ایجاد تب های مستقل در فرم !

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Skynet

• 2017/03/02
    • 142

[حل شده] ایجاد تب های مستقل در فرم !

با سلام و احترام
    امیدوارم به درخواستم نخندید! من یک فرم ساده طراحی کردم که شامل دو تب هست، می خوام دو تا عکس مختلف در هر صفحه در این تب ها وجود داشته باشه همین !
    اگر هم ممکن هست تب ها به سمت راست منتقل بشه ( الان سمت چپ هستند )
    خیلی ممنونم

Click image for larger version

Name:	Untitled.png
Views:	1
Size:	70.2 کیلو بایت
ID:	145331

لینک درخواست قبلی که هیچ عزیزی پاسخی نداد و من مجبورم تکته تکه سوال کنم تا بلاخره اون فرم مد نظر رو دربیارم
    فایل های پیوست شده
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

نوشته اصلی توسط Skynet
    با سلام و احترام
    امیدوارم به درخواستم نخندید! من یک فرم ساده طراحی کردم که شامل دو تب هست، می خوام دو تا عکس مختلف در هر صفحه در این تب ها وجود داشته باشه همین !
    اگر هم ممکن هست تب ها به سمت راست منتقل بشه ( الان سمت چپ هستند )
    خیلی ممنونم

[ATTACH=CONFIG]14484[/ATTACH]

لینک درخواست قبلی که هیچ عزیزی پاسخی نداد و من مجبورم تکته تکه سوال کنم تا بلاخره اون فرم مد نظر رو دربیارم
    http://forum.exceliran.com/showthrea...%D8%A8%D8%B1-!
    با سلام...
    در رابطه با راست چین کردن، ابتدا فرم را انتخاب سپس از قسمت Properties (سمت چپ) گزینه RightToLeft را True کنید.

درمورد عکس ها هم آیا عکس ها همیشه ثابت خواهد بود یا ممکنه بعدا تغییر کنه..؟
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

• Skynet

• 2017/03/02
      • 142

نوشته اصلی توسط jansiz hayat
      با سلام...
      در رابطه با راست چین کردن، ابتدا فرم را انتخاب سپس از قسمت Properties (سمت چپ) گزینه RightToLeft را True کنید.

با سلام و احترام
      خیلی ممنونم از توجه شما
      عکسها ثابت می مونه، یعنی من عکس موردنظرمو جایگزین می کنم و دیگه ثابت می مونه

Sent from my D5803 using Tapatalk

کامنت

• Skynet

• 2017/03/02
        • 142

با سلام...

با سلام و احترام
        1- در مورد راست چین کردن تب ، گزینه ای به نام RightToLeft در بخش Properties پیدا نکردم !

Name:	1.jpg
Size:	347.2 کیلو بایت
ID:	131947
        2- در مورد عکس هم ، قصد دارم یک عکس با رزولیش 1756 در 712 بصورت Portrait قرار بدم ، درنتیجه ظاهرا" به یک اسکرول بار جهت پیمایش عکس نیاز خواهم داشت !
        من یک پست از جناب پارسا دیدم در مورد کد اسکرول بار :

از کد پیمایش عمودی در فرم که ایشان ارائه داده بودند استفاده کردم ولی کل فرم تحت تاثیر اسکرول بار قرار میگیره، اما من قصد دارم در این مثال فقط عکس تحت تاثیر اسکرول بار قرار بگیره !
        کد پیمایش عمودی در فرم :
        کد:
        [COLOR=#007700]Private [/COLOR][COLOR=#0000BB]Sub UserForm_Activate[/COLOR][COLOR=#007700]()[/COLOR][COLOR=#0000BB]With Me
        [/COLOR][COLOR=#007700].[/COLOR][COLOR=#0000BB]ScrollBars [/COLOR][COLOR=#007700]= [/COLOR][COLOR=#0000BB]fmScrollBarsVertical
        [/COLOR][COLOR=#007700].[/COLOR][COLOR=#0000BB]ScrollHeight [/COLOR][COLOR=#007700]= .[/COLOR][COLOR=#0000BB]InsideHeight [/COLOR][COLOR=#007700]* [/COLOR][COLOR=#0000BB]2
        End With [/COLOR][COLOR=#0000BB]End Sub[/COLOR]
        نمونه :

Name:	22.jpg
Size:	460.5 کیلو بایت
ID:	131948

خیلی ممنونم از شما
        فایل های پیوست شده
        Last edited by Skynet; 2017/03/14, 22:13.

کامنت

• Javid Mokhtari
          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
          • 1212
          • 73.00

فعلا به سیستم دسترسی ندارم.ولی در مورد راست چین کردن تب رو نه، خود userform رو انتخاب کنید.
          [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری

شرکت در دوره:
          [/FONT][/SIZE]
          [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
          [/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]
          [/INDENT]
          [/FONT]

کامنت

• Skynet

• 2017/03/02
            • 142

فعلا به سیستم دسترسی ندارم.ولی در مورد راست چین کردن تب رو نه، خود userform رو انتخاب کنید.
            اوکی پیداش کردم خیلی ممنونم

کامنت

• Skynet

• 2017/03/02
              • 142

با سلام و احترام خدمت استاد عزیز ، سال نو مبارک ان شالله که سال خوب و پربرکتی همراه با سلامتی در کنار اعضای خانواده داشته باشید.
              با راهنمایی ها شما استاد عزیز و Amir Ghasemiyan عزیز
              تونستم فایل رو تا اینجا پیش ببرم :

Name:	new.jpg
Size:	245.5 کیلو بایت
ID:	131979

الان تنها دو سوال باقی مونده که اگر محبت کنید بررسی بفرمایید خیلی خیلی ممنون میشم:

1- چطور اسکرول بار رو به عکس متصل کنم که با پیمایش اسکرول مابقی تصویر هم مشخص بشه ؟!
              کدی که جناب پارسا در این پست معرفی کردند فکر می کنم بتونه کمک کنه :

در این پست جناب پارسا ذکر کردند که :
              « ضمنا" SCROLL BAR ها را مي توان براي فريم هاي داخل يوزرفرم هم به کار بست، براي اين کار همان کدهاي فوق را به کار ببنديد فقط نام فريم مربوطه را بعد از عبارت With Me در کد ها اضافه کنيد، مانند:
              With Me.Frame1 »
              اما من هر چقدر سعی کردم موفق نشدم در این فرم به شیوه ای که گفتن عمل کنم !

پیمایش عمودی در اسکرول بار :
              کد:
              [COLOR=#007700][FONT=monospace]Private [/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]Sub UserForm_Activate[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]()
              [/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]With Me
              [/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace].[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]ScrollBars [/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]= [/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]fmScrollBarsVertical
              [/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace].[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]ScrollHeight [/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]= .[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]InsideHeight [/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]* [/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]2
              End With
              End Sub  [/FONT][/COLOR]
              2- چطور محتوای صفحه " اهداف" رو از صفحه "راهنمای کامل" جدا کنم ؟! چون الان این محتوا در هر دو صفحه دیده میشه !

ممنونم از لطفتون
              فایل های پیوست شده
              Last edited by Skynet; 2017/03/21, 14:14.

کامنت

• Javid Mokhtari
                مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                • 1212
                • 73.00

نوشته اصلی توسط Skynet
                با سلام و احترام خدمت استاد عزیز ، سال نو مبارک ان شالله که سال خوب و پربرکتی همراه با سلامتی در کنار اعضای خانواده داشته باشید.
                با راهنمایی ها شما استاد عزیز و Amir Ghasemiyan عزیز
                تونستم فایل رو تا اینجا پیش ببرم :
                [ATTACH=CONFIG]14537[/ATTACH]

الان تنها دو سوال باقی مونده که اگر محبت کنید بررسی بفرمایید خیلی خیلی ممنون میشم:

1- چطور اسکرول بار رو به عکس متصل کنم که با پیمایش اسکرول مابقی تصویر هم مشخص بشه ؟!
                کدی که جناب پارسا در این پست معرفی کردند فکر می کنم بتونه کمک کنه :

در این پست جناب پارسا ذکر کردند که :
                « ضمنا" SCROLL BAR ها را مي توان براي فريم هاي داخل يوزرفرم هم به کار بست، براي اين کار همان کدهاي فوق را به کار ببنديد فقط نام فريم مربوطه را بعد از عبارت With Me در کد ها اضافه کنيد، مانند:
                With Me.Frame1 »
                اما من هر چقدر سعی کردم موفق نشدم در این فرم به شیوه ای که گفتن عمل کنم !

پیمایش عمودی در اسکرول بار :
                کد:
                [COLOR=#007700][FONT=monospace]Private [/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]Sub UserForm_Activate[/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]()
                [/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]With Me
                [/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace].[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]ScrollBars [/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]= [/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]fmScrollBarsVertical
                [/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace].[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]ScrollHeight [/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]= .[/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]InsideHeight [/FONT][/COLOR][COLOR=#007700][FONT=monospace]* [/FONT][/COLOR][COLOR=#0000BB][FONT=monospace]2
                End With
                End Sub  [/FONT][/COLOR]
                2- چطور محتوای صفحه " اهداف" رو از صفحه "راهنمای کامل" جدا کنم ؟! چون الان این محتوا در هر دو صفحه دیده میشه !

ممنونم از لطفتون
                با سلام...

شما ابتدا یدونه MultiPage درست کنین سپس داخل Page های اون Frame خودتون رو قرار بدین بعد از کد زیر استفاده کنید:

کد HTML:
                Private Sub UserForm_Activate()
                With Me.Frame1
                .ScrollBars = fmScrollBarsBoth
                .ScrollHeight = .InsideHeight * 2
                .ScrollWidth = .InsideWidth * 2
                End With
                End Sub
                در Frame های دیگه هم همین کد رو قرار بدین و فقط نام Frame شما هرچی بود اون رو تغییر بدین...

مثلا در اینجا نام Frame ما Frame1 هستش.ولی اگر نام Frame ما مثلا pic بود کد به شکر زیر در میومد:

کد HTML:
                With Me.pic
                End With
                End Sub
                فایل های پیوست شده
                Last edited by Javid Mokhtari; 2017/03/21, 17:08.

شرکت در دوره:
                [/FONT][/SIZE]
                [/B][/FONT][/SIZE]
                [/CENTER]
                [/INDENT]
                [/FONT]

کامنت

• Skynet

• 2017/03/02
                  • 142

با سلام...

شما ابتدا یدونه MultiPage درست کنین سپس داخل Page های اون Frame خودتون رو قرار بدین بعد از کد زیر استفاده کنید:

کد HTML:
                  With Me.Frame1
                  End With
                  End Sub
                  در Frame های دیگه هم همین کد رو قرار بدین و فقط نام Frame شما هرچی بود اون رو تغییر بدین...

مثلا در اینجا نام Frame ما Frame1 هستش.ولی اگر نام Frame ما مثلا pic بود کد به شکر زیر در میومد:

کد HTML:
                  With Me.pic
                  End With
                  End Sub

بینهایت از شما استاد عزیز ممنونم به بهترین نحو ممکن مشکل رو حل کردید خیلی خیلی ممنونم از شما .

Name:	1.png
Size:	103.6 کیلو بایت
ID:	131983
                  فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..