مقایسه دو شیت اکسل و مشخص کردن داده های غیر تکراری

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hamidnsi

• 2014/12/09
    • 5

[حل شده] مقایسه دو شیت اکسل و مشخص کردن داده های غیر تکراری

سلام خسته نباشد من یک فایل اکسل دارم که یک ستون با نام کدشناسایی دارم.هر ماه یک لیست جدید برام میاد که یک سری از این کدهای شناسایی حذف میشن و اضافه میشن من چطوری میتونم این دوتا فایل رو با هم مقایسه کنم و اون اطلاعاتی که در فایل جدید(اونی که هر ماه برام میفرستن) هست ودر فایل من نیست رو بهش اضافه کنم.(فایل اول شمال اطلاعات شخصی فرد مثل شماره تلفن و ادرس وغیره هست تعداد کدهای شناسایی هم زیاد هست و نمیشه به صورت دستی پیدا کرد).
  • 1716

• 2012/09/05
    • 67
    • 43.00

با تابع vlookup کدهایی که در فایلی که برای شما ارسال میکنن را با لیستی که دارید مقایسه کنید و انهایی که NA دادند را به لیست خودتون اضافه کنید

کامنت

• Alireza
      مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
      • 648
      • 80.00

سلام اگه تو هر دوتا فایل کد شناسایی رو ملاک قرار بدی با یه If ساده میشه این کار رو انجام داد یعنی به تابع میگی اگر این کد شناسایی توی فایل اول وجود داشت بنویس تکراری در غیر این صورت غیر تکراری بعد این کار با فیلتر کردن فایل میشه به راحتی اطلاعات رو به فایل اصلی وارد کرد
      [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
      [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
      [/CENTER]

کامنت

• hamidnsi

• 2014/12/09
        • 5

دوستان عزیز ممنون از راهنماییتون من زیاد با توابع آشنایی ندارم میشه کدی که فرمودین رو بنویسین تا من یاد بگیرم

کامنت

• Alireza
          مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
          • 648
          • 80.00

نوشته اصلی توسط hamidnsi
          سلام خسته نباشد من یک فایل اکسل دارم که یک ستون با نام کدشناسایی دارم.هر ماه یک لیست جدید برام میاد که یک سری از این کدهای شناسایی حذف میشن و اضافه میشن من چطوری میتونم این دوتا فایل رو با هم مقایسه کنم و اون اطلاعاتی که در فایل جدید(اونی که هر ماه برام میفرستن) هست ودر فایل من نیست رو بهش اضافه کنم.(فایل اول شمال اطلاعات شخصی فرد مثل شماره تلفن و ادرس وغیره هست تعداد کدهای شناسایی هم زیاد هست و نمیشه به صورت دستی پیدا کرد).
          همونطوری که خدمت شما عرض کردم میتونید غیر تکراری ها رو با if پیدا کنید البته روشی که دوستمون فرمودند با vlookup هم قابل انجامه در کل روشهای مختلفی برای این کار هست من یه نمونه ساده میزارم ازش الگو بگیرید
          سوالی بود درخدمت هستم
          فایل های پیوست شده
          [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
          [/CENTER]

کامنت

• hamidnsi

• 2014/12/09
            • 5

ممنون.منظورم مقایسه بین دوتا شیت بود نه دوتا ستون توی یک شیت.بعد مقایسه به صورت سطر به سطر نباشه به طور مثال ستون اول سطر اول(شیت1) با همهسطهای ستونی که تو شیت دوم هست مقایسه بشه

کامنت

• Alireza
              مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
              • 648
              • 80.00

سلام
              متوجه منظور شما هستم ولی من یک نمونه بشما ارائه کردم که قابلیت هر تغییری رو داره ، دوست من ما اینجا سعی میکنیم نکات رو آموزش بدیم تا کاربر بتونه خودش جواب رو پیدا کنه در هر صورت نمونه فایلتون رو بزارید تا جواب کامل رو خدمتتون ارسال کنم موفق و پیروز باشید
              [/CENTER]

کامنت

• hamidnsi

• 2014/12/09
                • 5

سلام فایلو ضممیمه کردم شیت 1 رو خودم یک ستون بهش اضافه میکنم(البته داده ها حوالی 6هزار سط بود که من حذف کردم) و شیت 2 رو هر ماه برام میفرستن که لیست به روزتری هست یک سری کد شناسایی اضافه میشه بهش.من میخوام شیت 1 رو با 2 مقایسه کنه و اون کدشناسایی هایی که تو شیت 2 هست و توشیت 1 نیست هایلایت کنه
                فایل های پیوست شده

کامنت

• Javid Mokhtari
                  مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                  • 1212
                  • 73.00

با سلام.

شما میتونید تو دیتاولیدشین از تابع زیر و نظیر اون استفاده کنید:
                  کد PHP:
                  =AND($A2<>"",COUNTIF(Sheet1!$B$2:$B$1000000,$A2)=0
                  فایل های پیوست شده
                  Last edited by Javid Mokhtari; 2014/12/14, 22:39.
                  [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
                  بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
                  [/FONT][/SIZE]
                  [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
                  [/B][/FONT][/SIZE]
                  [/CENTER]
                  [/INDENT]
                  [/FONT]

کامنت

• 1716

• 2012/09/05
                    • 67
                    • 43.00

در شیت 2 ستون موجود در دیتابیس اگر شماره شناسایی رو که در شیت 1 هست پیدا نکنه خطا میده و اگر در شیت 1 بود شماره شناسایی را براتون میاره و اونهایی هم که در شیت 1 نداشتید رو با conditional رنگی کردم
                    فایل های پیوست شده

کامنت

• hamidnsi

• 2014/12/09
                      • 5

خیلی خیلی از محبتتون ممنونم .

کامنت

چند لحظه..