تعریف یک اسم بصورت عدد و استفاده از آن در فرمول

Collapse
این تاپیک قفل است.
X
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • bordoo
    • 2017/05/05
    • 3

[حل شده] تعریف یک اسم بصورت عدد و استفاده از آن در فرمول

با سلام
    میخوام در اکسل یک اسم ایجاد کنم که بصورت عدد ثابت استفاده بشه. با گزینه define name کار کردم ولی اونجور که میخواستم نشد. در define name میشه به فرض متغیر a رو مساوی با 2 تعریف کرد و در در کسل هر وقت از از فرمول هایی مانند =2*a استفاده کنم جواب میشه 4. ولی همانطور که گفتم این منظور من نیست. برای توضیح خواسته ام جدول زیر را در نظر بگیرید:

Click image for larger version

Name:	1.png
Views:	1
Size:	8.0 کیلو بایت
ID:	145413
    در ستون جدول بالا No یک تا 5 وجود داره و در ردیف Action یک تا چهار. حالا من میخوام هر شماره ای که Action های مربوطه به آن انجام شده را با Done مشخص کنم. و هر Done را به فرض مساوی با 20 درنظر بگیرم. در نهایت در ستون Total میخوام بطور اتومات هر جا Done شده بود جمع آنها محاسبه و در ستون Percentage درصد را نشون میده. (ستون درصد Done های انجام شده تقسیم بر کل فعالیت ها)
    یعنی
    در ردیف No1 ستون Total میشه SUM(B3,C3,D3,E3) ودر Percentage میشه(Total/(4*Done))*100

ممنون میشم اگه بتونید راهنمایی کنید.
  • majid_mx4

• 2012/06/25
    • 699

با سلام

اگر درست متوجه سوالتان شده باشم میتوانید در خانه f2 از فرمول زیر استفاده نمایید و آن را درگ کنید.
    کد:
    =COUNTA(B2:E2)*20
    با بدست آمدن این نتیجه کار خانه Percentage دیگر راحت می باشد و خودتان میتوانید بنویسید
    موفق باشید میر

کامنت

• bordoo
      • 2017/05/05
      • 3

نوشته اصلی توسط majid_mx4
      با سلام

اگر درست متوجه سوالتان شده باشم میتوانید در خانه f2 از فرمول زیر استفاده نمایید و آن را درگ کنید.
      کد:
      =COUNTA(B2:E2)*20
      با بدست آمدن این نتیجه کار خانه Percentage دیگر راحت می باشد و خودتان میتوانید بنویسید
      موفق باشید میر
      سلام تقریبا چیز خوبی بود ولی میخوام که به اسم Done هم حساس باشه اگه Done بود مساوی با 20 بگیره اگه هر کلمه دیگه ای بود مساوی با 20 در نظر نگیره و مساوی با صفر در نظر بگیره.

کامنت

• majid_mx4

• 2012/06/25
        • 699

با سلام

میتوانید از فرمول زیر استفاده نمایید.

کد:
        =COUNTIF(B2:G2;"Done")*20
        موفق باشید میر

کامنت

چند لحظه..