جمع اعداد کوچک در یک مجموعه عددی و نوشتن تحت یک عنوان خاص

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • amiroo0098

• 2016/06/06
    • 5
    • 37.00

[حل شده] جمع اعداد کوچک در یک مجموعه عددی و نوشتن تحت یک عنوان خاص

باسلام
    من میخام مبلغ شرکتهای نوشته شده در فایل نمونه رو باهم جمع کنم ولی نمیخام همه اعداد باهم جمع بشه،میخام اعداد بزرگتر باقی بمونه واعداد کوچکتر باهم جمع شده و تحت عنوان سایر نوشته بشه این درحالی هست که جمع سایر از جمع کل اعداد بیشتر نباید باشه ولی اگر کمتر شد اشکالی نداره، البته اگه بشه اسم شرکتها و مبلغشون به صورت فرمولی و خودکار در شیت دیگه باهم جمع بشن.
    ممنون
    فایل های پیوست شده
  • komeilex
    مدير تالار توابع اكسل

• 2013/10/18
    • 233
    • 61.00

سلام. یه فایل برات آماده کردم یه خورده دستیه ولی به نظرم روش کار کنی چندتا مبحث تو اکسل رو یاد میگیری.
    فایل های پیوست شده
    [SIZE=3][COLOR=#006400][B]وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه به تواناییش ایمان داری و وقتی مشکلت رو حل نمی کنه بدون که به تواناییت ایمان داره...

[/B][/COLOR][/SIZE][LEFT] [IMG]http://s5.picofile.com/file/8119323192/Untitled.gif[/IMG][/LEFT]

کامنت

• amiroo0098

• 2016/06/06
      • 5
      • 37.00

مرسی از لطفتون خیلی عالی بود ولی اگه دقت کنید مبالغی که با فرمول اومدن روبروی اسم شرکتاشون نیست و همچنین اسم شرکت هم به طور اتومات نیومده
      یه سری کار روی فایل انجام داد فقط آیا امکانش هست بعد از رکورد آخر عنوان سایر با جمعش و بعد هم جمع کل نوشته بشه؟
      لطفا روی فایل راهنمایی کنید
      بازهم خیلی ممنون
      فایل های پیوست شده
      Last edited by amiroo0098; 2017/04/22, 19:59.

کامنت

• komeilex
        مدير تالار توابع اكسل

• 2013/10/18
        • 233
        • 61.00

خب منم اصلا تو فایلی که آماده کرده بودم نام شرکت ها رو نیاوردم. فقط اون قسمت از سوال رو که شرط 30 درصد گفته بودین حل کردم.
        برا نام شرکتم که خیلی ساده با vlookup مثل فایلی که خودتون آماده کردین میشه استفاده کرد.
        البته سوال خودتون هست و مسآله ایی هستش که شما باهاش درگیرین ولی به نظر من در کل اگر با چنین مسائلی که ریپورت گیری دارن، مواجه شدین خیلی خیلی بهتره از دیگر ابزار اکسل مثل Pivot table استفاده کنین.
        در هر صورت من فایلی که می خواستین رو آماده کردم که قابل تعمیمم هستش
        فایل های پیوست شده
        [SIZE=3][COLOR=#006400][B]وقتی خدا مشکلت رو حل میکنه به تواناییش ایمان داری و وقتی مشکلت رو حل نمی کنه بدون که به تواناییت ایمان داره...

[/B][/COLOR][/SIZE][LEFT] [IMG]http://s5.picofile.com/file/8119323192/Untitled.gif[/IMG][/LEFT]

کامنت

• amiroo0098

• 2016/06/06
          • 5
          • 37.00

خیلی ممنون از لطفتون خیلی کمک کردین

کامنت

چند لحظه..