تغییر فرمت جدول

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • Cookie

• 2016/11/29
    • 31

[حل شده] تغییر فرمت جدول

با سلام خدمت دوستان عزیز

جدولی دارم که در ستون ها سال و روز قرار گرفته و در سطر اسامی ماه ها.(فایل پیوست)

می خوام اسامی ماه ها رو هم در ستون ها داشته باشم. ولی برای انجام این کار جدول به کلی تغییر خواهد کرد.(چون اسامی ماه ها و روزها و سال ها تکرار بیشتری پیدا می کنند.)

می خواستم بپرسم اصلا این کار شدنی هست ؟ راه حلی میتونید پیشنهاد کنید؟
    فایل های پیوست شده
  • Skynet

• 2017/03/02
    • 142

با سلام و احترام
    شاید فرمت جدولتون رو به این صورت بتونید دربیارید، بهتون کمک بیشتری کنه !
    * با اعمال گزینه Subtotal می تونید سال ها رو خلاصه کنید و جزییات سال مورد نظرتون رو به بهترین نحو ممکن ببینید!

Click image for larger version

Name:	11111.jpg
Views:	1
Size:	372.2 کیلو بایت
ID:	132072
    فایل های پیوست شده

کامنت

• Cookie

• 2016/11/29
      • 31

نوشته اصلی توسط Skynet
      با سلام و احترام
      شاید فرمت جدولتون رو به این صورت بتونید دربیارید، بهتون کمک بیشتری کنه !
      * با اعمال گزینه Subtotal می تونید سال ها رو خلاصه کنید و جزییات سال مورد نظرتون رو به بهترین نحو ممکن ببینید!

[ATTACH=CONFIG]14702[/ATTACH]
      سلام دوست عزیز،
      خیلی ممنونم از پیشنهاد و وقتی که گذاشتی:53:

اما این روش به کارم نمیاد، چون میخوام در ستون های بعدی یسری محاسبات دیگه هم انجام بدم.

بازم ممنون.

کامنت

• ali.b

• 2014/01/12
        • 798

سلام میتونی از کد vba استفاده کتی یعنی داده ها در یک ردیف بر اساس ایتمی که شما مد نظر داری درج بشه
        فرمت حدول بهم میریزه ولی میتونی در یک شیت جداگانه با کمک توابع داده هایی که در یک شیت ثبت کردی رو در قالب جدول مد نظرت خروجی بگیری
        اگه ممکنه ی مقدار بیشتر توضیح بدین من متوجه عملکرد این فایل نشدم
        نوشته اصلی توسط Cookie
        با سلام خدمت دوستان عزیز

جدولی دارم که در ستون ها سال و روز قرار گرفته و در سطر اسامی ماه ها.(فایل پیوست)

می خوام اسامی ماه ها رو هم در ستون ها داشته باشم. ولی برای انجام این کار جدول به کلی تغییر خواهد کرد.(چون اسامی ماه ها و روزها و سال ها تکرار بیشتری پیدا می کنند.)

می خواستم بپرسم اصلا این کار شدنی هست ؟ راه حلی میتونید پیشنهاد کنید؟
        [CENTER]
        [/CENTER]

کامنت

• Cookie

• 2016/11/29
          • 31

نوشته اصلی توسط ali.b
          سلام میتونی از کد vba استفاده کتی یعنی داده ها در یک ردیف بر اساس ایتمی که شما مد نظر داری درج بشه
          فرمت حدول بهم میریزه ولی میتونی در یک شیت جداگانه با کمک توابع داده هایی که در یک شیت ثبت کردی رو در قالب جدول مد نظرت خروجی بگیری
          اگه ممکنه ی مقدار بیشتر توضیح بدین من متوجه عملکرد این فایل نشدم
          سلام

اتفاقا قبلاً تقریبا همچین جدولی داشتم و دوستان کمک کردن با vb ستونی کردم. ولی این یکی فرق داره. میخواهم هم سال و هم ماه و هم روز رو در ستون داشته باشم و مقابلشون نتایج قرار داده بشن که بتونم بقیه محاسبه ها رو داده ها رو مقابلشون انجام بدم. یعنی داده ها به صورت زیر به شکل ستونی بشن:

مقدار روز ماه سال

در حال حاضر سال و روز در ستون هستند و ماه در سطر ... مثلا روز اول سال 135152 فقط در ماه خرداد مقدار داره ولی در روز دوم همون سال در ماه های فروردین و اسفند داده داره.
          فایل های پیوست شده
          Last edited by Cookie; 2017/04/13, 11:05.

کامنت

• Cookie

• 2016/11/29
            • 31

سلام

تو این پست دوست عزیز جواب رو دادن:
            کد:
            http://forum.exceliran.com/showthread.php/11069-تغییر-سطر-به-ستون-با-vba
            بازم ممنونم ازشون ..

کامنت

چند لحظه..