مجموع سطر ها

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Life24
    • 2017/03/17
    • 4

پرسش مجموع سطر ها

سلام
    دوستان فرض من یک فایل زیر رو دارم که 10000 رکورد (سطر ) داره..و هدف من جمع کردن ، مجموع مبلغ هر نفر هست و هر مشتری هم مشخص نیست..شاید یک چک داشته یا 10 تا شاید 2 تا...
    در این حالت جمع رو چجور باید انجام بدم؟ یعنی تابع sum رو فراخوانی کنم و تک تک روی جمع ها کلیک کنم؟ این جور خیلی زمان بر میشه آخه
    فایل های پیوست شده
  • Amir Ghasemiyan

• 2013/09/20
    • 4598
    • 100.00

نوشته اصلی توسط Life24
    سلام
    دوستان فرض من یک فایل زیر رو دارم که 10000 رکورد (سطر ) داره..و هدف من جمع کردن ، مجموع مبلغ هر نفر هست و هر مشتری هم مشخص نیست..شاید یک چک داشته یا 10 تا شاید 2 تا...
    در این حالت جمع رو چجور باید انجام بدم؟ یعنی تابع sum رو فراخوانی کنم و تک تک روی جمع ها کلیک کنم؟ این جور خیلی زمان بر میشه آخه
    سلام دوست عزیز
    شما اگر نام افراد رو صحیح وارد کنید و مثلا یکبار با پسوند و یکبار بدون پسوند وارد نکرده باشید میتونین از تابع sumif استفاده کنید

کامنت

• Skynet

• 2017/03/02
      • 142

نوشته اصلی توسط Life24
      سلام
      با سلام و احترام
      با اجازه استاد قاسمیان عزیز
      جناب Life24 ممکنه روش زیر هم به نوعی بتونه به شما کمک کنه ، البته سه حرکت رو فایل باید انجام بدید تا جدول خام رو بصورت یک گزارش کامل ببینید! اینکه چطور میشه این گزارش ( جدول نهایی ) بصورت اتوماتیک هر دفعه، با ورود سطرهای جدید در (جدول خام)، آپدیت بشه، مورد جالبی هست که خودم هم مشتاق یادگیریش هستم ! البته میشه با ماکرو این اقدامات تکراری رو ظبط کرد تا هر سری با یک دکمه تمام عملیات تبدیل جدول خام به جدول نهایی بصورت اتوماتیک انجام بشه . ان شالله اساتید عزیز راهنمایی های لازم رو در خصوص امکان آپدیت جدول خام به نهایی داشته باشند .
      در ابتدا : جدول خام
      Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1
Size:	132.7 کیلو بایت
ID:	132002

در انتها :

Name:	2.jpg
Size:	157.5 کیلو بایت
ID:	132003

عملیات لازم جهت تبدیل به حالت نهایی:

1- مرتب سازی جدول با انتخاب محدوده مورد نظر و انتخاب گزینه Sort از تب Data :

Name:	3.jpg
Size:	274.5 کیلو بایت
ID:	132005

2- تبدیل جدول به حالت Subtotal با تنظیمات مربوطه :

Name:	4.jpg
Size:	266.6 کیلو بایت
ID:	132006

3- انتخاب ستون A تا C و اعمال کد زیر در بخش Conditional Formating ، بمنظور های لایت کردن سطر های حاوی Total ( مجموع چک هر شخص ) :
      کد:
      =IFERROR(FIND("Total",$A1:C1),0)<>0

Name:	5.jpg
Size:	336.0 کیلو بایت
ID:	132007

و نهایتا" :

Name:	6.jpg
Size:	124.0 کیلو بایت