نتایج فیلتر بصورت افقی نمایش داده بشه

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • مرتضی حسینی

• 2015/06/07
    • 216
    • 33.00

[حل شده] نتایج فیلتر بصورت افقی نمایش داده بشه

دوستان با توجه به فایل پیوست برای استفاده در بعضی توابع احتیاج دارم وقتی ستون شماره چک را فیلتر می کنم شماره ردیف
    متناظر باآن که با تابع row تعریف شده به ترتیب در ردیف های C1تاL1 به ترتیب صعودی قراربگیرد. 94/6/24
    فایل های پیوست شده
  • generalsamad
    مدير تالار توابع

• 2014/06/22
    • 1496

با سلام
    میتونید بیشتر توضیح دهید؟
    من سوالتون رو متوجه نشدم که چی میخواید
    [CENTER]
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    [/CENTER]

کامنت

• مرتضی حسینی

• 2015/06/07
      • 216
      • 33.00

باسلام مجدد من هربار ممکنه شماره چکهای مختلفی رو فیلتر کنم و درهر بار شماره ردیف متناظر با ان نیز تغییر خواهد کرد ضمنا" شماره چکها و ردیفها ممکنه خیلی زیاد باشه فعلا من چند تا رو نوشتم .حالا هروقت چند شماره چک فیلترمیشه
      شماره ردیف متناظر با اون که در بیشتر مواقع به ترتیب نیستند و بین انها فاصله چند تایی است تغییر می کنه اگه بتونم کاری کنم ردیف متناظر با هر شماره چک به ترتیب در ستون c1 و d1 و.. تا l1 قرار بگیره مشکل حله .برای ردیف اول در سلc 1 فرمول (subtotal(5;a3:a26= استفاده میشه کرد . برای d1 که شماره ردیف 15 باید بنشینه و ستونهای بعدی چه باید کرد؟ فایل رو مجدد گذاشتم 94/6/25
      فایل های پیوست شده

کامنت

• ebitary

• 2012/06/12
        • 53
        • 79.00

نوشته اصلی توسط مرتضی حسینی
        باسلام مجدد من هربار ممکنه شماره چکهای مختلفی رو فیلتر کنم و درهر بار شماره ردیف متناظر با ان نیز تغییر خواهد کرد ضمنا" شماره چکها و ردیفها ممکنه خیلی زیاد باشه فعلا من چند تا رو نوشتم .حالا هروقت چند شماره چک فیلترمیشه
        شماره ردیف متناظر با اون که در بیشتر مواقع به ترتیب نیستند و بین انها فاصله چند تایی است تغییر می کنه اگه بتونم کاری کنم ردیف متناظر با هر شماره چک به ترتیب در ستون c1 و d1 و.. تا l1 قرار بگیره مشکل حله .برای ردیف اول در سلc 1 فرمول (subtotal(5;a3:a26= استفاده میشه کرد . برای d1 که شماره ردیف 15 باید بنشینه و ستونهای بعدی چه باید کرد؟ فایل رو مجدد گذاشتم 94/6/25
        سلام
        با استفاده از یک ستون کملی یک فایل تهیه شد
        ملاحظه بفرمایید
        فایل های پیوست شده
        [CENTER]:wcom:[/CENTER]

کامنت

• مرتضی حسینی

• 2015/06/07
          • 216
          • 33.00

با تشکر از ebitary . دوستان دیگر هم اگر سعی کنند به روشی متفاوت مسئله را حل کنند یا
          جواب را ببینند در موارد خاص بکار خواهد امد.
          باز هم تشکر 94/6/25

کامنت

چند لحظه..