باز هم vba

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • امین نیما

• 2015/05/24
    • 110

[حل شده] باز هم vba

با سلام به همه دوستان
    مشکل من اینه که در کامپیوتر محل کار میتونم در محیط vba فارسی تایپ کنم برای نوشتن فرمول ولی در لب تاپ شخصی امکان نوشتن فارسی در محیط vba وجود نداره
    دلیل این رخداد چیست و ایا راه حلی وجود داره
    نسخه آفیس بنده در هر 2 کامپیوتر 2007 است
    با تشکر از راهنمایی شما
  • abootorab

• 2014/10/17
    • 351

نوشته اصلی توسط امین نیما
    با سلام به همه دوستان
    مشکل من اینه که در کامپیوتر محل کار میتونم در محیط vba فارسی تایپ کنم برای نوشتن فرمول ولی در لب تاپ شخصی امکان نوشتن فارسی در محیط vba وجود نداره
    دلیل این رخداد چیست و ایا راه حلی وجود داره
    نسخه آفیس بنده در هر 2 کامپیوتر 2007 است
    با تشکر از راهنمایی شما
    با درود
    احتمالا مربوط به تنظیمات ویندوزتون هست، از Control Panel و سپس Region and Language تنظیمات مربوط به زبان فارسی رو چک کنید.

کامنت

• امین نیما

• 2015/05/24
      • 110

نوشته اصلی توسط abootorab
      با درود
      احتمالا مربوط به تنظیمات ویندوزتون هست، از Control Panel و سپس Region and Language تنظیمات مربوط به زبان فارسی رو چک کنید.
      فرموده شما انجام شد ولی زبان فارسی در کامپیوتر من معرفی شده و در قسمت های دیگه از جمله اکسل ،ورد و... فارسی تایپ میکنه و مشکلی نداره ولی در محیط vba زمانی که زبان را به فارسی تغییر میدهم شبیه زبان یونانی تایپ میشه کلمات
      دوستان لطفا راهنمایی بفرمایند
      با تشکر

کامنت

• Alireza
        مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
        • 648
        • 80.00

سلام
        همونطوری که دوستمون گفتند باید از تنظیمات control panel باید مشکل رو حل کنید
        [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
        [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
        [/CENTER]

کامنت

• iranweld

• 2015/03/29
          • 3341

با سلام

تمام فونتهای ویندوزی که در تایپ فارسی مشکل نداره را در ویندوز دوم نصب کنید ببنید مشکل حل میشود

کامنت

• امین نیما

• 2015/05/24
            • 110

نوشته اصلی توسط Alireza
            سلام
            همونطوری که دوستمون گفتند باید از تنظیمات control panel باید مشکل رو حل کنید
            با تشکر از دوستان
            همون طور که فرمودین انجام شد در کنترل پنل تغیراتی دادم که درست شد مشکل vba فارسی تایپ کردن

کامنت

چند لحظه..