درخواست راهنمایی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • SAJADGREAT

• 2014/04/20
    • 5

درخواست راهنمایی

سلام چطور میتونم یک سلول خاص رو در تمام فایلهای اکسلی که دارم باهم تغییر بدم لازم به ذکره که تمام فبلها از نظر فرمت یکی هستند و فقط اعداد و اطلاعات داهخلشون با هم فرق میکنه
    ممنون
  • علی فاطمی

• 2014/02/17
    • 523
    • 51.00

نوشته اصلی توسط SAJADGREAT
    سلام چطور میتونم یک سلول خاص رو در تمام فایلهای اکسلی که دارم باهم تغییر بدم لازم به ذکره که تمام فبلها از نظر فرمت یکی هستند و فقط اعداد و اطلاعات داهخلشون با هم فرق میکنه
    ممنون
    با سلام لطفا موضوع رو بیشتر توضیح بدین یا اگر می تونین فایل پیوست کنین و موضوع رو اونجا مشخص کنین.
    [FONT=tahoma][SIZE=2][B][COLOR=#800080][SIZE=3]در دنیا فقط یک نفر وجود دارد که باید از او بهتر باشید و آن کسی نیست جز گذشته خودتان[/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]

[CENTER][SIZE=7][FONT=franklin gothic medium][/FONT] [/SIZE]
    [/CENTER]

کامنت

• SAJADGREAT

• 2014/04/20
      • 5

ببینید مثلا فرض کنید ما چند فایل به نامهای as-01 ,as-02 ,as-03 دارریم که فرمت داخلشون یک شکل هست و فقط در بعضی از سلهاشون به عنوان مثال عدد 20 نوشته شده من میخوام این عدد بیست رو به 15 تغییر بدم. البته یه برنامه نوشتم که این فایلها رو باز کنه و تغییر بده مشکل من با فایلهایی هست که فقط پسوند xlms دارند و نامشون فرق میکنه

کامنت

• ~M*E*H*D*I~
        • 2011/10/19
        • 4377
        • 70.00

نوشته اصلی توسط SAJADGREAT
        ببینید مثلا فرض کنید ما چند فایل به نامهای as-01 ,as-02 ,as-03 دارریم که فرمت داخلشون یک شکل هست و فقط در بعضی از سلهاشون به عنوان مثال عدد 20 نوشته شده من میخوام این عدد بیست رو به 15 تغییر بدم. البته یه برنامه نوشتم که این فایلها رو باز کنه و تغییر بده مشکل من با فایلهایی هست که فقط پسوند xlms دارند و نامشون فرق میکنه

این کار نیاز به کد نداره کافیه ابتدا همه شیت هارو انتخاب کنید سپس در یکی از شیت ها تغییر ایجاد کنید در بقیه شیت ها اعمال خواهد شد
        [CENTER]
        [SIGPIC][/SIGPIC]
        [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..