جمع ستون با چند شرط (بعضی از شرط ها اختیاری)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ظهور 313

• 2017/01/20
    • 244

جمع ستون با چند شرط (بعضی از شرط ها اختیاری)

سلام به همه دوستان و اساتید
    میخوام یك ستون رو جمع كنم در صورتی كه چند تا شرط برقرار باشه (البته این كار با تابع sumiifs انجام میشه ولی اینجا كمی متفاوته)

صورت اول: پنج ستون برای بررسی داریم، دو شرط در دو ستون اجباریه و باید حتما موجود باشه اما یك شرط، باید حداقل در یكی از سه ستون موجود باشه

صورت دوم: پنج ستون برای بررسی داریم، دو شرط در دو ستون اجباریه و باید حتما موجود باشه، اما از سه شرط دیگه كه هر كدام در یك ستون باید بررسی بشن، یكی همه كه باشه كافیه

ممنون میشم اگه یكی از اساتید راهنماییم كنه (به سوال قبلی هم هنوز كسی پاسخ نداده)
  • مصطفی رجبی

• 2015/05/24
    • 73
    • 47.00

نوشته اصلی توسط ظهور 313
    میخوام یك ستون رو جمع كنم در صورتی كه چند تا شرط برقرار باشه (البته این كار با تابع sumiifs انجام میشه ولی اینجا كمی متفاوته)

صورت اول: پنج ستون برای بررسی داریم، دو شرط در دو ستون اجباریه و باید حتما موجود باشه اما یك شرط، باید حداقل در یكی از سه ستون موجود باشه

صورت دوم: پنج ستون برای بررسی داریم، دو شرط در دو ستون اجباریه و باید حتما موجود باشه، اما از سه شرط دیگه كه هر كدام در یك ستون باید بررسی بشن، یكی همه كه باشه كافیه

ممنون میشم اگه یكی از اساتید راهنماییم كنه (به سوال قبلی هم هنوز كسی پاسخ نداده)
    سلام اگه براتون ممکنه فایلتون رو بزارید تا بیشتر بتونم کمکتون کنم.

کامنت

• Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
      • 4599
      • 100.00

نوشته اصلی توسط ظهور 313

سلام دوست عزیز
      با توضیحاتی که دادید من فکر میکنم نیاز به یک فرمول آرایه ای با ترکیب sum و if دارید. لطفا یک فایل نمونه بذارید تا بهتر بشه راهنمایی کرد

کامنت

• ظهور 313

• 2017/01/20
        • 244

سلام و عرض ادب، ببخشید كه دیر جواب دادم
        فایل نمونه رو براتون ارسال كردم، منتظر جوابتون هستم
        ممنون
        فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..