Standard deviation

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • فاطمه ر
    • 2017/04/02
    • 1

Standard deviation

سلام
    ببخشید من باید نمدار هایی با error bar بکشم داده های من در سه تکرار انجام شده میشه لطفا راهنمایی کنید که Standard deviation چیست و باید چطوری تعیین بشه
  • Skynet

• 2017/03/02
    • 142

نوشته اصلی توسط فاطمه ر
    سلام
    ببخشید من باید نمدار هایی با error bar بکشم داده های من در سه تکرار انجام شده میشه لطفا راهنمایی کنید که Standard deviation چیست و باید چطوری تعیین بشه
    باسلام
    فکر می کنم با جستجوی واژه " رسم error bar در اکسل " در گوگل ، مطالب مفصل و خیلی خوب و ارزشمندی در این خصوص بدست بیارید

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
      • 360
      • 80.00

نوشته اصلی توسط فاطمه ر
      سلام
      باسلام
      Standard deviation یا انحراف معیار که با جذر گرفتن از واریانس داده ها به دست میاد نشان دهنده میزان پراکندگی داده ها حول مقدار میانگین است.. در اکسل با استفاده از تابع var میتوانید واریانس داده ها را حساب کرده و با استفاده از تابع sqrt از آن جذر بگیرد.. حاصل همان انحراف معیار داده ها یا Standard deviation است
      [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
      [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
      [/CENTER]

کامنت

چند لحظه..