ایجاد فاکتور آماده (فوری)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • mi.b
    • 2017/03/15
    • 1

پرسش ایجاد فاکتور آماده (فوری)

با سلام خدمت دوستان
    من در یک تعمیرگاه خودرو مشغول هستم. قصد دارم برای اونجا با اکسل خدمات و قطعاتی که به مشتری ارائه می کنیم فاکتور کنم و قیمت و هزینه ها به طور کامل با مشخصات ماشین و خود مشتری به صورت جداگانه برای هر مشتری فاکتور صادر کنم.
    در کنار این موضوع میخام اطلاعات مشتری تو اکسل ثبت بشه تا وقتی مشتری قبلی اومد دوباره براش اطلاعات پر نکنم و فقط با انتخاب اسمش سایر گزینه ها به صورت اتوماتیک پر بشن و همچنین سوابق کاری که سری قبل براش انجام دادیم یا ثبت شده هم نشون داده بشن
    ممنون میشم راهنماییم کنید
  • rahi_feri

• 2014/08/08
    • 524
    • 94.67

سلام
    یه گشتی در نت بزنید مشابه درخواست شما وجود داره!
    برخیشون امکانات بهتر دارن که باید بخرید!
    انطباق با کارتون هم الزامیه!
    Last edited by rahi_feri; 2017/03/15, 19:27.
    [B][SIZE=1]بخش امضاء :
    [/SIZE][/B][LEFT]
    [CODE]
    Sub Macro()
    ActiveCell = "IY" & Right(Application.Name, 5)
    With ActiveCell.Characters(Start:=2, Length:=1).Font
    .Name = "Webdings"
    .Color = 255
    End With
    End Sub
    [/CODE]
    [/LEFT]

کامنت

• Javid Mokhtari
      مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
      • 1212
      • 73.00

نوشته اصلی توسط mi.b
      با سلام خدمت دوستان
      من در یک تعمیرگاه خودرو مشغول هستم. قصد دارم برای اونجا با اکسل خدمات و قطعاتی که به مشتری ارائه می کنیم فاکتور کنم و قیمت و هزینه ها به طور کامل با مشخصات ماشین و خود مشتری به صورت جداگانه برای هر مشتری فاکتور صادر کنم.
      در کنار این موضوع میخام اطلاعات مشتری تو اکسل ثبت بشه تا وقتی مشتری قبلی اومد دوباره براش اطلاعات پر نکنم و فقط با انتخاب اسمش سایر گزینه ها به صورت اتوماتیک پر بشن و همچنین سوابق کاری که سری قبل براش انجام دادیم یا ثبت شده هم نشون داده بشن
      ممنون میشم راهنماییم کنید
      با سلام...

اگر نیاز به یک فرم آماده برای کارتون دارین ثبت سفارش کنین.

اگر هم در طراحی فرمتون به مشکل برخوردین ما درخدمتتون هستیم تا کمکتون کنیم.

از اینها هم که بگذریم شما باید یه فرم اولیه مناسب با کار و نیازتون طراحی پیوست کنین تا دوستان بتونن کمک کنن.
      [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
      بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
      [/FONT][/SIZE]
      [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
      [/B][/FONT][/SIZE]
      [/CENTER]
      [/INDENT]
      [/FONT]

کامنت

چند لحظه..