اشکال در languege setting

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • hosein

• 2011/02/10
    • 45

اشکال در languege setting

با سلام

من تازه ویندوز عوض کردم.مشکلی که بیش اومده وقتی اکسل رو باز میکنم همه چی از راست به چبه .از شماره ستونها تا شکل

نمودار.تنظیمات ستینگ زبان رو انگلیسی کردم ولی بازم درست نشد.

ویندوز۱۰ ریختم با اکسل۲۰۱۳

با تشکر
  • Javid Mokhtari
    مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
    • 1212
    • 73.00

نوشته اصلی توسط hosein
    با سلام

من تازه ویندوز عوض کردم.مشکلی که بیش اومده وقتی اکسل رو باز میکنم همه چی از راست به چبه .از شماره ستونها تا شکل

نمودار.تنظیمات ستینگ زبان رو انگلیسی کردم ولی بازم درست نشد.

ویندوز۱۰ ریختم با اکسل۲۰۱۳

با تشکر
    با سلام..

شفاف توضیح ندادین که دقیقا مشکلتون چیه...
    [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
    بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
    [/FONT][/SIZE]
    [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
    [/B][/FONT][/SIZE]
    [/CENTER]
    [/INDENT]
    [/FONT]

کامنت

• hosein

• 2011/02/10
      • 45

ببینید مثلا یک نمودار در فارسی از راست به چپ هست ودر انگلیسی از چپ به راست یا عددی که کنار صفحه اکسل نشانگر شماره سطر هاست در فارسی سمت راست هست در انگلیسی سمت چپ .
      حالا مشکل اینه که من هر وقت اکسل رو باز میکنم ومیخوام نمودار بکشم بصورت فارسی ستونها رو از راست به چپ نشون میده در حالی که من برعکسشو میخوام یعنی بصورت انگلیسی از چپ به راست نشون بده.

گفتم شاید از ویندوز باشه سیستم رو تازه عوض کردم ولی با ستینگ ور رفتم چیزی عوض نشد.ایا امکانش هست داخل اکسل با تنظیماتش مشکل حل بشه؟

کامنت

• Javid Mokhtari
        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
        • 1212
        • 73.00

نوشته اصلی توسط hosein
        ببینید مثلا یک نمودار در فارسی از راست به چپ هست ودر انگلیسی از چپ به راست یا عددی که کنار صفحه اکسل نشانگر شماره سطر هاست در فارسی سمت راست هست در انگلیسی سمت چپ .
        حالا مشکل اینه که من هر وقت اکسل رو باز میکنم ومیخوام نمودار بکشم بصورت فارسی ستونها رو از راست به چپ نشون میده در حالی که من برعکسشو میخوام یعنی بصورت انگلیسی از چپ به راست نشون بده.

گفتم شاید از ویندوز باشه سیستم رو تازه عوض کردم ولی با ستینگ ور رفتم چیزی عوض نشد.ایا امکانش هست داخل اکسل با تنظیماتش مشکل حل بشه؟

از تب page layout گزینه sheet right to left رو زدین...؟

در مورد نمودار هم لطفا فایلتون رو پیوست کنین تا بهتر بشه راهنماییتون کرد
        [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
        بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
        [/FONT][/SIZE]
        [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
        [/B][/FONT][/SIZE]
        [/CENTER]
        [/INDENT]
        [/FONT]

کامنت

• hosein

• 2011/02/10
          • 45

با سلام

اره از اون استفاده میکنم برای درست کردن ستون ولی در باره نمودار مشکل دارم.
          فایل های پیوست شده

کامنت

چند لحظه..