انتخاب سلول های مشابه یک ستون

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • amir0914

• 2015/09/20
    • 67

انتخاب سلول های مشابه یک ستون

سلام. خدمت دوستان محترم، برنامه ای میخواستم که وقتی یک سلول رو انتخاب کردم در اون ستون سلول های مشابه (هم نام) اون سلول را به حالت انتخاب دربیاره، البته قبلا از دوستان زحمت کشیده بودن اما بیشتر از 50 تا رو انتخاب نمیکرد. خیلی ممنون
  • Alireza
    مدير تالار تنظيمات اكسل

• 2011/03/01
    • 648
    • 80.00

با سلام
    میتونید از این کد استفاده کنید رنج فایل تا جایی که اطلاعات هست استفاده کنید
    کد PHP:
    Dim LastRow As Long
        With Sheet1
            LastRow 
    = .Cells(.Rows.Count"b").End(xlUp).Row
        End With 
    [CENTER][COLOR=#ffd700]​[/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
    [IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
    [/CENTER]

کامنت

• amir0914

• 2015/09/20
      • 67

مرسی ...اما منظورم این بود من در یک ستون کلی داده دارم میخوام سلولی رو ک انتخاب کردم سلول هایی که در اون ستون هم نام هستند رو همشونه انتخاب کنه. فقط سلول های هم نام. مثلا اگر سلولی که داخلش iran نوشته شده است در اون ستون همه سلول هایی که iran هستند رو انتخاب کنه. در عکس پیوستی هم یک نمونه رو دستی انتخاب کردم. البته قبلا از دوستان نوشته بودند اما بیشتر از 50 تا رو انتخاب نمیکرد.
      فایل های پیوست شده

کامنت

• Javid Mokhtari
        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
        • 1212
        • 73.00

با سلام.

iran
        [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
        بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
        [/FONT][/SIZE]
        [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
        [/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]
        [/INDENT]
        [/FONT]

کامنت

چند لحظه..