راهنمایی در مورد خطا در اجرای فایل اکسل

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
    • 558
    • 41.00

راهنمایی در مورد خطا در اجرای فایل اکسل

سلام
    به تازگی من با مشکلی مواجه شدم ،هنگامی که میخوام فایلهای ماکرو را اجرا کنم یه پیغام بهم میده و از کسل خارج میشه لطفاً کمکم کنید
    پیغام خطا را پیوست کردم
    [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]
  • rasools13

• 2017/01/20
    • 360
    • 80.00

سلام دوست عزیز
    پیغام پیوست نشده
    [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
    [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
    [/CENTER]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
      • 558
      • 41.00

با سلام مجدد اینم فایل پیوست
      فایل های پیوست شده
      [HR][SIZE=5][COLOR="#0000FF"][FONT=Times New Roman][B] در سرزمینی کہ نتوان مردانہ زیست ، مردانہ مردن بهتر از این زندگیست [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][/HR]

کامنت

• rasools13

• 2017/01/20
        • 360
        • 80.00

نوشته اصلی توسط mmn1000
        با سلام مجدد اینم فایل پیوست
        با سلام
        خوب این خطا که چیز خاصی رونشون نمیده به هر حال این دو راه رو امتحان کنید ببینید چی میشه
        اول برنامه اکسل رو اجرا کنید بعد از طریق open file فایل اکسل حاوی ماکرو رو باز کنید
        اگر باز خطا رخ داد اینبار برنامه اکسل را اجرا کرده و در تنظیمات ماکرو را غیر فعال کرده سپس فایل حاوی ماکرو رو اجرا کنید. بعد به قسمت کد ها رفته و بررسی کنید چه کدهایی به محصض باز شدن فایل اجرا می شوند احتمالا مشکل در همان کدهاست
        [CENTER][B]بهترین راه ذخیره زمان(یادگیری)،،حل مشکلات دیگران است
        [COLOR=#0000ff]مشکلات دیگران، روزی مشکلات ما هم خواهد شد[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000][B][FONT=arial][/FONT][/B][/COLOR]
        [/CENTER]

کامنت

• میثم مقدم نیا

• 2017/03/23
          • 558
          • 41.00

نوشته اصلی توسط rasools13
          با سلام
          خوب این خطا که چیز خاصی رونشون نمیده به هر حال این دو راه رو امتحان کنید ببینید چی میشه
          اول برنامه اکسل رو اجرا کنید بعد از طریق open file فایل اکسل حاوی ماکرو رو باز کنید
          اگر باز خطا رخ داد اینبار برنامه اکسل را اجرا کرده و در تنظیمات ماکرو را غیر فعال کرده سپس فایل حاوی ماکرو رو اجرا کنید. بعد به قسمت کد ها رفته و بررسی کنید چه کدهایی به محصض باز شدن فایل اجرا می شوند احتمالا مشکل در همان کدهاست
          سلام
          من مثلا یه دکمه میسازم و فقط براش تعریف میکنم Userform1.show راحت اجرا میشه وقتی سیو میکنم بعد اجرا میکنم همین پیغام خطا برام میاد

کامنت

چند لحظه..