چاپ

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
حذف همه
new posts
  • ss5616646386

• 2017/05/13
    • 19

چاپ

باسلام وعرض ادب یه سئوال در این مورد داشتم وقتی اطلاعات فروش کالایی به صورت ردیفی وبا جزیات نام راننده نام مشتری کدملی و نوع محصول وتعداد محصول ثبت شده باشه برای این اطلاعات می توان برگ خروج کالا از انبار کالا صادر کرد یا نه که همه مشخصات خریدار راننده مقصد آدرس خریدار تعداد ونوع کالا در کاغذ آ4 قابل چاپ باشد.متشکرم
  • maziardm

• 2013/05/17
    • 450

با سلام
    فکر کنم منظورتون اینه که در یک جدول در یک شیت اطلاعات کامل مربوط به هر خروج رو گذاشت و بعد در یک جدول در یک شیت اقدام به صدور یک حواله بر اساس اطلاعات اون جدول نمود. اگز منظورتون اینه؛ بله. شما به راحتی با استفاده از تابع vlookup یا ترکیب توابع index و match می تونید انجام بدهید.
    بهتره یک فایل نمونه درست کنید و اطلاعات مورد نظر رو وارد کنید و بعد خواسته هاتون رو در اون بذارید تا بشه بهتر و گام به گام راهنماییتون کرد.

کامنت

• ss5616646386

• 2017/05/13
      • 19

ردیف تاریخ نام راننده نام مشتری نوع آرد تعداد فی واحد مبلغ کل وزن واحد وزن کل شهرستان نحوه حمل
      1 1396/02/23 قاسم بخش بابک تقی وند آرد18% 100 326,400 32,640,000 40 4000 سرعین خلیج فارس
      دراین فروش همانطور که نمایان هست تعداد100کیسه ارد 18به آقای بابک تقی وند به رانندگی آقای قاسم بخشی از کارخانه در مورخه 23/2/1396 خارج شده است که برایی این میب خواهم حوالعه خروج داشته باشیم که از شخص امضا هم گرفته شود باتشکر

کامنت

• ss5616646386

• 2017/05/13
        • 19

باسلام اگه خواستین کل فایل اکسل براتون ارسال کنم باتشکر

کامنت

• Javid Mokhtari
          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
          • 1212
          • 73.00

نوشته اصلی توسط ss5616646386
          باسلام اگه خواستین کل فایل اکسل براتون ارسال کنم باتشکر
          با سلام
          شما قالب حواله رو طراحی کنین و اون چیزایی که لازمه تا در حواله ذکر بشه رو اعمال کنید تا فرمول نویسی و بقیه کارها رو عزیزان انجام بدن.

فایل هم حتما پیوست کنین
          [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری
          بیش از [COLOR=#008000]60[/COLOR] جلسه آموزش ویدئویی رایگان

شرکت در دوره:
          [/FONT][/SIZE]
          [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
          [/B][/FONT][/SIZE]
          [/CENTER]
          [/INDENT]
          [/FONT]

کامنت

• ss5616646386

• 2017/05/13
            • 19

باسلام وعرض ادب فایل اولی در قالب اکسل می باشد وهر تغییراتی راکه صلاح می دونید اعمال کنید فایل دومی حواله حواله خروج هستش که زحمت نباشه به شکل فوق طراحی شود هرروز حدود 3تا 40برگ خروج داریم لطفا طوری طراحی شود که مثلا با انخاب ردیف یک بتوان به راحتی پرنت اخذ کرد متشکرم
            فایل های پیوست شده

کامنت

• ss5616646386

• 2017/05/13
              • 19

سلام فایل ملاحضه فرمودین

کامنت

• ss5616646386

• 2017/05/13
                • 19

سلام می شه جواب بدین اگه زحمت نباشه

کامنت

• Javid Mokhtari
                  مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                  • 1212
                  • 73.00

سلام با عرض شرمندگی دستم خورد رو گزینه حل شده و فک کنم بسته شده گفتگوها لطفا مجددا فعال کنید مربوط به عنوان چاپ بود

قسمتvba فایلتون رو قفل کردین نتونستم کامل کنم.

یه شیت درست کردم به نام "صدور حواله" .اونجا کافیه شماره ردیف فاکتور رو در قسمت شماره حواله وارد کنید
                  فایل های پیوست شده
                  [FONT=Tahoma][INDENT][CENTER][SIZE=3][FONT=courier new][B][FONT=comic sans ms][SIZE=3][FONT=arial]دوره های آموزش رایگان اکسل از صفر تا پیشرفته بصورت تصویری

شرکت در دوره:
                  [/FONT][/SIZE]
                  [SIZE=5] [FONT=Tahoma][FONT=courier new][B][URL]https://javidsoft.ir/courses/[/URL][/B][/FONT][/FONT][/SIZE][/FONT]
                  [/B][/FONT][/SIZE]
                  [/CENTER]
                  [/INDENT]
                  [/FONT]

کامنت

• ss5616646386

• 2017/05/13
                    • 19

چاپ

نوشته اصلی توسط jansiz hayat
                    قسمتvba فایلتون رو قفل کردین نتونستم کامل کنم.

یه شیت درست کردم به نام "صدور حواله" .اونجا کافیه شماره ردیف فاکتور رو در قسمت شماره حواله وارد کنید
                    سلام ممنونم بسیار خوب شده ولی وقتی فهرست ثبت محصول می زنم ایرو می ده (run-time error 2147352571(800200005
                    درضمن زحمت نباشه در زیر فرم نام وامضا راننده و نام وامضا مسیول ثبت حواله نوشته شود باتشکر

کامنت

• ss5616646386

• 2017/05/13
                      • 19

سلام زحمت نباشه وی بی آ رو باز کنین

کامنت

• Javid Mokhtari
                        مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                        • 1212
                        • 73.00

سلام ممنونم بسیار خوب شده ولی وقتی فهرست ثبت محصول می زنم ایرو می ده (run-time error 2147352571(800200005
                        درضمن زحمت نباشه در زیر فرم نام وامضا راننده و نام وامضا مسیول ثبت حواله نوشته شود باتشکر
                        من که اروری نمیبینم.

لطفا واضح توضیح بدین مشکل تو کدوم قسمت هستش

شرکت در دوره:
                        [/FONT][/SIZE]
                        [/B][/FONT][/SIZE]
                        [/CENTER]
                        [/INDENT]
                        [/FONT]

کامنت

• Javid Mokhtari
                          مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                          • 1212
                          • 73.00

سلام زحمت نباشه وی بی آ رو باز کنین
                          خب دوست عزیز رمز vba رو بدین...

شرکت در دوره:
                          [/FONT][/SIZE]
                          [/B][/FONT][/SIZE]
                          [/CENTER]
                          [/INDENT]
                          [/FONT]

کامنت

• ss5616646386

• 2017/05/13
                            • 19

سلام در قسمت فهرست 4گزینه هستش اولی فرم ثبت اطلاعات کلیلک می زنم اوره بالارو می ده قبلا تو فایل خودم کلیک می زدم کادری باز می شد که کلیه مشخصات فروش ثبت می کردم الان باز نمی کنه متاسفانه من اینو از جای خریده بودم که الان بهش دسترسی ندارم بهش ایمیل می دم جواب نمی ده تا رمز وی بی آ رو بگیرم اگه رمز نباشه نمی شه کاری کرد متشکرم از لطفتون

کامنت

• Javid Mokhtari
                              مدير تالار ويژوال بيسيك

• 2012/01/16
                              • 1212
                              • 73.00

سلام در قسمت فهرست 4گزینه هستش اولی فرم ثبت اطلاعات کلیلک می زنم اوره بالارو می ده قبلا تو فایل خودم کلیک می زدم کادری باز می شد که کلیه مشخصات فروش ثبت می کردم الان باز نمی کنه متاسفانه من اینو از جای خریده بودم که الان بهش دسترسی ندارم بهش ایمیل می دم جواب نمی ده تا رمز وی بی آ رو بگیرم اگه رمز نباشه نمی شه کاری کرد متشکرم از لطفتون
                              والا من که میزنم اون فرم رو بدون مشکل اجرا میکنه.

شما از کل محیط اکسل که کادر خطا هم ظاهر شده ،یک عکس قرار بدین

فعلا که لازم نشد.اگه لازم شد میتونم رمزش رو بشکنم

شرکت در دوره:
                              [/FONT][/SIZE]
                              [/B][/FONT][/SIZE]
                              [/CENTER]
                              [/INDENT]
                              [/FONT]

کامنت

چند لحظه..