کدی جهت کلید : دیگر نمایش داده نشود !
Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X
-
سلام
شما میخواین با زدن این تیک کلا فرم رو نمایش نده یا تب خاصی میخواین مخفی بشه؟ -
می خوام با زدن اون کلید کلا دیگه از اون دفعه به بعد فرم نمایش داده نشه و فقط این فرم از طریق کلید Help اجرا بشه.
مثل برنامه ای کامپیوتری که بعد از نصب و اولین اجرا یک Popup بالا میاد و در مورد برنامه توضیح میده و در اون پایین همچین گزینه ای داره که با زدنش در اجراهای بعدی برنامه دیگه از این Popup خبری نیست!
خیلی ممنونمکامنت
-
شما باید به این طریق عمل کنید که یک سلول در یکی از شیت ها (تفاوتی نمیکنه) به این موضوع اختصاص بدین. مثلا اگر سلول ۱ بود تیک خورده باشه و اگر ۰ بود تیک نخورده باشه. بعد موقع لود فایل این سلول رو بررسی کنه
اگر میخواین حرفه ای تر و کاملتر عمل کنید میتونین موقع لود فرم هم این موضوع رو بررسی کنید و مطابق اون تیک رو بذارین یا بردارین. همچنین موقع زدن دکمه ورود میشه وضعیت تیک رو تغییر دادکامنت
-
با سلام...
پیرو راهنمایی دوست عزیزمون آقا امیر فایل پیوست رو مشاهده کنید...فایل های پیوست شده[FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان
شرکت در دوره:
[/FONT][/SIZE]
[SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
[/B][/FONT][/SIZE]
[/CENTER]
[/INDENT]
[/FONT]کامنت
-
بی نهایت ممنونم خیلی عالیه مرسیییی، اگر می شد جوری بشه که مدیریت 1 و 0 سلول a1 بنحوی در خود کد و در جایی غیر از شیت ها انجام بشه که فوق العاده میشد، گر چه این کد هم برام خیلی ارزشمند و عالی هست و در تمام کارهام ازش استفاده می کنم . متشکرمممکامنت
-
0 و 1 رو نمیشه داخل کد گذاشت. چون باید جایی باشه که بشه تغییرش داد. داخل کدها رو نمیشه تغییر داد. میشه از ریجستری ویندوز استفاده کرد اما به نظرم نیازی به این کارها نیست. همون یک سلول کافیهکامنت
-
آهان متوجه شدم ، با این حساب همین روش عالیه، نیازی نیست به مبخث رجیستری ویندوز وارد بشیم همین جا ، جامون خوبه ، هوای ما رو داشته باشید ما خیلی سوال داریم و پیوسته به شما و سایر عزیزان زحمت میدیم ، خیلی خیلی ممنونمکامنت
-
خواهش می کنم جناب قاسمیان عزیز، نفرمایید، خیلی هم ممنونم از راهنمایی های شما استاد عزیز
آهان متوجه شدم ، با این حساب همین روش عالیه، نیازی نیست به مبخث رجیستری ویندوز وارد بشیم همین جا ، جامون خوبه ، هوای ما رو داشته باشید ما خیلی سوال داریم و پیوسته به شما و سایر عزیزان زحمت میدیم ، خیلی خیلی ممنونم
فقط لطف کنید هر سوالی که به نتیجه رسید تاپیک مربوطه رو حل شده کنیدکامنت
-
بروی چشم حتما ، موارد حل شده رو، به وضعیت حل شده تغییر خواهم داد.کامنت
کامنت