محاسبه مانده صندوق پس از برداشت یا واریز

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Ali-Zali

• 2016/05/27
    • 27
    • 14.00

[حل شده] محاسبه مانده صندوق پس از برداشت یا واریز

سلام و خسته نباشید

یه فایل صندوق درست کردم مثل فایل ضمیمه

میخوام با توجه به اینکه شخص واریز داشته یا برداشت مانده کم یا زیاد بشه.

یعنی خودش ببینه که تو اون سطر، سلول واریز حاوی عدد هست یا سلول برداشت
    و اگه واریز بود آخرین مبلغ موجودی صندوق رو بهش اضافه کنه و حاصل رو در ستون مانده بنویسه
    و اگه برداشت بود از آخرین مبلغ موجودی صندوق کمش کنه و حاصل رو در ستون مانده بنویسه

مثل فایل صوزت حسابی که بانک ها ایمیل میکنن
    ممنون
    فایل های پیوست شده
  • rjfri

• 2016/08/16
    • 236
    • 44.00

منظورتون اینه ؟
    فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
      • 3341

با سلام

از فرمول ذیل استفاده کنید.

چون محدوده دیتای شما بصورت table میباشد سطرهای خالی را حذف کنید چون بصورت اتوماتیک با ورود دیتا سطر اضافه میگردد

کد PHP:
      =SUM([واریز])-SUM([برداشت]) 
      فایل های پیوست شده

کامنت

• Ali-Zali

• 2016/05/27
        • 27
        • 14.00

نوشته اصلی توسط iranweld
        با سلام

از فرمول ذیل استفاده کنید.

چون محدوده دیتای شما بصورت table میباشد سطرهای خالی را حذف کنید چون بصورت اتوماتیک با ورود دیتا سطر اضافه میگردد

کد PHP:
        =SUM([واریز])-SUM([برداشت]) 

یه فرق ریزی بین کار من وشما هست که ...(فایل ضمیمه فایلی هست که خودم مبتدیانه نوشتم )
        مال خودم درسته ، همونی هستش که میخوام اما یه چیزی تو فایل شما هست که کاش میتونستم منم تو فایلم بگنجیم ولی بلد نیستم
        ***مزیت فایل خودم:
        تو فایل من ، وقتی یه مبلغی واریز یا برداشت میشه ( مثلا شیت a رو ببینید ) مانده فقط در همون سطر تغییر میکنه یعنی میتونی ببینی تا قبل از اون واریز یا برداشت چقدر داشتی
        ***عیب فایل خودم:
        وقتی به قول شما میام با وارد کردن دیتا و زدن اینتر از ساخته شدن اتوماتیک جدول بهره ببرم دیگه فرمول های ستون j (مانده ) اجرا نمیشن یعنی دیگه باوارد کردن مبلغ واریز یا برداشتی مبلغ مانده auto ظاهر نمیشه
        ***مزیت فایل شما:
        در حالی که در فایل شما با وارد کردن دیتا در آخرین سطر جدول فرمول سلول های قبلی ستون مانده در سلول مربوطه کپی و اجرا میشه
        ***عیب فایل شما:
        بدیه فایل شما اینه که عدد ستون مانده از اولین سطر با هربار وارد کردن دیتا تغییر میکنه
        یعنی وقتی یه هفته بعد آخرین تراکنش ، تراکنش جدیدی وارد میشه عدد تمامی سلول ها از اولین تا آخرین سطر موجود تغییر میکنه

جمع بندی :
        میخوام کاری کنم که وقتی در یک سلولی ( مثلا c1 ) یک فرمولی رو نوشتم
        با رفتن به سطر بعد در سلول پایینی ( یعنی c2 ) همون فرمول رو اعمال کنه بدون اینکه سلول c1 رو درگ و کپی کنم
        ممنون میشم نحوه انجام اینکار رو بهم یاد بدید تا اینکه فایل آماده بهم بدید

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم و پوزش بابت طولانی شدن مطلب و توضیحاتم

با تشکر فراوان
        فایل های پیوست شده

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
          • 3341

با سلام

فرمول اصلاح شد.

این فرمول را در اولین ردیف مانده وارد کنید اگر دیتای شما بصورت جدول نبود فرمول را برای کلیه سلولها به سمت پایین درگ نمایید

کد PHP:
          =sum($f$3:f3)-sum($g$3:g3
          فایل های پیوست شده

کامنت

• Ali-Zali

• 2016/05/27
            • 27
            • 14.00

نوشته اصلی توسط iranweld
            با سلام

فرمول اصلاح شد.

این فرمول را در اولین ردیف مانده وارد کنید اگر دیتای شما بصورت جدول نبود فرمول را برای کلیه سلولها به سمت پایین درگ نمایید

کد PHP:
            =sum($f$3:f3)-sum($g$3:g3

فرمول یه ایرادی داره
            سلول j6 فرمولش میگه از j3 تا همون j6 ( که الان داخل هستیم ) رو جمع و تفریق کن

اما

سلول j7 به بعد فرمول میگه تا آخرین ردیف موجود در جدول رو باهم جمع و تفریق کن

یعنی اگه مثلا جدول تا ردیف 26 هم ادامه پیدا کنه فرمول سلول j7 به این شکل تغییر میکنه

کد:
            =SUM($F$3:F26)-SUM($G$3:G26)

.
            در حالی که باید بگه تا f7 و g7 رو با هم جمع و نفریق کن
            و همینطور سلول های دیگه همه متناسب با ردیف خودشون تا f و g همون ردیف رو حمع و تفریق کنن
            Last edited by Ali-Zali; 2017/03/19, 14:36.

کامنت

• Ali-Zali

• 2016/05/27
              • 27
              • 14.00

راستی به این سوالم پاسخ داده نشد که چطور به اکسل بگم که:

فرمول سلول j3 رو همین جور تا جایی که دیتا وارد میشه برای سلول های زیر خودش کپی ، تکرار و اجرا کنه
              بدون اینکه بخوام از درگ کردن استفاده کنم

فک کنید یه جدولی هست که فقط سه سطر داره ولی با افزایش تعداد سطر ها و وارد کردن دیتا جدول بزرگتر میشه و فرمول آخرین سطرش هی تعمیم پیدا میکنه به سطر های دیگه به طوری که خودش رو با اعداد سطر جدید مطابقت میده
              کاری که شما در فایلتون کردید ولی یاد ندادید چطوری منم این کار رو برای فایل های دیگه ام انجام بدم
              ممنون

کامنت

• Javid Mokhtari
                مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                • 1212
                • 73.00

نوشته اصلی توسط Ali-Zali
                راستی به این سوالم پاسخ داده نشد که چطور به اکسل بگم که:

فرمول سلول j3 رو همین جور تا جایی که دیتا وارد میشه برای سلول های زیر خودش کپی ، تکرار و اجرا کنه
                بدون اینکه بخوام از درگ کردن استفاده کنم

فک کنید یه جدولی هست که فقط سه سطر داره ولی با افزایش تعداد سطر ها و وارد کردن دیتا جدول بزرگتر میشه و فرمول آخرین سطرش هی تعمیم پیدا میکنه به سطر های دیگه به طوری که خودش رو با اعداد سطر جدید مطابقت میده
                کاری که شما در فایلتون کردید ولی یاد ندادید چطوری منم این کار رو برای فایل های دیگه ام انجام بدم
                ممنون
                با سلام

اینکه فرمولها در فایل شما بصورت اتوماتیک درگ نمیشه مشکل از خود فایل شماست...

برای رفع مشکل یه فایل جدید بسازین و فرمولهارو اونجا انتقال بدین
                [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
                بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
                [/FONT][/SIZE]
                [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
                [/B][/FONT][/SIZE]
                [/CENTER]
                [/INDENT]
                [/FONT]

کامنت

چند لحظه..