران[/URL][/B]
              [EMAIL="h.khakzad@yahoo.com"]h.khakzad@yahoo.com[/EMAIL]
              [/CENTER]

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
                • 450

سلام و شب خوش. جناب خاکزاد عزیز ممنونم از پاسختون. ولی متاسفانه خیلی خوب یا بهتره بگم زیاد متوجه نشدم. حقیقتش من زیاد و شایدم بگم اصلا به محیط بیسیک آشنا نیستم. میشه فایلی رو که تو 2 پست قبلیم گذاشتم اعمالی رو که مورد نظر هست اعمال کنید و آپلود کنید تا بشه ازش استفاده کرد.
                راستی بابت دیر پاسخ دادن هم معذرت می خوام. چند روزی نبودم و دسترسی به سایت نداشتم.
                با تشکر

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
                  • 450

نوشته اصلی توسط maziardm
                  سلام و شب خوش. جناب خاکزاد عزیز ممنونم از پاسختون. ولی متاسفانه خیلی خوب یا بهتره بگم زیاد متوجه نشدم. حقیقتش من زیاد و شایدم بگم اصلا به محیط بیسیک آشنا نیستم. میشه فایلی رو که تو 2 پست قبلیم گذاشتم اعمالی رو که مورد نظر هست اعمال کنید و آپلود کنید تا بشه ازش استفاده کرد.
                  راستی بابت دیر پاسخ دادن هم معذرت می خوام. چند روزی نبودم و دسترسی به سایت نداشتم.
                  با تشکر
                  با سلام. پاسخی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کامنت

• علی فاطمی

• 2014/02/17
                    • 523
                    • 51.00

با سلام توضیحات آقای اسماعیلی و سرکارخانم خاکزاد کامل بود ولی خواستم فایل درخواستی تون رو درست کنم که متوجه شدم اصلا ماژول های این فایل قفل شده . شما Alt+F11 رو بزنین وارد محیط کد نویسی میشین.

Click image for larger version

Name:	untitled.PNG
Views:	1
Size:	22.4 کیلو بایت
ID:	123597
                    [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
                    [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..