کدی جهت کلید : دیگر نمایش داده نشود !

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Skynet

• 2017/03/02
    • 142

[حل شده] کدی جهت کلید : دیگر نمایش داده نشود !

با سلام و احترام
    یک فرم طراحی کردم که در هر بار اجرای اکسل، فرم مربوطه بالا آمده و نمایش می یابد، یک کلید در پایین فرم با عنوان " دیگر نمایش داده نشود " تعبیه شده تا با یک بار کلیک بر روی آن در دفعات بعدی اجرای فایل اکسل، این فرم دیگر نمایش داده نشود، کد مربوط به این کلید چیست ؟
    Click image for larger version

Name:	22.jpg
Views:	1
Size:	83.6 کیلو بایت
ID:	145329
    فایل های پیوست شده
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

سلام
    شما میخواین با زدن این تیک کلا فرم رو نمایش نده یا تب خاصی میخواین مخفی بشه؟

کامنت

• Skynet

• 2017/03/02
      • 142

نوشته اصلی توسط Amir Ghasemiyan
      سلام
      شما میخواین با زدن این تیک کلا فرم رو نمایش نده یا تب خاصی میخواین مخفی بشه؟
      سلام
      می خوام با زدن اون کلید کلا دیگه از اون دفعه به بعد فرم نمایش داده نشه و فقط این فرم از طریق کلید Help اجرا بشه.
      مثل برنامه ای کامپیوتری که بعد از نصب و اولین اجرا یک Popup بالا میاد و در مورد برنامه توضیح میده و در اون پایین همچین گزینه ای داره که با زدنش در اجراهای بعدی برنامه دیگه از این Popup خبری نیست!
      خیلی ممنونم

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
        • 4598
        • 100.00

شما باید به این طریق عمل کنید که یک سلول در یکی از شیت ها (تفاوتی نمیکنه) به این موضوع اختصاص بدین. مثلا اگر سلول ۱ بود تیک خورده باشه و اگر ۰ بود تیک نخورده باشه. بعد موقع لود فایل این سلول رو بررسی کنه
        اگر میخواین حرفه ای تر و کاملتر عمل کنید میتونین موقع لود فرم هم این موضوع رو بررسی کنید و مطابق اون تیک رو بذارین یا بردارین. همچنین موقع زدن دکمه ورود میشه وضعیت تیک رو تغییر داد

کامنت

• Skynet

• 2017/03/02
          • 142

خیلی ممنونم از راهنماییتون، ولی من اصلن برنامه نویسی نمی دونم ، فقط در حد استفاده از کدهای ساخته شده

Sent from my D5803 using Tapatalk
          Last edited by Skynet; 2017/03/13, 08:06.

کامنت

• Skynet

• 2017/03/02
            • 142

فکر می کنم شانسی برای داشتن همچین کدی ندارم

کامنت

• Javid Mokhtari
              مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
              • 1212
              • 73.00

نوشته اصلی توسط Skynet
              فکر می کنم شانسی برای داشتن همچین کدی ندارم
              با سلام...

پیرو راهنمایی دوست عزیزمون آقا امیر فایل پیوست رو مشاهده کنید...
              فایل های پیوست شده
              [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
              بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
              [/FONT][/SIZE]
              [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
              [/B][/FONT][/SIZE]
              [/CENTER]
              [/INDENT]
              [/FONT]

کامنت

• Skynet

• 2017/03/02
                • 142

نوشته اصلی توسط jansiz hayat
                با سلام...

خیلی خیلی ممنونم در اولین فرصت ممکن و دسترسی به سیستم فایل رو مشاهده می کنم، مرسییییی

Sent from my D5803 using Tapatalk

کامنت

• Skynet

• 2017/03/02
                  • 142

نوشته اصلی توسط jansiz hayat
                  با سلام...

باسلام و احترام
                  بی نهایت ممنونم خیلی عالیه مرسیییی، اگر می شد جوری بشه که مدیریت 1 و 0 سلول a1 بنحوی در خود کد و در جایی غیر از شیت ها انجام بشه که فوق العاده میشد، گر چه این کد هم برام خیلی ارزشمند و عالی هست و در تمام کارهام ازش استفاده می کنم . متشکرممم

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                    • 4598
                    • 100.00

نوشته اصلی توسط Skynet
                    باسلام و احترام
                    بی نهایت ممنونم خیلی عالیه مرسیییی، اگر می شد جوری بشه که مدیریت 1 و 0 سلول a1 بنحوی در خود کد و در جایی غیر از شیت ها انجام بشه که فوق العاده میشد، گر چه این کد هم برام خیلی ارزشمند و عالی هست و در تمام کارهام ازش استفاده می کنم . متشکرممم
                    ببخشید فرصت نشد فایل نمونه تقدیم کنم. دوست عزیزم زحمتشو کشید
                    0 و 1 رو نمیشه داخل کد گذاشت. چون باید جایی باشه که بشه تغییرش داد. داخل کدها رو نمیشه تغییر داد. میشه از ریجستری ویندوز استفاده کرد اما به نظرم نیازی به این کارها نیست. همون یک سلول کافیه

کامنت

• Skynet

• 2017/03/02
                      • 142

ببخشید فرصت نشد فایل نمونه تقدیم کنم. دوست عزیزم زحمتشو کشید
                      0 و 1 رو نمیشه داخل کد گذاشت. چون باید جایی باشه که بشه تغییرش داد. داخل کدها رو نمیشه تغییر داد. میشه از ریجستری ویندوز استفاده کرد اما به نظرم نیازی به این کارها نیست. همون یک سلول کافیه
                      خواهش می کنم جناب قاسمیان عزیز، نفرمایید، خیلی هم ممنونم از راهنمایی های شما استاد عزیز
                      آهان متوجه شدم ، با این حساب همین روش عالیه، نیازی نیست به مبخث رجیستری ویندوز وارد بشیم همین جا ، جامون خوبه ، هوای ما رو داشته باشید ما خیلی سوال داریم و پیوسته به شما و سایر عزیزان زحمت میدیم ، خیلی خیلی ممنونم

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
                        • 4598
                        • 100.00

نوشته اصلی توسط Skynet
                        خواهش می کنم جناب قاسمیان عزیز، نفرمایید، خیلی هم ممنونم از راهنمایی های شما استاد عزیز
                        آهان متوجه شدم ، با این حساب همین روش عالیه، نیازی نیست به مبخث رجیستری ویندوز وارد بشیم همین جا ، جامون خوبه ، هوای ما رو داشته باشید ما خیلی سوال داریم و پیوسته به شما و سایر عزیزان زحمت میدیم ، خیلی خیلی ممنونم
                        خواهش میکنم. من و سایر دوستان در خدمتیم
                        فقط لطف کنید هر سوالی که به نتیجه رسید تاپیک مربوطه رو حل شده کنید

کامنت

• Skynet

• 2017/03/02
                          • 142

خواهش میکنم. من و سایر دوستان در خدمتیم
                          فقط لطف کنید هر سوالی که به نتیجه رسید تاپیک مربوطه رو حل شده کنید
                          خواهش می کنم، خیلی خیلی ممنونم از شما و سایر عزیزان، خیلی بزرگوار هستید بی نهایت ممنونم از لطفتون.
                          بروی چشم حتما ، موارد حل شده رو، به وضعیت حل شده تغییر خواهم داد.

کامنت

چند لحظه..