[CENTER][COLOR=#ffd700][/COLOR]تنها راهي که به شکست مي انجامد، تلاش نکردن است
[IMG]http://www.graphics18.com/wp-content/uploads/2010/12/yellow-flower23.gif[/IMG]
[/CENTER]
از صبح که این تقویم را دیدم خیلی امیدوار شدم به خودم نه به این دلیل که بلدم به این دلیل که خیلی خیلی بلد نیستم و ضعیفم پس میشه کلی زمان گذاشت خواند به نظر من هر 3 یا 4 سال یک بار اتفاق می افته فایلی را ببینی که گوشهات قرامز بشه واقعا از صبح گوشهام قرمزه اخه خیلی تکنیک جالبی بوده . خیلی هنرمندانه بود در عین ظاهر ساده اش
چطور می شه تقویم میلادی هم ثبت کنیم توی هر سلول کنار شمسی ؟
تصمیم دارم این کار را با چند خط کد VBA و اختصاص یک کامنت برای هر سلول تاریخ شمسی انجام بدم بطوری که معادل میلای اون داخل کامنت قرار بگیره.
به نظر شما چطوره؟
چطور می شه تقویم میلادی هم ثبت کنیم توی هر سلول کنار شمسی ؟
تصمیم دارم این کار را با چند خط کد VBA و اختصاص یک کامنت برای هر سلول تاریخ شمسی انجام بدم بطوری که معادل میلای اون داخل کامنت قرار بگیره.
به نظر شما چطوره؟
به نظر من بهتره میلادی رو مثل تقویم های معمولی خودمون گوشه ی بالای هر سلول کوچیک بنویسه .
دوستان عزیز فایل ضمیمه را ببینید و نظراتتون را بفرماییید.
سلام، كار خيلي جالبي بود، دستتون درد نكنه ، فقط من تقويم رو چك كردم روز اول سال 91 سه شنبه هست كه در تقويم شما دوشنبه شده. چطور ميشه اين مشكل رو برطرف كرد؟[hr]
سلام، كار خيلي جالبي بود، دستتون درد نكنه ، فقط من تقويم رو چك كردم روز اول سال 91 سه شنبه هست كه در تقويم شما دوشنبه شده. چطور ميشه اين مشكل رو برطرف كرد؟
سلام، كار خيلي جالبي بود، دستتون درد نكنه ، فقط من تقويم رو چك كردم روز اول سال 91 سه شنبه هست كه در تقويم شما دوشنبه شده. چطور ميشه اين مشكل رو برطرف كرد؟
با سلام
خيلي خوب بود فقط يه مشكل داره
ائنم اينه كه وقتي تعطيلات رو وارد مي كني تو تمام سال هاي تقويم هم ثبت مي شه مثلاً اگه فرضاً 20 خرداد 90 به دليل خاصي تعطيل شد اي تو تمام سال هاي ديگه اقدام مي شه
کامنت