سلام ميخوام يه نمودار بسازم كه محدوده ديتاهاش متغير باشهيعني وقتي ديتا داشت نمودارشو بكشه و نداشت نكشهيه فايلم پيوست كردم كه مثلا فرض كنيد محدوده زرد رنگ پر شد حالا ميخوام اتوماتيك اطلاعات اونم اضافه كنم
محور ايكس متغير در نمودار
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
شما میتونید به جای تعریف یه محدوده استاتیک (ثابت) از محدوده داینامیک استفاده کنید. به این صورت که از تب FORMULAS اکسل روی Name Manager کلیک کنید و یک محدوده داینامیک با معرفی یک اسم و تعریف فرمول به شکل زیر ایجاد کنید و در قسمت داده های نمودارتون از اون استفاده کنید. با این کار به راحتی اگر از محدودتون عددی رو حذف کردین از دیتای چارتتون کم و اگر عددی اضافه کردین به دیتای چارتتون اضافه میشود.
من این کار رو رو فایلتون انجام و ضمیمه کردم.کد:=OFFSET(Sheet1!$A$2;0;0;COUNTA(Sheet1!$A:$A)-1;1)
فایل های پیوست شده -
شما میتونید واسه تمام دیتاهایی که در نمودراتون استفاده میشه به جای استفاده از تعریف محدوده در جزئیات نمودار ابتدا محدوده دیتاتون رو بصورت داینامیک در Name Manager تعریف کنید و سپس از نام آن محدوده در دیتای نمودارتان استفاده کنید، تو پست شماره 2 همین تاپیک فایلی وجود داره که در Name Manager یک محدوده داینامیک به نام Data تعریف شده است که میتونید از اون الگو بگیرید.کامنت
-
با سلام وتبریک سال نو
یکم با فرمولش ور رفتم ولی نشد.علت هم این بود که تو فایل پست 2 تنها یک ستون دیتا هست ولی فایل من 6 تا 8 ستون دوتایی دیتا داره .
در ضمن من این دیتا رو از سایت دیگه ای کپی میکنم رو اکسل ولی چون ستون تاریخ در سایت اصلی حالت لینک دارن به همون صورت هم کپی میشه ایا راهی هست که این حالت از بین بره.
فایل رو ضمیمه میکنم واز توجه دوستان متشکرم.فایل های پیوست شدهکامنت
-
سلام
یا باید از منوی Hayperlink یکی یکی لینکهارو Remove Link یا اینکه با کمک یه ستون دیگه لینکهارو کپی کرده و در ستون کمکی با paste spesial / Value ، پیس کنید و بعد فرمت سل رو به تاریخ تبدیل کنید .
برای اجرای فایل پیوست باید از Flash player استفاده کنیدفایل های پیوست شده[CENTER][SIGPIC][/SIGPIC]
[/CENTER]
[CENTER][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][INDENT]
[CENTER][SIZE=3][URL="https://affstat.adro.co/click/adf04053-f8a6-439a-9ac4-e6a7e6f4b455"][B]اينجا كليك نكنيا ![/B][/URL][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]
[/CENTER]کامنت
-
با سلام
دوستان من هر چی با این فرمول offset کلنجار رفتم نتونستم فرمول مورد نظرم رو ازش در بیارم.(راستش اصلا سر از سبک فرمول نویسی اون در نیاوردم اگر کسی کتاب یا سایت سراغ داره معرفی کنه )ولی با جستجوی بیشتر وسروکله زدن با اکسل دو تا روش پیدا کردم که نمودار رو بصورت نیمه پویا در میاره!!! گفتم اینجا مطرح کنم شاید کسی که تاپیک رو می خونه بدردش بخوره.
روش اول :داده جدید رو وارد کنید وروی نمودار کلیک کنید.اطراف سلهای مورد نظر یک خط ابی رسم میشه . مکان نمارو روی انتهای کادر ابی نگه دارید بصورتیکه بحالت یک فلش دو سر بشه بعد درگش کنید روی داده های جدید .نمودار هم بصورت خودکار اپدیت میشه.
روش دوم:انتخاب محدوده -home- استفاده ازformat as table -رسم نمودار-حالا اگر دیتای تازه خواستید وارد کنید فقط باید با کلید tab روی سلها جابجا بشید.انوقت میبینید که نمودار خودکار اپدیت میشه.
در ضمن این نوشته مربوط به فایل شماره 7 این تاپیک هست
موفق با شیدکامنت
کامنت