انجام محاسبه روی اعداد اعشاری

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hosein

• 2011/02/10
    • 45

[حل شده] انجام محاسبه روی اعداد اعشاری

با سلام

من یکسری عدد اعشاری را با فایل csv داخل اکسل ایمپورت میکنم.از طریق پنجره text import wizard

اما داخل اکسل که میخوام روش محاسبه کنم -+*/ ارور valu# میده .

لطفا راهنمایی فرمایید.

با تشکر
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

لطفا برای راهنمایی بهتر نمونه فایل بگذارید.

موفق باشید

کامنت

• hosein

• 2011/02/10
      • 45

نوشته اصلی توسط majid_mx4
      با سلام

لطفا برای راهنمایی بهتر نمونه فایل بگذارید.

موفق باشید

خدمت دوستان:
      فایل های پیوست شده

کامنت

• maziardm

• 2013/05/17
        • 450

نوشته اصلی توسط hosein
        خدمت دوستان:
        سلام و صبح به خیر.
        ارور داده شده ارور عدم شناسایی مقادیر هستش. یعنی اینکه اکسل سلول هایی که شما قصد عملیات جبری رو دارید رو به صورت عددی نمی شناسه و اون رو تکست در نظر گرفته. معمولا در هنگام ورود مقادیر از برنامه های دیگه این مشکل پیش میاد. برای همین باید محتویات رو تبدیل به عدد کنید. در فایل نمونه شما من این کار رو کردم.
        برای اینکار شما هم می تونید از تابع value برای تبدیل به مقادیر عدد استفاده کنید و هم می تونید از گزینه text to columns در تب دیتا استفاده کنید. که من از گزینه دوم استفاده کردم.
        فایل های پیوست شده

کامنت

• hosein

• 2011/02/10
          • 45

با سلام وتشکر از مازیار عزیز
          فایلی که گذاشتید ممیز روتبدیل به علامت کسر کرده ولی متاسفانه اصلا نتونستم روش محاسبه کنم چون اجازه ورود دیتا رو نمیده مثل اینکه قفله.
          ولی روش دوم رو در فایلهای خودم امتحان کردم متوجه ترتیبش نشدم .ایا منظورتون اینه که با این تب دیتا رو ایمپورت کنم یا بعد از وارد کردن دیتامحدوده رو انتخاب واین گزینه رو بزنم .من اینکار وکردم نشدو متوجه چگونگی ترتیب کار نشدم.در ضمن اکسل من 2013 هست.
          در ضمن من ست اپ اکسل رو بعد از نصب ویندوز از فلش ریختم.ایا میتونه از این باشه.
          با تشکر
          Last edited by hosein; 2017/05/02, 20:11.

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
            • 699

با سلام

لطفا ستون یا ستونهایی که میخواهید به عدد تبدیل شود را انتخاب کنید و کلید های Ctrl + h را فشار دهید

در قسمت find waht مقدار "." (منظور دات است یا همان نقطه زیر علامت < در کییرد )را تایپ کنید و قسمت replace with را خالی بگذارید حال Replace all را فشار دهید .

کار تمام است

پایدار باشید میر
            Last edited by majid_mx4; 2017/05/02, 23:11.

کامنت

• hosein

• 2011/02/10
              • 45

نوشته اصلی توسط majid_mx4
              با سلام

لطفا ستون یا ستونهایی که میخواهید به عدد تبدیل شود را انتخاب کنید و کلید های Ctrl + h را فشار دهید

در قسمت find waht مقدار "." (منظور دات است یا همان نقطه زیر علامت < در کی برد )را تایپ کنید و قسمت replace with را خالی بگذارید حال Replace all را فشار دهید .

کار تمام است

پایدار باشید میر

سلام

تشکر از توجهتون ولی مشکلی که هست اینکار ممیز رو کلا از بین میبره .من میخواستم محاسبات

با ممیز انجام بشه.

البته یک مشکلی هم که دارم وقتی اکسل رو باز میکنم شماره ردیفها در سمت راست قرار میگیره.البته وینوز 10 نصبه.نمیدونم اینها هم به مسئله مربوطه یا نه؟

تشکر فراوان
              Last edited by hosein; 2017/05/02, 22:21.

کامنت

• hosein

• 2011/02/10
                • 45

با سلام

مجید جان با اضافه کردن علامت کسر / در قسمت replase withمشکل حل شد.

با تشکر از مجید عزیز ومازیار گرامی

کامنت

چند لحظه..